• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan vermeden doktora gitmek

yerfistigi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
7
0
1
28
Merhaba hanımlar, adetim geciktiğiğinde bir hafta arayla test yaptım ve ikisinde de pozitif çıktı, hafta içi kadın doğuma randevu aldım direkt oraya gideceğim altı haftalıkken. Ama burada okuduğuma göre herkes aile hekimin de kan vermiş, ben kan vermeden gitsem bir sorun olur mu? Benim gibi direkt kadın doğuma giden var mı

Merhaba hanımlar, adetim geciktiğiğinde bir hafta arayla test yaptım ve ikisinde de pozitif çıktı, hafta içi kadın doğuma randevu aldım direkt oraya gideceğim altı haftalıkken. Ama burada okuduğuma göre herkes aile hekimin de kan vermiş, ben kan vermeden gitsem bir sorun olur mu? Benim gibi direkt kadın doğuma giden var mı
6 hafta olduysa artık kan vermene gerek yok kese gözükür
Kese gözüktükten sonra kan değerinin önemi yok. (İstisnai durumlar hariç)

Peki kadın doğumcu yine benden kan ister mi
Neden kan istemesine bu kadar taktınız ki
İsterse de ister bilemiyorum. Ben gün aşırı kan vermiştim artışa bakmak için. 5 hafta olunca da muayene olmuştum. Kese göründüğü içim kan istememişti.
Hem idrar testi yapıp kan vermediyseniz şimdiye kadar zaten burda bi sorun var😂 çatlarım ben ayol. İdrarda o kadar pozitif gördüm kanda kaç kez negatif çıktı.

Ben hiçbir gebeliğim de sağlık ocağında falan kan vermedim, reglim geçince bikac kere test yaptım pozitif, haftasını hesapladım 5- 6haftalarda gittim, kalp atışını duyunca da gebelik testlerini istiyorlar onları yaptırdım

Back