- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Aslinda oyle bir ihtimalim yok. Cunku 2 hafta once daha idrar testi yapildi baska sebeple ama ona da bakildi doktor olsa soylerdi muhtemelen.Hamile olma ihtimalin var mi? Yoksa bir doktora mutlaka gitmelisin bence. Pek normal bir durum degil.
Cok yogun kanama olmuyor avuc ici kadar ama mesela yarin aksam acilde ki nobetci kadin doguma gitsem kanama olmadan yine de durumu anlattigimda bakar mi acaba? Ya da yanlis anlamayin bir kez daha iliskiyi deneyip kanama geldiginde hemen mi gitsem. Lutfen yanlis anlamayinHer halükar da jinekoloğa gitmen gerek .
Alttan muayene yapılması gerekebilir .
Özel bir jinekologla öğle tatiliniz için anlaşmayı deneyebilirsiniz . O olmazsa da kesinlikle izin isteyin .
Bu arada sizinki gibi kanama gelmiş vakaların gece acile gitmesi abes bir durum değil
Her hamilelik ve vucuda etkileri farkli. Ben hamilelik olsa da olmasa doktora gitmen gerektigini dusunuyorum. Hcbir sey sagligindan onemli degil. Arkadasin dedigi gibi acile veya ogle arasinda ozel bir klinige git.Aslinda oyle bir ihtimalim yok. Cunku 2 hafta once daha idrar testi yapildi baska sebeple ama ona da bakildi doktor olsa soylerdi muhtemelen.
Bir de daha once hamilelik gecirdim ama o donemde de iliski esnasinda hic boyle bir durum olmadi.
Doktora gitmeyi bugunde kanama olunca inanin korkup dusundum ama anlattigim gibi isim su siralar cok yogun tempoda izin alma sansim sifir maalesef.
Yani iliskinin basinda derken. Hazirdim aslinda demek istedigimi anladiniz az cok.Zorlamadan olur, iliskinin baslangicinda birlesme olduysa olur, icerde yara olabilir. Hepsi olur yani. Yoneticilere de doktor isim var de. Cok fazla aciklamana gerek yok. Acil bir durumum var dersin.
Reglime gecikme olmazsa 8 gun var ama daha once hic basima gelmedi onun disinda mantar degil ama 2 hafta once bi enfeksiyon atlattim idrar yollarinda. Kurulukta yoktu. Iliskiye hazirdim. Cok tesekkurler bu aradaRegl gününüz yakınsa ilişki sonrasında az miktarda oluyor peçeteye bulaşacak kadar.hamile olma ihtimali, mantar gibi enfeksiyon,kuruluk ve zorlamadanda olabilir.
Cok tesekkur ederim ogle arasi is yerimin bulundugu bolgede ki muayeneler bayagi pahalidir semt dolayisi ile ama evimin yakininda hastane var aciline gidecegim evetHer hamilelik ve vucuda etkileri farkli. Ben hamilelik olsa da olmasa doktora gitmen gerektigini dusunuyorum. Hcbir sey sagligindan onemli degil. Arkadasin dedigi gibi acile veya ogle arasinda ozel bir klinige git.
Dediginiz gibi ben mi cok panikledim acaba? Aslinda sakindim ama 3 kez olunca internetten bakayim dedim cok absurt nedenler gorunce tirstim :) fakat dediginiz gibi ben gitmeden bu is olmayacak haklisinizAcil bi durum diyip izin alman lazim. Zaten bu panikle isine bile odaklanamazsin ki. Bi yolunu bulup git icin rahat etsin.
Cok yogun kanama olmuyor avuc ici kadar ama mesela yarin aksam acilde ki nobetci kadin doguma gitsem kanama olmadan yine de durumu anlattigimda bakar mi acaba? Ya da yanlis anlamayin bir kez daha iliskiyi deneyip kanama geldiginde hemen mi gitsem. Lutfen yanlis anlamayin
Yok o da korktu zaten ucuncuye gelince tesekkur ederim olacak gibi degil oyle gidecegim doktora mecburenBen bekarım ve pek anlamam .
Daha önce ilişki sırasında kanaması geldiği için acile giden kadınların olduğunu duymuştum . :)
Yerinizde olsam şimdi giderim . Hiç bir şey olmazsa dayanılmaz ağrım var derim
Bu arada bu durum eşiniz içinde sağlıksız olabilir .
Ben de gecen haftalari internetten tonla makale okuyup kanser olacağımı dusunmekle geçirdim. Ultrason sonucu çıkınca huzura kavustum. Ruh halini cok net anliyorum su an ondan ertelememen taraftarıyım.Dediginiz gibi ben mi cok panikledim acaba? Aslinda sakindim ama 3 kez olunca internetten bakayim dedim cok absurt nedenler gorunce tirstim :) fakat dediginiz gibi ben gitmeden bu is olmayacak haklisiniz
Nöbetçi kadın dogumcular var. Aksamlari da kontrole gidebilirsiniz.Aslinda oyle bir ihtimalim yok. Cunku 2 hafta once daha idrar testi yapildi baska sebeple ama ona da bakildi doktor olsa soylerdi muhtemelen.
Bir de daha once hamilelik gecirdim ama o donemde de iliski esnasinda hic boyle bir durum olmadi.
Doktora gitmeyi bugunde kanama olunca inanin korkup dusundum ama anlattigim gibi isim su siralar cok yogun tempoda izin alma sansim sifir maalesef.
Hemen bir doktora gidin . .
Ben de gecen haftalari internetten tonla makale okuyup kanser olacağımı dusunmekle geçirdim. Ultrason sonucu çıkınca huzura kavustum. Ruh halini cok net anliyorum su an ondan ertelememen taraftarıyım.
Evet yarin aksam gidecegim evimin yakininda bir hastane var oraya ugrayacagimNöbetçi kadın dogumcular var. Aksamlari da kontrole gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?