kanama sonrası lekelenme normal mi....

allah analı babalı büyütsün...

darısı başına canım ikiz hamilelikte hemen herkeste en az 1 kere kanama oluyor sen moralini yüksek tut canım inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağıona

evet canım bencede takma kafana bende 3 ay adet zamanı kanama gördüm hep 3 bucuk aydan sonra birden kesiyo kendını hamdolsun artık öyle bişey yok zaten sonlara yaklastım iyiice .ama dıkkat edeceksın çok .yatıp dınleneceksın bu dönemde allah yardımcın olsun

sağol cnm öyle zaten bol bol dinleniyorm.

canım bende de oldu hem de ilki çok yoğun, ikincisi de azımsanamayacak kadar çok ve her ikisinde de bitimi lekelenme şeklinde oldu ve bu durum 1 ay sürdü.. ay boyunca her hafta, bazen haftada iki kere doktora gittim..hep yattım, hiç kıpırdamadan hem de..sadece lavaboya kalkıyordum..yemeğimi bile yatakta yedim..annem geldi sağolsun..o dönemde progestan kullandım hem de günde 600 mg..sonra dozu yavaş yavaş azalttık ve 12. haftam dolunca bıraktım..herşey yoluna girmişti çok şükür..şimdi 20 + 3 üm ve bir daha tekrarlamadı umarım da tekrarlamaz çünkü meleklerime bişey olmasa da korkusu yetiyordu..
bu arada benim kanamamın nedeni hamile kaldığımda oluşan 2 tane 4er cm lik kistin çatlamasıydı..kistler yok olana kadar (1 ay kadar sürdü) kanamam devam etti..çok şükür şimdi yok oldular ve tekrar rahatsızlanmadım..
Allah'ım kimseyi evlatlarıyla sınamasın..vakitlice ve sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah..
çooookkkk geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…