• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan vermek mi ultrason mu hangisi Kesin sonuç kızlar

asdasdws

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
177
50
13
28
Kızlar merhaba burada sadece ultrasona bakıyorlarmış sadece ultrasona baksam gebelik kesin çıkar mı yoksa illa kan vermem mi gerekir çok bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim

Kızlar merhaba burada sadece ultrasona bakıyorlarmış sadece ultrasona baksam gebelik kesin çıkar mı yoksa illa kan vermem mi gerekir çok bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim
Ultrasonda çıkması için 5. Haftada olması lazım.

Bazen döllenme durumuna göre 4.haftadan itibaren ama genel olarak 5.haftadan sonra kese görünür, iki haftada gördüğü şey rahmin kalinlasmaya başlamasıdır keseyi gördüğünü zannetmiyorum

Bazen döllenme durumuna göre 4.haftadan itibaren ama genel olarak 5.haftadan sonra kese görünür, iki haftada gördüğü şey rahmin kalinlasmaya başlamasıdır keseyi gördüğünü zannetmiyorum
Kese neki bilmiyorum hiç, benim cahillik peki😅
Gittim ve iki haftalık hamile olduğumu söyledi daha çok küçük dedi. Fakat bugün regli günüm. Geçen ayki regliden bugüne tam bir ay geçti. Türkiye’ye göre en son regli tarihinden itibaren sayılıyorsa 4 haftalığım

Ay bu arada anneeymişsiniz🥹 ultrason fotoğrafımı atsam anlar mısınız ?

Kese neki bilmiyorum hiç, benim cahillik peki😅
Gittim ve iki haftalık hamile olduğumu söyledi daha çok küçük dedi. Fakat bugün regli günüm. Geçen ayki regliden bugüne tam bir ay geçti. Türkiye’ye göre en son regli tarihinden itibaren sayılıyorsa 4 haftalığım
Önce rahim duvarı kalınlaşır, sonra kese oluşur, sonra içinde Yolk kese görünür, sonra bebek görünür, bu da 6 -7haftik bı sürec, erken gitmişsin yani, kese değilde kalinlasmaya bakarak yorum yapmıştır bence

Önce rahim duvarı kalınlaşır, sonra kese oluşur, sonra içinde Yolk kese görünür, sonra bebek görünür, bu da 6 -7haftik bı sürec, erken gitmişsin yani, kese değilde kalinlasmaya bakarak yorum yapmıştır bence
Ultrason fotoğrafımdan anlar mısınız? Dil bilmediğim bir ülkedeyim çünkü kadına detaylı soramadım iki haftalık deyip gönderdi. O yüzden anlayamıyorum da fotoğrafta küçücük duruyor

Bak bekle sana terimleri atayım, sende çok terim yoktur ilk haftalarda ama bakabilirsin çözersin haftası günü falan yazar hem fotograf atabilirsin kese var mi bakarz

Çoğu yazmiyor ama kisaltmlari böyle buradan bulabilirsin
1000021885.webp

İşaretlediğim yeri göstererek daha çok küçük iki haftalık dedi. Ama dediğim gibi en son regli tarihim 5 Şubat. Üzerinden dört hafta geçti. Eğer Türkiye’de ilk regli tarihinden itibaren sayılıyorsa eğer 4 dört haftalığım. Belki burda sistem farklıdır o yüzden 2 haftalık demiş olabilir.

Eklentiler

• 1394A9C5-1E5B-44FC-ABB5-C5C24A43488A.webp
    1394A9C5-1E5B-44FC-ABB5-C5C24A43488A.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0412.webp
    IMG_0412.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 22
Kese oluşmaya başlamış regl tarihine göre dört haftalik mantıklı iki haftada böyle bı görüntü imkansız çünkü, kese oluşmaya başlayalı iki hafta olmuştur belki, bilemedim nerenin sistemiymis bu 🤣 ama sıkıntı yok tebrikler hamilesin sağlıkla kavuşun inşallah 😊

Kese oluşmaya başlamış regl tarihine göre dört haftalik mantıklı iki haftada böyle bı görüntü imkansız çünkü, kese oluşmaya başlayalı iki hafta olmuştur belki, bilemedim nerenin sistemiymis bu 🤣 ama sıkıntı yok tebrikler hamilesin sağlıkla kavuşun inşallah 😊
Ay âmin çok teşekkür ederim🥹🥹

Back