Ayy valla mi ya bu ilac niye konuldu ki :'(kız yok korkma bende çok tırsarak gittim ama sinek ısırığı dediklerini bile hissetmedim. stres yapma
Bende bu hafta kanal tedavisi yaptirdim.. En zoru ilk gundu sinirler alindiktan sonra anesteziye bile gerek yok korkma. Yarin bi daha gittiginde icini temizler iyice sonrada dolgu yaparArkadaslar bugun disciye dolgularim icin gitmistim bir tanede curumekten dokulen.bir disim var cekilcekti o da ama baska zaman bugun koltuga oturdugumda aletlerle onada vurdu ve kanalla kurtarabiliriz deneyelim dedi ve baslati yapmaya en cok korktugum seydir disci simdi ilac koyup ustunu kapatti sali gel dedi o kadar korkuyorum ki anlatamam heleki internette okuduklarim :'( napicam ben yarimda birakamam uyusturmadan bakmaz demi olucem korkudan ya :'( :'(
Ilac bakterileri oldurecek. Bakteri varsa iltihap kapabilirAyy valla mi ya bu ilac niye konuldu ki :'(
iltihap falan olunca koyuyorlar doktorlar korkulcak bişey değil inan bana. bunun için mi korktum diyeceksinAyy valla mi ya bu ilac niye konuldu ki :'(
Yani bugun sinirleri almis midir sordum onada aldim dedi ama cok korktugumu gozlerimin doldugunu falan gordu acaba ondan mi dedi ki hatta adam beni oyle gorunce internette okuduklarina inanma dedi sizinde 2 seans mi ilac koydular miBende bu hafta kanal tedavisi yaptirdim.. En zoru ilk gundu sinirler alindiktan sonra anesteziye bile gerek yok korkma. Yarin bi daha gittiginde icini temizler iyice sonrada dolgu yapar
İnsallah canim insallah zaten zar zor gidiyorum korkudan olup olup diriliyorum :'(iltihap falan olunca koyuyorlar doktorlar korkulcak bişey değil inan bana. bunun için mi korktum diyeceksin
benim 3 seansti. Evet koydular ilac. Benimki cok zordu ilk gun anestezi fayda etmedi 4 kere falan igneyi doldurdu dusun artik.. 20 dk zaten uyusmasiyla ugrasti. Ondan sonraki seanslar hic aci hissetmedim zatenYani bugun sinirleri almis midir sordum onada aldim dedi ama cok korktugumu gozlerimin doldugunu falan gordu acaba ondan mi dedi ki hatta adam beni oyle gorunce internette okuduklarina inanma dedi sizinde 2 seans mi ilac koydular mi
Bugun acimadi aslinda ama 2. Seanstan korkuyorum hep bu korkumuz yuzunden zaten boyle oldu dolgulukken gelseydim :'(Zor kısmı atlatmışsınız zaten ki onun bile zorluğu yok çene yorulması dışında.
Böyle de rahat konuşurum ama dişçi fobimi ne yapıcaz acaba ( :
Bir de diyorlar ya 2. Seansta uyusturmadan sinirler oldu mu diye igne sokup bakiyormus dogru mu acaba ?benim 3 seansti. Evet koydular ilac. Benimki cok zordu ilk gun anestezi fayda etmedi 4 kere falan igneyi doldurdu dusun artik.. 20 dk zaten uyusmasiyla ugrasti. Ondan sonraki seanslar hic aci hissetmedim zaten
o igne degil torpu gibi bisey kanallarin icini torpuluyor sinirleri alip temizliyor onunlaBir de diyorlar ya 2. Seansta uyusturmadan sinirler oldu mu diye igne sokup bakiyormus dogru mu acaba ?
Gercekten mi uyusturmasini istemediniz mi :ODoktor benimkini uyuşturmadan yaptı sinirler alınırken hissettim öyle acıdan bayılcak bir durum filan yok. Kaldı ki benim kanallarım aşırı ince olduğu için çok zordu kanal tedavim. İnternette yazılanlara takılma. İnsanlar abartmayı seviyor.
Gercekten mi uyusturmasini istemediniz mi :O
Aynen bende cekin dedim dr komsumuz kurtarabiliriz gencsin daha bozma agiz yapini deneyelim falan dedi birde coktan oturmstum koltuga kacamazdim yaniBen kanal yaptıramıyorum..Bu yüzden 2 dişimi kaybettim..Çekin dedim kanal manal yaptırmam..
Yok yani yaptıramıyorum