Kanal tedavisi lütfen yardım edin :'(

muskulus

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
253
34
Arkadaslar bugun disciye dolgularim icin gitmistim bir tanede curumekten dokulen.bir disim var cekilcekti o da ama baska zaman bugun koltuga oturdugumda aletlerle onada vurdu ve kanalla kurtarabiliriz deneyelim dedi ve baslati yapmaya en cok korktugum seydir disci simdi ilac koyup ustunu kapatti sali gel dedi o kadar korkuyorum ki anlatamam heleki internette okuduklarim :'( napicam ben yarimda birakamam uyusturmadan bakmaz demi olucem korkudan ya :'( :'(

kız yok korkma bende çok tırsarak gittim ama sinek ısırığı dediklerini bile hissetmedim. stres yapma

Bende bu hafta kanal tedavisi yaptirdim.. En zoru ilk gundu sinirler alindiktan sonra anesteziye bile gerek yok korkma. Yarin bi daha gittiginde icini temizler iyice sonrada dolgu yapar

Zor kısmı atlatmışsınız zaten ki onun bile zorluğu yok çene yorulması dışında.

Böyle de rahat konuşurum ama dişçi fobimi ne yapıcaz acaba ( :

Bende bu hafta kanal tedavisi yaptirdim.. En zoru ilk gundu sinirler alindiktan sonra anesteziye bile gerek yok korkma. Yarin bi daha gittiginde icini temizler iyice sonrada dolgu yapar
Yani bugun sinirleri almis midir sordum onada aldim dedi ama cok korktugumu gozlerimin doldugunu falan gordu acaba ondan mi dedi ki hatta adam beni oyle gorunce internette okuduklarina inanma dedi sizinde 2 seans mi ilac koydular mi

Yani bugun sinirleri almis midir sordum onada aldim dedi ama cok korktugumu gozlerimin doldugunu falan gordu acaba ondan mi dedi ki hatta adam beni oyle gorunce internette okuduklarina inanma dedi sizinde 2 seans mi ilac koydular mi
benim 3 seansti. Evet koydular ilac. Benimki cok zordu ilk gun anestezi fayda etmedi 4 kere falan igneyi doldurdu dusun artik.. 20 dk zaten uyusmasiyla ugrasti. Ondan sonraki seanslar hic aci hissetmedim zaten

benim 3 seansti. Evet koydular ilac. Benimki cok zordu ilk gun anestezi fayda etmedi 4 kere falan igneyi doldurdu dusun artik.. 20 dk zaten uyusmasiyla ugrasti. Ondan sonraki seanslar hic aci hissetmedim zaten
Bir de diyorlar ya 2. Seansta uyusturmadan sinirler oldu mu diye igne sokup bakiyormus dogru mu acaba ?

Sinirleri aldıysa gerisi en kolay kısım.
4 kanal tedavim var, hiçbirinde acı hissetmedim.
Son yaptırdığım o kadar sorunlu bir dişti ki, sinirler alındıktan sonra, iltihabı kurusun diye 1 ay doktora gidip geldim, antibiyotik kullandım, sürekli geçici dolguyla idare ettim. 1 ayın sonunda ancak kalıcı dolguyu yapılabildi. Her gittiğimde ince kağıt çubuklarla iltihabı kontrol ediyordu, uyuşturmuyordu ama acı hissetmiyordum. Korkmayın yani. Dişçi korkusu az çok hepimizde var ama çoğu kulaktan dolma yalan yanlış bilgilerin ürünü.

Ben kanal yaptıramıyorum..Bu yüzden 2 dişimi kaybettim..Çekin dedim kanal manal yaptırmam..

Yok yani yaptıramıyorum

Doktor benimkini uyuşturmadan yaptı sinirler alınırken hissettim öyle acıdan bayılcak bir durum filan yok. Kaldı ki benim kanallarım aşırı ince olduğu için çok zordu kanal tedavim. İnternette yazılanlara takılma. İnsanlar abartmayı seviyor.

Gercekten mi uyusturmasini istemediniz mi :O

Gercekten mi uyusturmasini istemediniz mi :O

İstedim ama uyuşturmadı. Korkma dayanabilirsin filan dedi. Sonra çekti sinirleri, acıdı tabi ama abartılacak bir durum yok. İğnenin yarattığı uyuşukluktan daha çabuk geçiyor acı.

Ben kanal yaptıramıyorum..Bu yüzden 2 dişimi kaybettim..Çekin dedim kanal manal yaptırmam..

Yok yani yaptıramıyorum
Aynen bende cekin dedim dr komsumuz kurtarabiliriz gencsin daha bozma agiz yapini deneyelim falan dedi birde coktan oturmstum koltuga kacamazdim yani yoksa iki kere kacmisligim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…