Kanada Başbakanı Trudeau'nun kırmızı çorapları

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Kanada Başbakanı Trudeau'nun kırmızı çorapları
Karizmatikliği ile dikkat çeken Kanada Başbakanı Justin Trudeau, şimdi ise kırmızı çoraplarıyla fenomen oldu.

19 Ekim'de yapılan seçimlerde tek başına iktidar olan Liberal Parti lideri ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau, dünyanın en seksi lideri olarak büyük ilgi görmüştü.

YAKIŞIKLI BAŞBAKANIN KIRMIZI ÇORAPLARI
Yakışıklı Başbakan Trudeau'nun partisinin logosu olan yaprak desenli çorapları dikkat çekti.

Kanada Başbakanı Trudeau ile selfie yarışı VİDEO

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=389061

Güzel olmuş valla. Zaten şu pazarlama stratejilerine hastayım bilhassa ingiltere ve amerikanın.
mayosu çorabı sütyeni tshirtü herşeyi var bayraklı.
Biz de olsa kıyamet kopar.

azda olsa fark var parti turuncu üzerine beyaz yaprak adamın çorabındaki gibi

ülke bayrağı beyaz üzerine kırmızı yaprak
ben daha genel bir şey den bahsettim. Şöyle ki ay ve yıldızı beyaz bir zemine kırmızı koysak da kırmızı bir zemine beyaz koyup çorap olarak kullansak alacağımız eleştirilerdi.
kupa ve tshirt dışında ben mayo şapka, şort ayakkabı görmedim hiç. Ve pazarlama konusunda gerideyiz bu konuda. Türkiye de Amerikan bayraklı bir şeyler giyen türk' ler varken amerika da Türk bayraklı giyen biri var mı merak ediyorum mesela.
google a türk bayraklı çorap yazın kaç tane ne çıkıyor görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…