Kanama ve kasık ağrısı :(

Musluk Suyu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
9.491
37.853
548
30 Ağustos'ta hamile olduğumu öğrendim beta değerim 11.37 idi. Ara ara kasık ağrım vardı dün akşamüstü kanama kasık ve bel ağrısıyla acile gittim dayanılmaz bir ağrıydı doktor hem karından hem de vajinal ultrasonla baktı bir şey göremiyorum gebe değilsin sonuç çok düşük dış gebelik olabilir ya da adet kanaması dedi ve kan testi yaptı kan testi 20,78 çıktı sağlıklı gebelik değil düşük olabilir dedi gönderdi. Ben hiçbir şey anlamadım düşük yapıyor olsam sürekli kasık ağrım vardı sonucum giderek düşmez miydi? Başına böyle bir şey gelen var mı moralim çok bozuk lütfen cvp verirseniz sevinirim

Canım benim moralimi bozma.. uzan dinlen ayaklarını havaya kaldırarak .daha küçük kese büyür gelişir inşallah . Benimde ilk değerim 17 çıkmıştı çok düşük dediler sonra yüksedi .

Canım benim moralimi bozma.. uzan dinlen ayaklarını havaya kaldırarak .daha küçük kese büyür gelişir inşallah . Benimde ilk değerim 17 çıkmıştı çok düşük dediler sonra yüksedi .

Büyük ihtimal düşük yaptım eve geldiğimde kah pıhtısı gelmişti hala daha da kanamam var sadece anlamadığım değerim neden yükseldi ve ağrım olmasına rağmen ultrasonla muayene de hamile değilsin adet kanaması bu demesi Allah kimseye yaşatmasın bu durumu sürekli ağlayıp duruyorum

Üzülme demek kolay biliyorum ..ama herşeyin hayırlısını dile canım . Eğer düşükse sağlıksız olduğu için olabilir ..dua et aylar arş arda rabbim gönlündekini versin

Yüksek olan beta ne zamana ait 1 gün sonrası ise sıkıntı yok ancak 2 ve daha fazla gün ise sağlıklı bir artış değil sonuç direk düşmüyor kanda yavaşça düşüyor bu sonuçla zaten rahimde gebelik göremez 1000 üstü olması lazım benimde çok kasık ağrım lekelenme tarzı bazende kırmızı kanamam vardı 3 gün sürdü implantasyonmuş değer sürekli yükselmesine rağmen hiçbir doktor anlamadı hatta dış gebelik diyen bile oldu 5+5te kocaman bir kese 6+6 da hem kalp atışı hem bebeğimi görmüştüm

Merhaba. Geçmiş olsun öncelikle. Aynı durumu ben de yasıyorum 10 Kasım da 20.70 çıktı hcg değerim fakat 12 kasımda sabah kahverengi leke geldi sonra pembe oldu ve daha sonra kırmızıya dönüştü bildiğiniz adet kanaması gibi. Yoğun ve ağrılı. Hemen doktora gittim. Bu değer usg de gözükmez dedi. Kan testi istedi ve 42.5 çıktı tam iki katı gebelik var tebrikler dedi. Progestan verdi fakat hala deli gibi kanamam var. Aynı adet gibi her wc de pıhtıları görüyorum yoğun yoğun. Anlayamıyorum.. Ne olabilir bu? Düşükse neden değer düzenli bi şekilde arttı. Yardım edin

Merhaba sonucunuz noldu merak ettim. Ayni durumu ben yaşıyorum suan çünkü de.

Ya.. Zor ama çok da üzülme. Ben hastanede çalışıyorum az çok bilgim var doğsa engelli doğacaktı. Öle düşün. Ben o kötü süreci atlattım umarım sen de atlatırsın. En kısa zamanda anne oluruz inşallah

Bende şuan yaşıyorum ara kanama denen gibi bir kanama geldi ama az geldi İlk defa ara kanamam oldu hamilelik diye korkuyorum bir önceki ilişkim (korunmalı) 11 gün önceydi en son ki de dündü çok ama çok az kan geliyor ama ben önceki ilişkimde hamile kalmış olabilir miyim diye korkuyorum sizce kalmış olabilir miyim ? Ara kanamaya sebep olan ne olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…