• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam başladı,düşük mü yapıyorum

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
kızlar en son cmt.i beta hcg me baktırmıştım 620 çıktı. Cmt.i tekrar gidecektim. Dün akşam kanamam başladı :( doktorumu arayıp acile gittlm tekrar test yaptılar 924 çıktı öğleden sonra randevum var gideceğim ama hala kanamam durmadı ne oluyor düşük mü kanamam normal adet gibi oluyor

canm belki yerleşme kanaması filandır dikkat et kendine ve hemen bir doktora görün zaman kaybetme bazı gebeliklerin ilk aylarında kanama oluyor.

dr cmt.i 3 haftalık falan dedi sancım falanda yok yanlız 2 gondür zaman zaman belim agrıyordu ve bacaklarım korkunç ağrıyordu ama kanamadan önce bir şeyim yoktu

dr cmt.i 3 haftalık falan dedi sancım falanda yok yanlız 2 gondür zaman zaman belim agrıyordu ve bacaklarım korkunç ağrıyordu ama kanamadan önce bir şeyim yoktu

şimdide haflf sağ yumurtalığımda sancı var. Ve göğüslerim çok acıyordu şimdide şiş ama çok acı yok ve kanama çok afedersln wc de fazlalaşıyor

kızlar nolur yardım edln ben bl kez klmyasal gebellk geçirdlm ve beta hcg değerim sıfırlanmadan adet olmadım. Cmt.i 620 di kanamam başlayınca acilde 920 çıktı. Ama her 2 günde 2e katlayacak demişti bu durumda 920 düşük değil mi

kızlar nolur yardım edln ben bl kez klmyasal gebellk geçirdlm ve beta hcg değerim sıfırlanmadan adet olmadım. Cmt.i 620 di kanamam başlayınca acilde 920 çıktı. Ama her 2 günde 2e katlayacak demişti bu durumda 920 düşük değil mi

Bence hic vakit kaybetmeden Dr unla görüş, cok net bı sey söylemek zor. İnsallah kaybetmezsin, Allah kolaylık versin

arkadasim buraya yazacagina direk doktoruna git, bir durum olup olmadigini biz nasil anlayalim kadin dogum uzmani olsak bile mesajlardan nasil muayene edelim seni.

kalk dogru doktora git Allah korusun bir durum varsa erkenden onlem alirlar

Son düzenleme:
saat 2 gibi randevum var gideceğim. İnşallah bebeğim tutunur. Ama kana dünden beri geçmedi

saat 2 gibi randevum var gideceğim. İnşallah bebeğim tutunur. Ama kana dünden beri geçmedi

vallahi ben mi cok evhamliyim bende mi problem var anlamiyorum...

Allah'im korusun benim basima bisey gelse ben direk atlarim taksiye hastanede alirim solugu.. randevu saati mi bekliycem.. ya saniyenin, dakikanin, o an yapilabilecek mudahalenin cok onemi varsa...

bu arada kadın doğum uzmanı olmadığınızı ve muayene yapamayacağınızı gayet iyi biliyorum merak etme sadeceee tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak amacım. Zaten canım sıkkın cvp yazmak zorunda değildin ben de yazdıklarını akıl edebilirim.

geçmiş olsun canım...ama gerekten de kanaması olan hastaya nasıl randevulu görüşme vermişler hayret normalde hemen acilen bütü hastalardan önce kanamalı hastaya bakılır...korkama ma ben hamileliklerimde neredeyse yarım kiloluk kan pıhtısı düşürdüğüm oldu...düşük tehdidi olabilir..bence muayeneyi bekleme bir hastanenin aciline git hemen...

bu arada kadın doğum uzmanı olmadığınızı ve muayene yapamayacağınızı gayet iyi biliyorum merak etme sadeceee tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak amacım. Zaten canım sıkkın cvp yazmak zorunda değildin ben de yazdıklarını akıl edebilirim.

evet yazmak zorunda degilim, yazmamak zorunda da degilim. tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorsun ne bekliyorsun Allah korusun dusuk yapan olmussa canim dusuk yapiyorsun hemen acilen hastaneye git mesajini mi... kusura bakma madem bu kadar hassassin kalk hastaneye git bana da cemkirme. İnsan gibi acilen hastaneye gotmen gerektigini yazdim degil mi.. ne diyim? banane senin bebeginden isterr dusur ister tasi mi?

Allah Allahhh.. konun patlasin diye mi bu heyecan? korku olsa simdiye zaten yollara dusmustun. Tovbe yarabbim baska bisey olsa ne halin varsa gor denir de... Allah'im insallah bebegini korur problemsi sıkıntısız atlatirsin, ve insallah gec kalinacak bir durmun yoktur.

seni tanimam etmem benim dusundugum kadar sen kendini dusunmuyosun bu halde forumda cevap ariyorsunya vallahi pes.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım...ama gerekten de kanaması olan hastaya nasıl randevulu görüşme vermişler hayret normalde hemen acilen bütü hastalardan önce kanamalı hastaya bakılır...korkama ma ben hamileliklerimde neredeyse yarım kiloluk kan pıhtısı düşürdüğüm oldu...düşük tehdidi olabilir..bence muayeneyi bekleme bir hastanenin aciline git hemen...

.cvp için çok tşk edlyorum canım zaten acile gittim doktorumla da görüştüm. Dün kandeğerime bakıldı beta hcg de yükselme var, dinlen ve yarın gel dedi. Sadece netten bilgi almaya çalışmıyorum yani

sakin olun arkdşlar...şimdi arkdşa şu açıdan katılıyorum canım bak böyle bir durumda birşeyler duymak rahatlamak istiyorsun ama kimsenin biyolojisi bebeği aynı değil biliyorsun buradan duyduğun şey iyi ya da kötü seninle örtüşmeyebilir sadece herkes kendi deneyimlerini ve varsayımlarını yazar bu da birşeyi değiştirmez benden de leke gelmişti aradım doktoru hemen gel dedi ve gittim allaha şükür birşey yok normal bir akıntıymıs o ben evhamlanmısım ama sen randevuyu beklememelısın bencede cunku sen kanamam cok dıyorsun cık bence doktoruna gıt ve araya gır

cvp yazan tüm arkadaşlara tşk ediyorum. Herkese iyi günler

Back