• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam olacakmış ama ne zaman diken üstündeyim

deryaderya17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
111
6
96
Balıkesir
Kızlar adetim 12 gün geçti hcg 724 lerden 238 e düştü 2 gün önce kese görünmedi hevesimiz kursağımızda kaldı bir haftadır Allak Bullak olduk kabullendik tamam sonlandı gebelik ama kanamam yok ağrım yok sızım yok çalışıyorum bu problem nedeniyle rapor aldım bi köyde çalışıyorum Dr için başka bi sehirdeyim ama kanamam olacak diye dışarı bile çıkamıyorum yürüyünce kasıklarım ağrıyor ama gelmıyo kanama Dr hcg takibi yapıcaz dedi ama ne kadar sürecek ilk gebeliğim ve psikolojim alt üst oldu. Lütfen yardımcı olun ne zamana kadar bekleyeceğim deger kaç olunca başlar kanamam Dr 25 in altına düşmeli yoksa dış gebelik olabilir diyo hcg 165 le başladı sonra. 430 oldu sonra 724 oldu ama sonra 501 ve şimdide 238 :( karnım kütük gibi oldu

canm çok geçmiş olsn bende de geçen ay garip bişyler oldu ( ilk çocugm olcak olursa eger inş. ) çok hevesliydim herzaman erken olurum ilk kez 5 gün geçti idrarda çıkmadı kana gittim tahlil verdiğim gün eve geldim kanamam başladı o da bi garipti yine anlamadım dr sonuçlarımı vermedi bişyde demedi sadece nezamandır evlisin deniosun dedi dedim ilk ayımız daha haa ii olur yine dedi bişy demedi, sonra nette araştırdım tahminime göre kimyasal gebelik geçirdim diye düşünüyorum belirtilerimin hepsi vardı gebelikte , ebeyi aradım sordum halk arasında yerini temizliyordur deriz dedi diğer aya olur dedi , söylemediler ama tüm belirtiler kimyasal gebelik gibiydi, kanamam da bir garipti zaten ne oluyor gibi ne olmuyor gibi , neyse bugün adet günüm ama henüz olmadım ve düşünmek istemiyorum artık çünki geçen ay çok üzüldüm ağladım saatlerce eşim tabi bişy olmaz diye her zamanki soğukkanlılığı acele etme vs dedi ama gerçekten içim çok acıdı bu ayda yine ümitlenmek istemediğim için bakamıorm korkuorm aynı duyguları yaşamaktan , umutda pek kalmadı ilk heyecanımdı çünki . pek bilgim yok bu konularda ama RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞ HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR ÇOK GEÇMİŞ OLSN DİNLEN İYİCE.

Çok geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni eşimin ağzı yüzü uçuk oldu ben desen her krampta wc ye koşuyorum inşallah en kısa. Zamanda Rabbim dileğimizi verir. İlk öğrendiğimde Dr folbiol vermişti devam ediyorum kullanmaya bırakmadım bide kanamam başlarsa Allah'ın izniyle rahatlayacağim

Belki de çok küçüktür seninkide zaten hamileliklerin yarısı farkına varmadan bitiyormuş vücut saglıksız olan döllenmeyi hücreyi kabul etmiyormuş atıyormuş dışarı kanamayla bu saglıksız diye bunu ögrendiğimde biraz daha rahatladım yoksa öyle çok üzüldümki sorcak kimse de yok yanımda gurbetteyim anneme desem endişelenir eşimde çok sogukkanlıdır bişy olmaz merak etme vs dedikçe sinir olmştm , okadar içim cız etti ki ben mi iyi bakmadım vs die yedim kendi kendimi , ama rabbim saglık evlat versin inş. Bakalım bu ay nolcak ,
bu formda okumuştum böyle oldugu halde 1 ay sonra felan olmuşlar ancak garip bişyler bilgisi olmayınca insan endişe ediyor doğal olarak , rabbim sana , bana herkese saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

Bazılarında doktor ilaç veriyormuş galiba içi temizlensin kalmasın bişy diye , çok çok küçükse gerek kalmıyormuş ilacada kürtaja da kendi gidiyormuş :(
banada sonuç ögrenmeye gittiğimde doktor direkt sonucuma bakıp kanaman oldumu dedi evet dedim gelirken oldu . Söylemedi hiç birşey çok hevesliydim ondan heralde .

Değer düşmeye başlayınca ağlayarak koştum hastaneye sıra filan almadan girdim odasına kağıda bakıp düşer bu dedi üzülme ilkmiş daha gençsiniz tekrarlarsa bakarız sebebine filan dedi bide vajinal ultrasonla rahim arkasında kan varmı bakalım dış gebelik olmasın dedi hiçbirsey görünmüyomuş sol kasıgım ağrıyordu yinede aklında tut dış gebeliği dedi olmayan huzurumu da bozdu iyice. Tekrarlarsa araştırırız ne demek kolay sanki böyle ümitlenip yıkılmak içimde 40 günlük kan birikti sanki ne olacak bilmiyorum sırf benim gibi yaşayan birileri olur diye yazıcam kanamam olunca biz bide hcg yükselince acemilikten söyledik birkaç arkadasa Allah bir daha verirse 6 haftadan önce Dr görmek istemiyorum kollarımda iğne izi bir haftada resmen buram buram hastane koktum gecen hafta lekelenme var diye progestan bile başlattılar

Progestan ne oluyor ?

Seni çok iyi anladım sen anlattıkça 3 hafta önce yaşadıklarıma gittim bi an gözlerim doldu, ben de başıma öyle bişy gelince netten araştırdım dış gebelik denen olay daha zormuş büyük oluomş galiba ama kimyasal da bazıları ilaç veriomş bazıları vermiomş kendisi gidiomş vücuttan , dış gebelik olunca kürtaj yapıolarmş felan, inş öyle deildir seninki de , kimyasaldır da herhangi bi tedaviye felan gerek kalmadan hamile kalırsın yeniden , burdan bakmıştımda herkes dış gebeliktense kimyasal daha ii demişlerdi o zaman yazamıordm da meraktan ölmştim kendi durumumda olanları arıyordum bişy ögrenirmiyim die,
bazı doktorların umurunda olmuyorki elin evladı ele ucuz demişler, mesai bitsede gitsem tek düşündükleri.
Bakalım inş bu ay bebeim olursa gelecek ayada senin olur inş. :) pek umudum kalmasada allahtan umut kesilmez hayal kırıklığı yaşamak istemiorm o yüzden test felan yapmıorm şimdi eger 15 gün geçerse öle bakcam söz verdim kendime

Kahverengi çamur gibi bişey geldi böyle ufacık ben hemen 90 km ötede acile gittim anlattım 5 haftalık gebeyim yeni daha ama nasıl korkmuştum ağladım bide oracıkta acildeki Dr da progesteron hormonu içeren yani düşük önleyici gibi bişey oluyormuş bende bu hafta öğrendim bu siteden hepsini progestan hapını verdi vajinama koydum günde 3 kere ama leke bitti hcg iyice düşmeye başladı .olacak ama inanıyorum inşallah burda paylaşırız yine hamileyizzzz diye inşallahhhh bu arada ben yine burdan öğrendim hamilelik planlayanlar 2 3 ay oncesinden folik asit kullanmaya başlıyor folbiol dediğim o ilaç günde bir tane demişti Dr ben devam ediyorum bebeğin gelişimi içinmiş

Bende kullanıorm folbiol folik asiti hep 3 ay diye duyuyordum bende 3 aydır kullanıyorum ama araştırdım megerse avrupada millet 1 yıl önceden başlıyormuş , bebeğin sinir sistemi , baş çevresi ölçüsü, zihinsel gelişimi için çok önemliymiş, doktorlarda iş yok ben araştıyordum sürekli kendim diye diye yazdırdım , kendim devam ediyorum şimdi , bazı doktorlar çok umursamazlar ,

Bende devam edicem artık artık tekrar be zaman hamile kalırsam avrupalının doğurduğu cocuk bizimki fasulyemi bana da hiç demedi öncesinde Dr halbuki kontrole gittik öncesinde neyse zararın neresinden dönsem kar artık

Bende devam edicem artık tekrar ne zaman hamile kalırsam avrupalının doğurduğu cocuk bizimki fasulyemi bana da hiç demedi öncesinde Dr halbuki kontrole gittik öncesinde neyse zararın neresinden dönsem kar artık

Selam arkadaşlar... Adetim bir gün geçti idrar testi pozitif çıktı doktora gittiğimde keseyi göremedik kan testimde değerim 308 çıktı 2gün sonra 124...doktorum bu bebeğin doğmuyacağını söyledi hiç isyan etmedim allahım böle nasip etmiş zaten sorunlu olcak bebekleri vücut atma reaksiyonu gösterirmiş...2.testten sonra 2gün geçti ama hala kanamam yok sizin de mi böle geç oldu kanamanız arkadaşlar

bende geçtiğimiz ay düşük yaşadım bebeğim 6. haftasında düştü kendiliğinden düşük yaşadım... kendinizi odaklamayın kanamaya bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor.. önce akıntı gibi kahve rengi akıntı geliyor bir kaç gün.. yavaş yavaş kanama artıyor... ağrı şiddetlendikçe kanama artıyor ve düşük gerçekleşiyor.. ama dediğim gibi bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor... Allah bebek isteyen herkese içindede bana nasip etsin inşallah... kucaklarımızı boş bırakmasın Rabbim...

Son düzenleme:
Âmin inşallah...ama cnm seninkisi normal bi gebelikmiş sanırım ...benimkisi kesesi bile oluşmayan gebelik yani kimyasal gebelik kimi doktor bişi oluşmadığı için atılacak bişi yok diyor kimisi adet olduğunda içindekî parça da çıkacak diyor kafam karıştı

Âmin inşallah...ama cnm seninkisi normal bi gebelikmiş sanırım ...benimkisi kesesi bile oluşmayan gebelik yani kimyasal gebelik kimi doktor bişi oluşmadığı için atılacak bişi yok diyor kimisi adet olduğunda içindekî parça da çıkacak diyor kafam karıştı

HAYIR CNM BENİM GEBELİĞİM EN BAŞINDAN İTİBAREN PROBLEMLİYDİ.. kan değerlerim beklendiği gibi artmıyordu.. usg de görünmedi 5 haftalıkken.. sonra dış gebelik die korkuttular.. bi kaç gün dış gebelik ihtimalyle üzgün üzgün gezindim.. sonrasında doktormu değiştirdm... alttan muayene etti ve kese göründü... içinde embryo görünmedi bu seferde... kanamam başladığında muayene etti beni bu kez embryo göründü fakat hemen ertesi gün düşürdüm bebeğimi...:( yani doktorda çok önemli.. belli kalıplarda yorum yapıp değerlendiriyorlar fakat son gittiğim doktor tıpta yüzde yüz diye birşey yoktur hemen kürtaj yapmayalım dedi.. kısmet değilmiş ertesi gün dediğim gibi düştü bebeğim... hakkına hayrlısı olsun... Allah sağlıklı hayrlı evlat nasip etsin bize , isteyen dileyen herkese .....

Bende 2 gündür rahatladım hcg sürekli düşünce önce çok korktum ta dış gebelikse diye ama hızla düşüyor . Kanamayıda beklemiyorum artık inşallah adet olur gibi olurum dua ediyorum

Pink1983 İnan bana ilk olarak aynı şeyleri yaşadım karşısına oturtup ilk gebeliğime ve tüm hevesime rağmen yok ameliyat gerekebilir yok kanaman olur yok çatlar yok patlar İnan aglamaktan içim şişti dış gebelik tehlikesi çok zor hcg yavaslayınca korktum cok. Ama hızla düşmeye başlayıp çok azalınca cok sevindim aslında bebeğim gitmişti ama Allah beterinden saklasın derler ya

Bebe10 Kanama olunca hazırlıksız olursam dışarıda olursam ki öğretmenim raporum bitiyor sınıfta bile bulabilir beni allahım biran evvel bitse de psikolojim biraz düzelse bende bilmiyorum 238 di Pazartesi cuma bakılacak 724 ten indi.100 ün altına inince gelir herhalde ama hiçbir belirti yok

benm 1. gün yoğun oldu 2. gün durmuştu 3. gün tekrar arttı ,öyle bir azalıyor duruyor bazende birden şiddetleniyordu ,ve yaklaşık 10 gün sürdü normalde 4-5 felan olur ,

bu arada başka bir sitede okumuştum bayanın biri, burda yazmak ne denli doğru bilmiyorum ama :( kimisinden parça gibi pıhtı felan geliyormş ya onu suyun altına tutunca küçük parça gibi et gibi kalıyorsa bebekmiş, yok eriyip gidiyorsa pıhtıdır demiş, ona da doktor bir yakını söylemiş, sürekli bebek düşürüyormuş yazık, böyle bir forumda yazmışlar okumuştum, rabbim inş bunlara gerek kalmadan herkese çok sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.

Bende kese görünmemişti parça düşermi bilmiyorum Pazartesi usg de baktı rahim içinde oluşum yok dedi adet gibi atarsın büyük ihtimalle dedi ama başa gelmeden bilinmez tekrarlayan düşüklerde Dr a götürüyorlar parçaları sanırım gösterip fikir almak için allahım hepimize sabır versin

Back