Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor bilir canım tahriş olmuştur belkıde regl kanaması bakması lazımİliski sonrası adet olmusum gibi kanama oldu ve 4 5 saat devam etti yada daha fazla sonra kesildi neden bilgisi olan var mi?
Reglim yeni bitmişti pkosum bide ilac kullaniyorumdoktor bilir canım tahriş olmuştur belkıde regl kanaması bakması lazım
tahriş olmuştur o zaman yanı tahmin yürütüyorum hekim bakması lazımReglim yeni bitmişti pkosum bide ilac kullaniyorum
miktarı nasıl lekelenme gibi mi yoğun mu?İliski sonrası adet olmusum gibi kanama oldu ve 4 5 saat devam etti yada daha fazla sonra kesildi neden bilgisi olan var mi?
İlk başta sulu kan gibiydi sonra azaldi ve bittimiktarı nasıl lekelenme gibi mi yoğun mu?
bence doktora görünün çünkü 4-5 saat ilişki sonrası kanama için uzun süre. tahrişte bile o kadar kanar mı bilmiyorumİlk başta sulu kan gibiydi sonra azaldi ve bitti
Ne olabilir kibence doktora görünün çünkü 4-5 saat ilişki sonrası kanama için uzun süre. tahrişte bile o kadar kanar mı bilmiyorum
Koku ve ağrı yoksa tahriş olma ihtimali daha yüksek. Kötü bir şey olduğunu sanmam ama muayene olup emin olmak en iyisiNe olabilir ki
Kanser olmaktan korkuyorumKoku ve ağrı yoksa tahriş olma ihtimali daha yüksek. Kötü bir şey olduğunu sanmam ama muayene olup emin olmak en iyisi
Daha ciddi belirtileri olmaz mıydı. İlişki dışında düzensiz ara kanamalar gibiKanser olmaktan korkuyorum