• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam geçmiyor

Ppcx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
5
3
1
33
Merhaba, 28 yaşındayım normalde adetim düzenli olur 22 şubatta adet oldum 29 şubatta bitmişti bi sonraki adetim gecikmeli olarak 10 nisan da oldu 17sinde bitti 4 gün sonra yani 21 nisanda tekrar kanamam oldu 1 hafta sonra kesildi 3 gün sonra tekrar kanamam başladı kanama mi regl mi anlam veremedim ne olduğuna ve artık krampli ve sancıyla birlikte kanamam oluyor. Sancim arttıkça kanamamin rengi değişiyor. Basta koyu kırmızı ve kahverengiydi şimdi sancim oldukça kan açık kırmızı olmaya başladı. Çok detaylı anlattım belki ama devamlılığı ve farklılığı olduğu için böyle uzun anlatmak zorunda kaldım. Koronodan dolayı hastaneye gidemedim. Başına böyle bisey gelen var mı? Yada bir bilgisi olan.

Kist olabilir muhtemelen tam evlenecegim donemde benimde olmustu kist nedeniyle oluyormus maalesef

Kist olabilir muhtemelen tam evlenecegim donemde benimde olmustu kist nedeniyle oluyormus maalesef
Daha önce defalarca değişik boyutlarda kist aldırdım hatta söylemeyi unutmusum tek yumurtalığım da alındı kist yüzünden ama hicbir zaman böyle kanamam olmamıştı aslında beni tedirgin eden o oldu.

benimde boyle adet sonrasi bitmeyen kanama olmustu dr boyle yazdi

Eklentiler

• Screenshot_20200503_212135.jpg
    Screenshot_20200503_212135.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 34
Daha önce defalarca değişik boyutlarda kist aldırdım hatta söylemeyi unutmusum tek yumurtalığım da alındı kist yüzünden ama hicbir zaman böyle kanamam olmamıştı aslında beni tedirgin eden o oldu.
Gecmis olsun. Kist varken oldu mu peki bu tarz kanamalar

Kuzum bence doktora gitmelisin.Ben salı günü gittim kadın doğuma virüs falan var ama mecbur. Hiçbir sorun yok çok şükür. ama hangi şehirdesin bilmiyorum ihmal etme bunu. Maskeni eldivenini tak mümkün olduğunca az temas kur hatta hiç kurma. Muayeneni ol eve git. Ama doktora randevunu al şimdiden bence. Geçmiş olsun bilgilendir bizi.

Kuzum bence doktora gitmelisin.Ben salı günü gittim kadın doğuma virüs falan var ama mecbur. Hiçbir sorun yok çok şükür. ama hangi şehirdesin bilmiyorum ihmal etme bunu. Maskeni eldivenini tak mümkün olduğunca az temas kur hatta hiç kurma. Muayeneni ol eve git. Ama doktora randevunu al şimdiden bence. Geçmiş olsun bilgilendir bizi.
Evet evet. Mecbur gitmem gerek artık. Aldım şimdi randevumu bakalım artık ne diyecek doktor çok teşekkür ederim.

Back