- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
kimyasal gebelkmis dusuyo tutunamamisKardeşim korkma kendini stresden arindir. Gec dollenmeler de olur . Yerlesme akintindir. Biraz uzan ayaklarini dik havaya . Lavaboys ihtiyac duydugunda camasirina ve temizlerken bak . Yarin sabah git ve progestan verecektir doktor herihtimale karsi . Rabbim sana bagislasin evladini.
canim cok uzuldumkimyasal gebelkmis dusuyo tutunamamis
sagol canm amincanim cok uzuldum
Benim de kimyasal gebelgmde boyle olmustu.hep kahve rengi lekeler geldi. Ama hem bHCG bu kadar yukselmemisti ben de hem de Daha cok yipranma diye bisy yazamadim dun baslgna. Zaten doktora gidiyor sorun yoksa icine suphe dusmesn demistm.
Allah sabr versn.
amin canim insallahRabbim daha nice bebisler nasip edecektir.canim. uzme tatli canini
Rabbim.kimseyi evlatsiz birakmasin
Selam,t
tamam canim sagol bekliycm bi yarim saat daha her an acilede gidebilrm icim icimi yiyo
Selam,
Bende de olmustu.
Doktorum endiselenmeyin olabilir dedi.
Onemli olan miktari dedi.
Bariz kan miktarinda artis varsa gelin demisti.[/QUOTE
Bu kimyasal gebelikte kese gorunuyor mu gorunmuyor mu?canim cok uzuldum
Benim de kimyasal gebelgmde boyle olmustu.hep kahve rengi lekeler geldi. Ama hem bHCG bu kadar yukselmemisti ben de hem de Daha cok yipranma diye bisy yazamadim dun baslgna. Zaten doktora gidiyor sorun yoksa icine suphe dusmesn demistm.
Allah sabr versn.
Nasil anlayabiliyorlar?
Bu arada cok gecmis olsun allah gonlunize gore versin insallah.sagol canm amin
..kimyasal gebelkmis dusuyo tutunamamis
sagol canim kimyasalmis maalesef dustuBu arada cok gecmis olsun allah gonlunize gore versin insallah.
Yok yok canım korkma yerlesme lekesidir o pembemsi gelse de korkma.ne zamsn ki kan gelir öyle.amw bir git kan aldır ona göre netleşir herşeyaz once tuvalete gittim buyuk tuvaletni yaptim kabizim ama ikinmadim.sata gore 5 haftalik gec dollenme olduysa hemen hemen 4 haftalk hanileym sali gunu dr a gidicem.tuvalettte kendimi temizledikten sonra kuruladim peceteyle vajinayi da boyle akintyla birlikte kahverengi bisey gekdi bir damla ama kan degildi kahverengi.ikinciye gittim tekrar geldini devami diye ama yoktu nedir bu ya kanama degidlr dimi dusuk belirtisi degildr dimi
kan geldi annem eski konumdu bu kimyasalmis 2 hafta once dustu yani sagol yinede canim benmYok yok canım korkma yerlesme lekesidir o pembemsi gelse de korkma.ne zamsn ki kan gelir öyle.amw bir git kan aldır ona göre netleşir herşey
Ciddimisin sen.gecmie olsun canım benden de çok kahverengi leke geldi o yüzden söylemiştim. Geçmiş olsun tekrardan canım.kan geldi annem eski konumdu bu kimyasalmis 2 hafta once dustu yani sagol yinede canim benm
evet canim sagolsn kismet degilms isteCiddimisin sen.gecmie olsun canım benden de çok kahverengi leke geldi o yüzden söylemiştim. Geçmiş olsun tekrardan canım.