kanamalı doğum...

pnr11987

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
27
7
8
34
Denizli
Sevgili arkadaşlar hepimiz yada bazılarımiz anne olabilmek için çaba sarfettik kimimiz bi çırpıda kimimiz aylar sonrasında çift çizgiyi gördük bende 9 ay sonunda çift çizgiyi gördüm sorunsuz bi hamilelik süreci geçirdim takı 32. Haftada gelen az da olsa bi kanama ile izne ayrıldım evde dinlendim kanama bi haftada kahve rengi akıntı olarak devam edip bitti doğum tarihi mız epidural olarak 9 eylule kararlastirmistik ama bebeğim 30 ağustosta çıkageldi sabah uyanır uyanmaz cisimi kaçırdım sandım son aylarda oluyomus diyerek dogruldum bide ne görim yatak kan olmus hemde pelte şeklinde bişey düşmüş hemen eşimi uyandır dim bi telaş o panik korku ile havlu istedim banyoya gidene kadar havludan kanlar tasmis salona heryer kan iç çamaşırimda pelte kan hemen doktorumu aradım doktorum şehir dışında olduğunu hemen devlete gitmem gerektiğini 30 ağustosta doktor bulamayacagimi en iyi onların ilgileneceklerini söyledi bende devlette doğum yapmak istemiyordum eşime ablasını aramasini onun doktoru Bari dogurtsun istedim hastane hemen gelin dedi tabi biz bi telaş gittik o doktor da izinli imiş beni Aldı mı bi telaş Bebeğimi kim dogurtucak o pelte bebeğim mi ona bişey mi oldu die çok korktum ama nst de bebegim in kalp atışını duyduk ama kanamam çok olduğu için hemen doğuma alınmam gerekiyordu hiç acilmamda yoktu bebeğin plesantasi da yukarda idi neyse ki çok iyi bi doktor denk geldi beni rahatlatti doğuma girdim eşimde benimle birlikte doğuma girdi ve bebeğimize sorunsuz bi epiduralle kavustum epidural den hiç korkmayın şimdi olsa gene yaparım sonrasında da hiç ağrım olmadı hemen toparlandim size sorum böyle kanamalı bi doğum yaşayan var mi bunun araştırılması gerektigini söylediler kanama anne için hayati tehlikesi varmış sizde de yada yakinlarinizda, duyan yaşayan var mı benimle aynı sorunu

Merhaba
Çook çok geçmiş olsun öncelikle ve hayırlı olsun bebeğiniz. Benim annemde olmuştu hatta sonrasında ciddi bi şekilde kansızlık tedavisi gördü. Siz mutlaka bu durumu araştırmalısınız

Zor bı durum gerçekten çok geçmiş olsun basıma gelmedi ve ılkdefa duydum. Bebegınızı sağlıkla buyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…