- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
Evet sormadı bilsede sorun etmez ama bilmesine gerek yok. Çok teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam. Bakalım neler olcak :)Özellikle sormadiysa bilmesine gerek de yok. Ancak ilk muayene Dr soracak kaç gebelik kaç düşük diye. Kürtaj demek zorunda değilsin. Tıbben o da düşük olarak geçiyor. Düşük dersin.
Aynen boyle oluyor dogru duzgün hatirlayan doktor yok .biz bilmeliyiz ki hatirlatalim sürekli ..peki gebeligin devam etti mi ettiyse 28.haftada iğne vuruldun mu?bana gebelikte bir kere tavsiye ediyoruz zaten ilk başlarda vurulmuşsun şu anda test yaptik negatif cikti gerek yok dedi iğneye sen ne yaptin merak ettimBen daha 8 haftalıkken kanamam oldu iğne vuruldum nevsunun dediği gibi doktorların gözünden kaçabiliyo hatta bana doktor hangi doktora gidersen git kan uyuşmazlığı olduğunu belirt iğne vurulduğunu belirt sistemde görünse bile gözden kaçabiliyor dedi... Hatta doktorum bana bir sonraki kontrolünde gel tekrar uyuşmazlığına bakalım dedi gittiğimde unutmuştu ben hatırlattım düşükten ziyade çocukta ilerde problem olabiliyomuş uyuşmazlıkta bu sorunu yaşadığım için az bucuk biliyorum
Aynen boyle oluyor dogru duzgün hatirlayan doktor yok .biz bilmeliyiz ki hatirlatalim sürekli ..peki gebeligin devam etti mi ettiyse 28.haftada iğne vuruldun mu?bana gebelikte bir kere tavsiye ediyoruz zaten ilk başlarda vurulmuşsun şu anda test yaptik negatif cikti gerek yok dedi iğneye sen ne yaptin merak ettim
Niye her ay iğne vurulmasi gerekir ki zaten negatif çikmiş sonuç bir de bir kere başindan kanamadan sonra vurulduk bana doktor gerek yok dedi15. Haftaya giricem yarın kontrolüm var sonucuma baktım sanırım yine negatif çıktı doktor iğne vurulduğunu kontrol de söyle dedi şimdi ne yapılcak bilmiyorum internette böyle durumda her ay iğne vurulması gerektiği yazıyo eşimin bir akrabasında da aynı durum yaşanmış her ay iğne vurulmuş
ben iyne vurulmadm kurtajdan iki ay sora hamile kaldmMerhaba kızlar 'kan uyuşmazlığı' konusunda birçok konu açılmış ama benim durumum daha farklı Şöyle ki; ilk evliliğimde eşimle aramda kan uyuşmazlığı yoktu hamile kaldım ve 6 haftalıkken kürtaj oldum.Yaza düğünüm var ve eşimle aramda kan uyuşmazlığı varilk kürtajda iğne vurulmadım gebeliğimde bir sorun oluşur mu sizce?
Niye her ay iğne vurulmasi gerekir ki zaten negatif çikmiş sonuç bir de bir kere başindan kanamadan sonra vurulduk bana doktor gerek yok dedi
Niye her ay iğne vurulmasi gerekir ki zaten negatif çikmiş sonuç bir de bir kere başindan kanamadan sonra vurulduk bana doktor gerek yok dedi
Bana doktor iğneyi ilk haftalarda kanama sebebe ile vurduk şimdi gerek yok dedi iki kere gerek yokmuş anlamadim bu işi valaaEvet dediğim gibi sonucum negatif çıktı 28. Haftada tekrar iğne vurucaz dedi
Bende bilmiyorum ki devlete kontrole gidiyorum birde yarın özele kontrole gidicem cinsiyeti öğrenmek için bir de ona sorayımBana doktor iğneyi ilk haftalarda kanama sebebe ile vurduk şimdi gerek yok dedi iki kere gerek yokmuş anlamadim bu işi valaa
Evt sor bakalim senle durumumuz ayni 2.kez vurulmaya gerek var miymiş?bana da yazarsinBende bilmiyorum ki devlete kontrole gidiyorum birde yarın özele kontrole gidicem cinsiyeti öğrenmek için bir de ona sorayım
Evt sor bakalim senle durumumuz ayni 2.kez vurulmaya gerek var miymiş?bana da yazarsincinsiyeti de icimden kiz gecti :)
Özelde mı iğne vuruluyor yoksa hastanede mı?Bende bilmiyorum ki devlete kontrole gidiyorum birde yarın özele kontrole gidicem cinsiyeti öğrenmek için bir de ona sorayım
Ya bende öyle düşünüyorum aslında ama nette bı doktorada sordum o şimdi test yaptirmami söyledi. Birde özelde mı hastanelerde mı vuruluyor o iğne ? :/Kan uyuşmazlığı yokken niye test yaptırıyor? Bir üye de iğne demiş.. Hiçbir şeye gerek yok. İki negatif kişiden + bebek olması imkansız. Test de iğne de gereksiz.
Ya bende öyle düşünüyorum aslında ama nette bı doktorada sordum o şimdi test yaptirmami söyledi. Birde özelde mı hastanelerde mı vuruluyor o iğne ? :/
Sağol canım en kısa zamanda gidicem doktora :)Kan uyuşmazlığı varsa yani biri negatif biri pozitifse mecbur iğne vuruluyor ikiside negatif veya pozitifse bebek anneye uyum sağlıyosa iğneye gerek olmuyor ayrıca devlette iğne vuruyo özelde
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Ağzın bal yesin :) biz de kız istiyoruz ama tabi önce sağlıklı hayırlı olsun
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?