Kanamam durmuyor yardım :(

Goueliosa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
10
0
1
30
Arkadaşlar merhaba. Acil yardıma ihtiyacım var çok kötüyüm. Adet kanamam 4 gün normal şekilde surdu ve bitti. Bittigi sabah yikandiktan sonra dehşet bi aciyla mahvoldum yerimden kipirdayamacak kadar agrim var son 8 gündür ağrılı ve kötü kokulu kanamam var doktorlar iğne yapıp gönderiyor muayene yapmadilar hamilelik suphem vardi adet olunca umursamadim iliski sirasindada cok agri oluyor peki bu durum nedir geçen yılda kürtaj olmak zorunda kalmistim aklıma herşey geliyor çok kötüyüm lütfen yardım :(

acilde bişey yapamazlır ki ne yapsınlar?
en kötü usg yapılması lazım onu da jinekolog yapıyor malum.
özele gitme imkanın yok mu?
Daha önce benzeri bir sorunda acilde ultrasona almışlardı şimdi ne kadar ısrar etsemde biz anlamayi z diyorlar su ara maddi açıdan iyi değilim özele gidemiyorum

Ara ara aniden olup kesiliyor şuan yok ani şiddetli sancılar giriyor ardından kan gelip kesiliyor günde 3 4 defa oluyor

Cnm adetinin bitmesi gerekiyordu dimi.kac gündür böyle

Normal şekilde oldu bitti canım 4 gün surdu. Yikandim bitti sonra bu şikayetler başladı birden toplam 8 gundur kanama var

Normal şekilde oldu bitti canım 4 gün surdu. Yikandim bitti sonra bu şikayetler başladı birden toplam 8 gundur kanama var

Gebelik testi yapsaydın evde keşke, en azından hamilelik şüphem var demişsin için rahatlardı.
Belki adet kanaman devam ediyordur.. Ama yine de bir an önce doktora görünmeni dilerim. Özel hastanelerde yok mu hiç doktor?

Ben çok merakliyimdir zaten hasta olmadan bir gün önce yaapmistim negatifti önceki gebeligimdede aynı zamanda yapmıştım silik çizgi vardı negatif çıkınca üstüne regl olunca o ihtimali hiç düşünmedim. Benim zaten 2 yıldır ilişkim çok ağrılı ve isteksiz işkence gibi geçiyor ani kramplar giriyor her adetim çok sancılı geçiyor ustune birde kürtaj oldum çok korkuyorum ilerde anne olamamaktan veya kötü bi hastalık çıkmasından kurtajdan sonra zaten yıkılmıştım..

Ben çok merakliyimdir zaten hasta olmadan bir gün önce yaapmistim negatifti önceki gebeligimdede aynı zamanda yapmıştım silik çizgi vardı negatif çıkınca üstüne regl olunca o ihtimali hiç düşünmedim. Benim zaten 2 yıldır ilişkim çok ağrılı ve isteksiz işkence gibi geçiyor ani kramplar giriyor her adetim çok sancılı geçiyor ustune birde kürtaj oldum çok korkuyorum ilerde anne olamamaktan veya kötü bi hastalık çıkmasından kurtajdan sonra zaten yıkılmıştım..
geçmiş olsun. bulunduğunuz ilde illaki kadın doğum hastanesi vardır. onların acilleri size yardımcı olacaktır. bir arkadaş dış gebelik demiş ama ben sanmıyorum. dış gebelikte ani kramlar girdiğinde ve kanama başladığında iç kanama başlamış olur vücut şoka gireceği için bugünleri göremezdin.
benim aklıma kist ihtimali geliyor. ovülasyon döneminde folikülün çatlamamış ve olması gerekenden daha da büyüdüğünde en az 4,5-5 cm den bahsediyorum adetle atılmadığından sonraki günlerde yoğun kramp ve pıhtılı hatta et parçası atar gibi kanamalı oluyor ( 2 kere başıma gelmişti benimkiler adetten önceydi ,aynı dönemde büyüyen folikülüm 4 cm den büyüktü ertesi gün doktora gittiğimde kistin yırtılmış halini görmüştük ve hiç müdahale edilmeden eve göndermişlerdi)
umarım p.tesi seninle ilgilenecek bir doktor bulabilirsin. sağlık sektöründeki bu tatil durumuna hala anlam veremiyorum. hafta sonu tatilller , nöbetçi doktor bulundurarak tatile girmeleri gerekiyor. acile gidiyoruz hemen kayıt hemen para! özelde zaten acil sayılabilmeniz için ölmüş olmanız gerekiyor yoksa yine bir kan alıyorlar içinde ne olduğunu bilmediğin bir serum yapıyorlar ve 400 tl alıyorlar en iyi ihtimalle.
annem yol ortasında bayıldı ve bayılmış haldenken kusma atakları geldi hemen yakınımızda ünlü bir özel hastane vardı. koşarak gittim ve doktor çağırdım. tekerlekli sandalye ile hemen geldiler acile aldılar kanına baktılar kalbine baktılar ateşini ölçtüler o anda bir yandan kayıt yapılıyordu ve hayati teklikesi olmadığını söyleyerek acil kapsamına girmiyor diyerek bizden 1000 küsür bir rakam istediler , ben tabi şok oldum. baygınken kusan bir insanın hayati tehlikede olup olmadığını kim bile bilir!!! karşı çıkmalarıma rağmen indirim vs. yaptıklarını söylediler ve 400 tl verip annem kendine gelince oradan çıktık. bayılma nedeninin kullandığı bir ağrı kesici olduğunu söylediler. en son kullandığı şey ağrı kesici olunca suç ona kaldı. su içseydi su dokunmuş diyeceklerdi.

Evet ağrı dalga şeklinde gelip gidiyor zıplatiyor resmen yani olabilir korkuyorum ama aklıma bi ihtimal daha geliyor ya kist patladı yada içimde afedersin prezervatif kalma ihtimalide olabilir diye dusunuyorum bunun içinde ultrasonla bakmak lazım canim

Back