• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanal tedavisi yapılan diş apse yaparsa kurtulabilir mi?

kevsernesibe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
122
0
96
41
Bilecik
arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa.benim iki sene önce kanal tedavsi gördüğüm dişin etinde apse oluşuyor ve çok hassas hemen ağrıyor.dişçiye gittim bana onu çekeceiz başka çare yok dedi ve antibiyotik verdi.ama ben çektirmek istemiyorum daha yaşım 27.başımdan henüz gebelik geçmedi,biliyorum ki hamilelikde illaki dişlerde sorun yaşanıyormuş.niye kaybedeyim ki genç yaşta dişimi.kurtarılması mümkün mü cevap bekliyorum bir bilenden

arkadaşlar sizden acil yardım istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa.benim iki sene önce kanal tedavsi gördüğüm dişin etinde apse oluşuyor ve çok hassas hemen ağrıyor.dişçiye gittim bana onu çekeceiz başka çare yok dedi ve antibiyotik verdi.ama ben çektirmek istemiyorum daha yaşım 27.başımdan henüz gebelik geçmedi,biliyorum ki hamilelikde illaki dişlerde sorun yaşanıyormuş.niye kaybedeyim ki genç yaşta dişimi.kurtarılması mümkün mü cevap bekliyorum bir bilenden[/QUOTE
sorunlu dişinizin hangisi olduğunu belirtmemişsiniz.eğer ön bölgede bir dişiniz iltihap yaptı ise çok ilerlememiş ise apikal rezeksiyon yaptırarark biraz daha ömrünü uzatabilirsiniz.yoksa mutlaka çekdirmek zorundasınız

Back