• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan uyuşmazlığı

Bu doktor da iğne vurulduysa ben vurmuyorum dedi doğumdan sonra vuruyorum dedi
Hadi ya yani 28.haftanda vurulmayacaksin. bana da öyle dediler vurulmayacağiz o zaman sen 8 haftalik iken vuruldun di mi ?iki kere zarar oluyor o zaman neyse bizde doğumdan sonra bebegin kani pozitif olursa vurulacagiz inş doguma kadar etkilesim olmaz..sagol canim bu arada cinsiyet ne cikti ?

Hadi ya yani 28.haftanda vurulmayacaksin. bana da öyle dediler vurulmayacağiz o zaman sen 8 haftalik iken vuruldun di mi ?iki kere zarar oluyor o zaman neyse bizde doğumdan sonra bebegin kani pozitif olursa vurulacagiz inş doguma kadar etkilesim olmaz..sagol canim bu arada cinsiyet ne cikti ?

Şimdi normalde kontrollerimi devlette yapıyorum devlet 28. Haftada vurucaz diyo devlet cinsiyeti söylemedi diye özele gittim... kendini sakladı göstermedi inatçı :( salı günü bir daha gidicem

Doktor bir tanıdığım var Şimdi ona sordum o da ikiside olur demiş sıkıntı olmazmış

Back