Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar son üç aydır regl döenmim 1 gün sürüyor ve bitiyor?Önceleri 3 gün sürerdi azda olsa ama şimdi ilk gün geliyor ve bitiyor..Böyle sorun yaşayan varmı aranızda..korkmaya başladım ((bbo:
Arkadaşlar son üç aydır regl döenmim 1 gün sürüyor ve bitiyor?Önceleri 3 gün sürerdi azda olsa ama şimdi ilk gün geliyor ve bitiyor..Böyle sorun yaşayan varmı aranızda..korkmaya başladım (-)bbo:
bende yeni dıs gebelik atlattim.simdide ayin 29unda gelen bir kahverengi akıntı gibi lekelenmem oldu simdide halen on gündür sürüyor.bitmek bilmeyen bu lekelenme simdide siyah renkte gelmeye basladi esimle aramiza ilişki konusunda soğukluk bile girdi bende anlam veremiyom dis gebelikten sonra alti ay korunmam gerektigini soylediler dikket ettim gebelik sanmıyorum ama bu nedir ya?dis gebelikten sonra normal adet dahi görmedim
bende yeni dıs gebelik atlattim.simdide ayin 29unda gelen bir kahverengi akıntı gibi lekelenmem oldu simdide halen on gündür sürüyor.bitmek bilmeyen bu lekelenme simdide siyah renkte gelmeye basladi esimle aramiza ilişki konusunda soğukluk bile girdi bende anlam veremiyom dis gebelikten sonra alti ay korunmam gerektigini soylediler dikket ettim gebelik sanmıyorum ama bu nedir ya?dis gebelikten sonra normal adet dahi görmedim
Bende korkuyorum ilk adetim bu işte 25. Gün gördüm ilk gün kahve lekelenme sonra kana döndü ama sadece tuvalette afedersin 3-5 damla geliyo pede gelmiyo bile napcami şaşırdım inşallah normaldir yaşadığımız şeyler geçmiş olsun canım buarada bişey yoktur kendini telase verme sende
Bende korkuyorum ilk adetim bu işte 25. Gün gördüm ilk gün kahve lekelenme sonra kana döndü ama sadece tuvalette afedersin 3-5 damla geliyo pede gelmiyo bile napcami şaşırdım inşallah normaldir yaşadığımız şeyler geçmiş olsun canım buarada bişey yoktur kendini telase verme sende
insallah öyledir.bu sizin dediginizde olabilir rahim ici yapisıklıgı da olabilir veya kadınsal enfeksiyonlar veya bu gecirdigimiz kurtajlar operasyonlardan da olabilir rahim ici inceliyo felan gibi.yani bilmiyorumki.esim bile sogudu benden
insallah öyledir.bu sizin dediginizde olabilir rahim ici yapisıklıgı da olabilir veya kadınsal enfeksiyonlar veya bu gecirdigimiz kurtajlar operasyonlardan da olabilir rahim ici inceliyo felan gibi.yani bilmiyorumki.esim bile sogudu benden
Yaaa öyle deme canim benim sogumaz gelir arada bir erkeklere öyle hallerr takılma takma kafana sen bendeki sıkıntıda su adetten 1 hafta önce doktora muayeneye gittim rahim duvarı 13 mm yani hala kalındı senin ki kaç mm ydi en son hani diyorum kalınlığa rağmen yapışma olurmu bilemedim
Yaaa öyle deme canim benim sogumaz gelir arada bir erkeklere öyle hallerr takılma takma kafana sen bendeki sıkıntıda su adetten 1 hafta önce doktora muayeneye gittim rahim duvarı 13 mm yani hala kalındı senin ki kaç mm ydi en son hani diyorum kalınlığa rağmen yapışma olurmu bilemedim
inanırmısin vallaha kendimden sogudum o derece esimden kactikca oda benden sogudu artik.rahim duvari kalinligi olsa bu gebelige isaret olmazmi yada sizin dediginiz gibi yapisiklikta olmuş olabilir yani hep biz kadinlar bu sorunlarla karsilasiyoruz hastaneye gitsem bursaya yeni tasindiim ankaradan burda hangi hastane hangi doktora gidecegimide bilemiyorumki gebelk kaybi ile ilgili iyi biir doktorun muane etmesi lazim bide bukadr benim ilk ker bu lekenmem devam etti uzun sürdü 10 gunude gecti halen de var adet desem boyle adetim olmazdi iki uc gun surup 4gün kesilirdi dis gebelikten sonra benim adetimde gelmedi sadece bu lekenme var simdide siyah renk te gelmeye başladı et parcasi gibi ince ince kill gibi biseyler geliyo ya anlayamıyorum