Kanama

Inanin o kadar killar ki istiyorlar. Bir kere cinnet gecirttirdikleri icin sinirimden bildigimiz ultrason goruntulerini masalarina firlatmistim, gık demediler.
Siz doktora gitmismiydiniz? Ne cikmisti acaba

Doktordan utanmiyorumda is yerinden falan problemim iste

Hem yara, hem kist vardı bir iki ilaçla düzeldi, hiç öyle kafaya takıcak birşey yok. Patronlarınıza yuh diyorum! Bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı deyin hayret birşey, özel bir sıkıntım var demeniz yetmiyor yani

Yok yahu, inanilmaz cinsler yoksa bu kadar kafaya takmazdim zaten...
Size de cok gecmis olsun ayrica. Ne kadar surede gecti? Agri, yanma ya da aci duyuyormuydunuz?

Yok yahu, inanilmaz cinsler yoksa bu kadar kafaya takmazdim zaten...
Size de cok gecmis olsun ayrica. Ne kadar surede gecti? Agri, yanma ya da aci duyuyormuydunuz?
İlişki sırasında ağrı oluyordu az da olsa, bir adet periyodu gibi bir sürede geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Tabi kontrollerle birlikte yani 10gün ilaç, ardından adet ve kontrol diye hatırlıyorum. Size de geçmiş olsun.

Kadın doğum uzmanına mutlaka görünmeniz gerekiyor. Benim başıma değil de bir arkadaşımın başına geldi bu durum, ilişkiye girerken kanaması oluyordu hep. Minik bir operasyon geçirdi, detayında ne söylendiğini tam bilmiyorum ama çok merak ederseniz sorarım. Geçmiş olsun :)

ayni anlattiginiz sekilde basima geldi ama iliskiyle hic alakasi olmadigi ortaya cikti (ki ilk gittigim doktor iliskiye baglamisti). cok tecrubeli bir doktora gittim akabinde hormonal degerlerim degismis o ay ostrojen seviyem azalmis rahim kendini tam temizleyemedigi icin kanama oluyor dedi neden iliski esnasinda basladi bende bilmiyorum ama sunu diyebilirim iliskiye kafadan baglamayin baska sebeplerden olabilir doktora gidin geciktirmeden

Tesekkur ederim :)

Rica etsem neden kaynaklaniyormus sorabilir misini? Tesekkur ederim :)

Peki hormon mevzusunu test ile mi fark etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…