Kanama alanı yaşayanlar

maşallaahhh canım, Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın hayırlı evlat olsun ınsallaahh,
çok sağol benımde aynı genlerımde sorun var demekkı benımde doktorund edıgı gıbı gebelık oncesı coraspın sonrasında ıgne kullanmam gerekecek..
benımde 1kımyasalım-1 dıs gebelıgım ,1 de tüp bebekle mol gebelıgım oldu
ınsallaahh saglıkla bızlerede en kısa zamanda nasıp olur

tüp bebekte bazı doktorlar klasık uygulama verıyor iğne yani pıhtılaşma testi istemeden, ama ben hiç kullanmadım birde bu sıkıntım varken..
ona ragmen tutmuş yavrum ama mol gebelık yaşadım kromozom sorunundan oluyormuş..
kurtaj oldugum doktor farklıydı o kesınlıkle gebe kalmadan aspırın sonrasnda ıgne kullanman şart dedi..
folık asıtde sureklı ıctım ya hıc aksatmadan ama nasip işte,
folbıol ıcıyorum da acaba metıl folat formunda mı alsam dıye dusundum ..
Rabbım herkese saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallaahhh

Canım metil folat konusunda yorum yapamam doktor ne şekilde uygun görürse onu yapmak mantıklı ama iğne başlaman lazım diyen doktorunla devam etme şansın varsa bence onunla devam et sevdiysen eğer.

Canım metil folat konusunda yorum yapamam doktor ne şekilde uygun görürse onu yapmak mantıklı ama iğne başlaman lazım diyen doktorunla devam etme şansın varsa bence onunla devam et sevdiysen eğer.
pazartesı romatolojıye gıdecegım, tup bebek doktoru lupus testı vs ıstemıstı onları yaptırcam.. metıl folatıda sorayım..
ıgne kullanmamı soyleyen doktorumu sevıyorum 2yıldır tanıyorum kendısını, ama normal op. doktor yanı gebelık takıp doktoru.. dıgeri tüp bebek doktorum ..
transfer olursam mecburen tup bebek doktoru ıle devam edecegım ama dıger doktorumla da yıne gorusuru muayene olurum..
cok sagol yardımların ıcın

Rica ederim ne demek inşallah hayırlısı ile testlerini bitirip güzel bir hamilelik geçirip evladını alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…