Kanal tedavisi kalıcı mı?

Pinkyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
196
29
298
İzmir
Merhaba ben şu an 18 yaşında bir gencim. Çok küçüklüğümden beri diş doktorlarındayım. Dişlerimin neredeyse hepsi (ön dişler hariç tabi) kanal tedavili ve dolgulu.Ayrıca küçükken çok ateşli hastalık geçirdiğim için birkaç ön dişimde lekelenme var. Benim sorum şu daha şimdiden dişlerim böyle ve sağlıklı olmadığı belli Acaba bu kanal tedavili dişlerim ne zamana kadar durur kalıcımıdır? Ve dişlerimi kalıcı olarak beyazlatabilirmiyim? Lütfen yardım edin çok fazla dolgulu ve kanal tedavili dişim car yaşlanınca dişlerimin hiç kalmamasından korkuyorum.

kanal tedavileri düzügn yapıldığı zaman çok uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılıyor.. diş tedavilerinde çok fazla ileri tedavi alternatifleri var ve hiç sıkıntı yaşamadan sağlıklı dişler kazandırılabiliyor hiç canını sıkma..

dişlerinizi düzenli kontrol etdirip iyi bir fırçalama ile uzun yıllar kullanabilirsiniz.yalnız çok fazla kanal tedavsi ve dolgunuz olduğu için sağlıklı bir beyazlatma yaptıramazsınız.bunun yerine birkaç yıl sonra kaplama yaptırmanız sizin için daha iyi olacakdır

çok fazla dolgunuz olduğundan bu dişler beyazlamayacak.sadece canlı dişler beyazlar.onun için beyazlatmanın size çok bir faydası olmaz.bunun yerine orselen kaplama yaptırmayı düşünebilrsiniz.iyi bir kanal tedavisi yapılmışsa çok uzun yılar kullanmanız mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…