Kanama

sevgidolubiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
64
46
25
Kızlar 9 haftalık hamileyim kusura bakmayın ama çok stres yaptım silerken hafiften kan geldi çok hafif bir sorun varmidir acaba yaşayan varmı bu durumu

Kızlar 9 haftalık hamileyim kusura bakmayın ama çok stres yaptım silerken hafiften kan geldi çok hafif bir sorun varmidir acaba yaşayan varmı bu durumu
Kahverengi ise olabiliyor ama yine de yarın doktorunuz ile görüşün. Kırmızı kan pek istenen bi durum değil yine de direkt kötü düşünmeyin. Devamı gelirse acile gidersiniz yoksa sabah doktor ile görüşürsünüz progestan fitil veriyorlar genelde kanama olduğunda.

Devamlı olmuyor ilk defa oldu ve yoğun da değil çok az silerken oldu bende korktum biraz doktoruma yazdım hemen oda yarın gelin bakalım ama endişe etmeyin dedi umarım birsey olmaz 😔

Devamlı olmuyor ilk defa oldu ve yoğun da değil çok az silerken oldu bende korktum biraz doktoruma yazdım hemen oda yarın gelin bakalım ama endişe etmeyin dedi umarım birsey olmaz 😔
İnşallah önemli birşey yoktur sağlıkla gelsin bebeğiniz. Bende kahverengi kanama nedeniyle progestan kullandım bir çok hamilelikte olabiliyor.

Sağlıklıymiş gördüm şekillenmiş bebeğim kalbi de güzel atıyordu doktorum sorun olmadığını söyledi idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye idrar tahlili istediler ona göre ilaç vericek bakalım çok sevindim ya dün stresten uyuyamamistim da çok şükür bebeğim sağlıklı 💕💕

X