• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanal tedavisi olanlar lütfen yardım:(((((((

GeCe_KuSu

02.06.2012
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
6.650
5
358
38
Konya
2 senedir üstte bir dişimde problem yaşıyorum. 3 ay kadar önce dolgu yaptırdım ama sıcağa soğuğa daha fazla duyarlı hale geldi. sağ tarafımla bir şey yiyemiyorum. doktoruma gittim ve çürüğün sinirlere çok yakın olduğunu kanal tedavisi yaptırmam gerektiğini söyledi. yarın dişçiye gidicem gider gitmez hemen tedaviye başlar mı bilmiyorum ama inanın berbat derecede çok korkuyoru. akşamdan beri kanal tedavisi hakkında okumadığım yazı,izlemediiğim video kalmadı.çoğu ağrıdan bahsetmiş. bu tedaviyi yaptıranlar bana yardım etsin lütfen. tedavi sırasında iğne yapılıyor fakat yine de herhangi bir acı hissediliyor mu? btedavi bittikten sonraa ağrı oluyor mu???
şimdiden teşekkür ederimm

Yok canim agri falan hissetmiyorsun, sadece ignenin o minik vurulusunu hisettikten sonra zaten dis uyusmus oluyor ve dishekim rahat bir sekilde sinirini aliyor. Arkasindan mutlu bir sekilde koltugundan kalkiyorsun cünkü artik agri magri yok.
Sunu unutma kanal tedavisinde bazen ayni dis icin 2-3 kere daha doktoruna gitmen lazim.
hadi bakalim iyi seanslar olsun
birde gecmis olsun.

bu kadar panikyapma canım.uyuştuktan sonra bişi hissetmiyosun zaten.tedavi bittikten sonra belki biri gün ağrı olur belki olmaz.(bende öyle oldu.)

seanstan geliyorum dolguyu sökerken ağrı hisettim ama tam uyuşunca bir şey hissetmedim hakkaten hala da uyuşuk ağzımla burnum yer değiştirmiş gibi hissediyorumsempatiksalakcinni birkaç seans daha gidicekmişim teşekküür ederim ilginize

Back