Merhabalar öncelik le kandiliniz mübarek olsun. Dün kanamadan dolayı hasta nedeydim. İlk gebeligim di. 5 hafta bitti 6 cı hafta aftada idim salı kalp atışına bakılacakdı. Ama dün son gün dü bana adet kanaması dendi kanamam çogaldıkca adet kanama sı dedi ebenn biri Allah ıslah etsin cok sorumsız bi ebe idi kadın ve biz doktoru aratmak isterken bize diyo gereken ilaç igne devletin acilin de yapılmış. Kasın bana dedi her hasta da oluyo normal adet bu olur diyo. O sırada ama bende bi lan boşalıyo eşime dedim acile giden benm elim ayagım boşaldı bu başka ve kalbim sıkışmaya durdu. Acilden girer girmez doktor dedi anne nin ölüm riski yatış yaptı ben o ladar kan kaybından kendim den gectim o arada doktor dedi bebek keseden çıkmış bu kadar kanaması var nasıl ayakda direndin sen dedi ben de dedim ben doktorum a gittim ebe vardı bana dedi adet kanaması. Doktor dedi o ebe nasıl der ki adet kana ması ve beni o ebe eve gönder di iyiki eve gitmedim belki bugun sag olmaya bilirdim. Acilden müdale ettiler bebegi düşük oldu aldılar kürtajla temiz lediler zehirleme söz konusu olabilir ve kana ma yı durdurdular .. Benim gibi olan varmı bu süreçler de yaptınız. Bide ben korkrum tekrar aynı şeyler i yaşar mıyım su an cok canm yanıyo düşük den sonra sıkıntı oluyo mu diger gebelik ler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanama yı hafife almayın
- Konu Sahibi Srnkrb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı gebelik ler nasip etsin bundan sonraki süreçte..Merhabalar öncelik le kandiliniz mübarek olsun. Dün kanamadan dolayı hasta nedeydim. İlk gebeligim di. 5 hafta bitti 6 cı hafta aftada idim salı kalp atışına bakılacakdı. Ama dün son gün dü bana adet kanaması dendi kanamam çogaldıkca adet kanama sı dedi ebenn biri Allah ıslah etsin cok sorumsız bi ebe idi kadın ve biz doktoru aratmak isterken bize diyo gereken ilaç igne devletin acilin de yapılmış. Kasın bana dedi her hasta da oluyo normal adet bu olur diyo. O sırada ama bende bi lan boşalıyo eşime dedim acile giden benm elim ayagım boşaldı bu başka ve kalbim sıkışmaya durdu. Acilden girer girmez doktor dedi anne nin ölüm riski yatış yaptı ben o ladar kan kaybından kendim den gectim o arada doktor dedi bebek keseden çıkmış bu kadar kanaması var nasıl ayakda direndin sen dedi ben de dedim ben doktorum a gittim ebe vardı bana dedi adet kanaması. Doktor dedi o ebe nasıl der ki adet kana ması ve beni o ebe eve gönder di iyiki eve gitmedim belki bugun sag olmaya bilirdim. Acilden müdale ettiler bebegi düşük oldu aldılar kürtajla temiz lediler zehirleme söz konusu olabilir ve kana ma yı durdurdular .. Benim gibi olan varmı bu süreçler de yaptınız. Bide ben korkrum tekrar aynı şeyler i yaşar mıyım su an cok canm yanıyo düşük den sonra sıkıntı oluyo mu diger gebelik ler.
Amin abla Allah büyük. Ama çaresiz lik kötü o an elinde kayıp gidiyo bişey yapamıyorsunÇok geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı gebelik ler nasip etsin bundan sonraki süreçte..
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Canım benm şu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim gönlünü yatıştırsın. En kısa zamanda da saglıklı guzel bir gebelik nasip etsin sana ve isteyen herkese. Üzülmemek mumkun degıl. Kuzenmde aynı oldu boyle gebelık zehirlenmesi yasadı. 3 ay sonra tekrar hamıle kaldı dogurdu smd cok saglıklı ve mutlu. Tabii o yasadgnı unutmuyor ınsan ama zamanla herseyı unutturacak guzellıkler nasip edıyor mevlam. Gonlunu ferah tut. Dua et canmAmin abla Allah büyük. Ama çaresiz lik kötü o an elinde kayıp gidiyo bişey yapamıyorsun
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Benimde ilk gebeliğimde 6 haftalıkta diğer hafta gidip kalp atışını duyacaktık senin gibi kontrolden 2 gpn sonra kanamam geldi hafif bir şekilde ama kırmızıydı ben kırmızılığı görünce koştum hastahaneye doktorum ultrasonla baktı kesenin şekli bozulmul iyi görünmüyor düşükle sonuçlanabilir siz kan verin 2 saate çıkar verdik yükseldi tamam gidin istirahat edin sabah tekrar sabah olmadı inanır mısın ve daha çok küçüktüm 19 yaşındaydım Sabah verdim direk düştü betam baya baya daha sonra doktorum kürtajla aldı özel hastahane olduğu için çok ilgililerdi hemen ilgilenip gerekeni yapmışlardı 1 hafta önce ben tekrar gebe olduğumu öğrendim gayet güzel artıyordu değerim en son cuma gittm doktora iyi güzel cumartesi de gelen giden yok bugğn sabah yine kırmızımsı bir kanama geldi pzar olduğu için devlet kadın doğum hastanesine gittik acile hiç ilgilenmediker doğru dürüst kan verdim betam düşmüş yine doktor ultrasonla bile bakmadan tamam betanız düşmüş gebelik sonlanmış dedi devlet hastaneleri genellikle pek ilgili olmuyorlar rabbim onları ıslah etsin ve tekrar gebelik bize nasip olsun inşallah kuzum sıkma canını nasip değilmiş de ben ikinci kez düşük yaşadım ve ikincide üzülmedim insanı acı olgunlaştırıyor buna da şükür rabbim dermansız dert vermesin kuzumMerhabalar öncelik le kandiliniz mübarek olsun. Dün kanamadan dolayı hasta nedeydim. İlk gebeligim di. 5 hafta bitti 6 cı hafta aftada idim salı kalp atışına bakılacakdı. Ama dün son gün dü bana adet kanaması dendi kanamam çogaldıkca adet kanama sı dedi ebenn biri Allah ıslah etsin cok sorumsız bi ebe idi kadın ve biz doktoru aratmak isterken bize diyo gereken ilaç igne devletin acilin de yapılmış. Kasın bana dedi her hasta da oluyo normal adet bu olur diyo. O sırada ama bende bi lan boşalıyo eşime dedim acile giden benm elim ayagım boşaldı bu başka ve kalbim sıkışmaya durdu. Acilden girer girmez doktor dedi anne nin ölüm riski yatış yaptı ben o ladar kan kaybından kendim den gectim o arada doktor dedi bebek keseden çıkmış bu kadar kanaması var nasıl ayakda direndin sen dedi ben de dedim ben doktorum a gittim ebe vardı bana dedi adet kanaması. Doktor dedi o ebe nasıl der ki adet kana ması ve beni o ebe eve gönder di iyiki eve gitmedim belki bugun sag olmaya bilirdim. Acilden müdale ettiler bebegi düşük oldu aldılar kürtajla temiz lediler zehirleme söz konusu olabilir ve kana ma yı durdurdular .. Benim gibi olan varmı bu süreçler de yaptınız. Bide ben korkrum tekrar aynı şeyler i yaşar mıyım su an cok canm yanıyo düşük den sonra sıkıntı oluyo mu diger gebelik ler.
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158