hiç yapmacık durmuyor,öle hissediyorum,ve bence istikbalı parlak,yakışıklığının yanında bana çok mütevazi gelen biri..
yaptığı davranışlar çok güzel.. bunları show için mi yapıyor, gerçekten öyle birimi bilemiyorum..
türkiye g20 zirvesin de selfie çektirmişti kapıda..
Taze başbakanımız bizzat oy verdim kendisine. İnşallah samimidir artık siyasetçilere güvenimiz kalmadı malum. Avrupa mültecileri ölüme terkederken liberal hükümetin 25 bin suriyeliyi getirmesi takdir edilesi oyun bile olsa. En azından ölüme terketmedi. Bu adam müslümanları da seviyor, ayrıca başbakan olduğunda şehrin metro istasyonunda insanların içine karışıp tebrikleri kabul etti, selfie çekildi, kucaklaştı halkla. Kanada uzun zamandır ırkçı bir devlet tarafından yönetiliyordu göçmenlerin ve bazı vatandaşların sivil haklarına el atmıştı insanlar ilk kez bir seçimde ciddi şekilde tavrını koydu inşallah hayırlısı olur. Darısı Türkiye'nin başına!
Evet dogru 2 milyondan cok fazla Suriyeli var.. ac, sefil, evinin kirasini odeyemedigi icin kizini ev sahibine 2.es olarak veren, yaptigi cizimleri yok parasina yurdum insanina satip onlara binlerce lira kazandirdigi halde kendi gecinemeyecek kadar az kazanan.. yedigi yemegin parasini odemeyen, saga sola satasip sonucta ceza bile almayan vs.. ornekleri cogaltabilirim..
Keske biz de 25bin alsaydik da onlara INSAN gibi yasama sansi verseydik.. 2 milyonu sefil edecegimize..
Ağzına sağlık ofisim inan yazmaya üşendim, adam 25 bin mülteci alıyor ama havalimanında sağlık kontrolünden geçirilip özel yerlere yerleştiriliyor bu insanlar, sokağa atılmıyor, daha fazla bile alabilir ülkenin kapasitesi yüksek ama avrupaya kıyaslanınca gayet iyi bir rakam bence.
zenginmi..huu türkiyede 2 milyonu aşkın Suriyeli var. kimse almazken türkiye alıyordu. iyi biliyorsunuzdur yine yazayım dedim. 25 bin zengin Suriyeli alınca ne iyi başkan oldu.
zenginmi..
adam kıyafet veriyor. fotoğraflarıdamı görmedin. zenginin monta ihtiyacı olurmu. b iraz mantık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?