Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrasonda çıkması için 5. Haftada olması lazım.Kızlar merhaba burada sadece ultrasona bakıyorlarmış sadece ultrasona baksam gebelik kesin çıkar mı yoksa illa kan vermem mi gerekir çok bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim
Bu kesin mi. İkinci haftadaymışım doktor ultrasonda gördü. Yurt dışındayım soramıyorum detaylıUltrasonda çıkması için 5. Haftada olması lazım.
2 haftada kese görünmezBu kesin mi. İkinci haftadaymışım doktor ultrasonda gördü. Yurt dışındayım soramıyorum detaylı
Kese neki bilmiyorum hiç, benim cahillik pekiBazen döllenme durumuna göre 4.haftadan itibaren ama genel olarak 5.haftadan sonra kese görünür, iki haftada gördüğü şey rahmin kalinlasmaya başlamasıdır keseyi gördüğünü zannetmiyorum
Kese değil iki haftalık Hamilesin çok küçük dedi,2 haftada kese görünmez
Ay bu arada anneeymişsinizBazen döllenme durumuna göre 4.haftadan itibaren ama genel olarak 5.haftadan sonra kese görünür, iki haftada gördüğü şey rahmin kalinlasmaya başlamasıdır keseyi gördüğünü zannetmiyorum
Önce rahim duvarı kalınlaşır, sonra kese oluşur, sonra içinde Yolk kese görünür, sonra bebek görünür, bu da 6 -7haftik bı sürec, erken gitmişsin yani, kese değilde kalinlasmaya bakarak yorum yapmıştır benceKese neki bilmiyorum hiç, benim cahillik peki
Gittim ve iki haftalık hamile olduğumu söyledi daha çok küçük dedi. Fakat bugün regli günüm. Geçen ayki regliden bugüne tam bir ay geçti. Türkiye’ye göre en son regli tarihinden itibaren sayılıyorsa 4 haftalığım
Ultrason fotoğrafımdan anlar mısınız? Dil bilmediğim bir ülkedeyim çünkü kadına detaylı soramadım iki haftalık deyip gönderdi. O yüzden anlayamıyorum da fotoğrafta küçücük duruyorÖnce rahim duvarı kalınlaşır, sonra kese oluşur, sonra içinde Yolk kese görünür, sonra bebek görünür, bu da 6 -7haftik bı sürec, erken gitmişsin yani, kese değilde kalinlasmaya bakarak yorum yapmıştır bence
Ekledim fotoğrafıBak bekle sana terimleri atayım, sende çok terim yoktur ilk haftalarda ama bakabilirsin çözersin haftası günü falan yazar hem fotograf atabilirsin kese var mi bakarz
Ay âmin çok teşekkür ederimKese oluşmaya başlamış regl tarihine göre dört haftalik mantıklı iki haftada böyle bı görüntü imkansız çünkü, kese oluşmaya başlayalı iki hafta olmuştur belki, bilemedim nerenin sistemiymis buama sıkıntı yok tebrikler hamilesin sağlıkla kavuşun inşallah
![]()