- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Hayir hic birsey vermedilerAntibiotik falan vermediler mi?
Tek seferde nasil yaptilar acaba. Seninde dislerinde oldumu acaba koyulasmaHiç 3 hafta süren kanal tedavim olmadı. Tek seferde yapıp kapattılar. Apse kanalla geçiyor muymuş? Sinirleri alınan diş ölü diş olduğu için rengi koyulaşır.
Ya şimdi yanlış yönlendirmek istemem ama böyle durumlarda genelde antibiyotik veriyolar iltihapı kurutmak için diye biliyorum. Başka bir doktora mı gitseniz?Hayir hic birsey vermediler
Ben suan yurtdisindayim. Yakinda turkiyeye donuyorum birde orda gösterim.Ya şimdi yanlış yönlendirmek istemem ama böyle durumlarda genelde antibiyotik veriyolar iltihapı kurutmak için diye biliyorum. Başka bir doktora mı gitseniz?
Ama benim diş etimde apse varDevlete gidince tek seferde kapatıyorlar. Özelde 2 kere ilaçlıyorlar kanalları. Birkaç kere gidiyorsun. 1 ay falan sürüyor.
Aynen. Once antibiyotik ile apse kurutulur sonra kanal tedavisi yapilir.Hiç 3 hafta süren kanal tedavim olmadı. Tek seferde yapıp kapattılar. Apse kanalla geçiyor muymuş? Sinirleri alınan diş ölü diş olduğu için rengi koyulaşır.
Tamam diş kökünde iltihap oluyor. Diş etinde şişlik yapıyor. benim de olmuştu. Birkaç seans gitmiştim kanal için.Ama benim diş etimde apse var
Evet kanal tedavisi gördugum disin ustunde sislik var sendedemi oyleydi cnm? Affedersin ama irin de cikti icinden. Kac seans gitmjstin acaba?Tamam diş kökünde iltihap oluyor. Diş etinde şişlik yapıyor. benim de olmuştu. Birkaç seans gitmiştim kanal için.
Ben yurtdisinda goruyorum tedavi suan.Aynen. Once antibiyotik ile apse kurutulur sonra kanal tedavisi yapilir.
Evet cok agrim var suanApseyi tedavi etmeden mi kanal tedavisi yaptılar
Suan ben cok saskinim bana antibiyotik felan verilmedi hemen tedaviye baslandiGeçen hafta devlette gittim. Kanal olacak dedi yaptı dolgusunu kapattı yolladı. 2 hafta sonra da üzerine kaplama olacak.
Apseyi kurutmadan ağrınız geçmez ki, antibiyotik vermeleri gerekiyordu bence de. Benim apseli olanlarda tedavi yapmadılar hiç. Farklı doktorlar. Önce antibiyotik ile tedavi edip sonra işlem yaptılar.
Evet aynen akıyordu.2-3 seans gittim. İltihap geçmeden kapatmıyorlar dolguyu sanırım.Evet kanal tedavisi gördugum disin ustunde sislik var sendedemi oyleydi cnm? Affedersin ama irin de cikti icinden. Kac seans gitmjstin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?