Kan uyuşmazlığı

Evet canım. Gebe kalmak guclestigi gibi kalinsa dahi canlı bebek doğması mümkün olmuyor eğer bebek negatif olursa. Çok sıkıntılı ve çok önemli bir durum. Eskiden nasildi bu işler bilmiyorum. Ananemin düşük ve ölen bir sürü bebeği var. Annemle teyzem pozitifler.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar. Korkmamin yada telaşımın sebebi kürtaj olduğumdan müstakbel eşimin haberinin olmaması ben evlilik sonrası doktora gidip anlatıp konusucam ona göre hareket edicem artık

Özellikle sormadiysa bilmesine gerek de yok. Ancak ilk muayene Dr soracak kaç gebelik kaç düşük diye. Kürtaj demek zorunda değilsin. Tıbben o da düşük olarak geçiyor. Düşük dersin.

Özellikle sormadiysa bilmesine gerek de yok. Ancak ilk muayene Dr soracak kaç gebelik kaç düşük diye. Kürtaj demek zorunda değilsin. Tıbben o da düşük olarak geçiyor. Düşük dersin.
Evet sormadı bilsede sorun etmez ama bilmesine gerek yok. Çok teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam. Bakalım neler olcak :)

Aynen boyle oluyor dogru duzgün hatirlayan doktor yok .biz bilmeliyiz ki hatirlatalim sürekli ..peki gebeligin devam etti mi ettiyse 28.haftada iğne vuruldun mu?bana gebelikte bir kere tavsiye ediyoruz zaten ilk başlarda vurulmuşsun şu anda test yaptik negatif cikti gerek yok dedi iğneye sen ne yaptin merak ettim

15. Haftaya giricem yarın kontrolüm var sonucuma baktım sanırım yine negatif çıktı doktor iğne vurulduğunu kontrol de söyle dedi şimdi ne yapılcak bilmiyorum internette böyle durumda her ay iğne vurulması gerektiği yazıyo eşimin bir akrabasında da aynı durum yaşanmış her ay iğne vurulmuş

Niye her ay iğne vurulmasi gerekir ki zaten negatif çikmiş sonuç bir de bir kere başindan kanamadan sonra vurulduk bana doktor gerek yok dedi

ben iyne vurulmadm kurtajdan iki ay sora hamile kaldm

Niye her ay iğne vurulmasi gerekir ki zaten negatif çikmiş sonuç bir de bir kere başindan kanamadan sonra vurulduk bana doktor gerek yok dedi

Hiçbir bilgim yok belki tutan kadar vuruyolardır akrabanın demesine göre her ay iğne vurulmuş yarın işte ne dicek haber veririm yine

Evet dediğim gibi sonucum negatif çıktı 28. Haftada tekrar iğne vurucaz dedi

Evet dediğim gibi sonucum negatif çıktı 28. Haftada tekrar iğne vurucaz dedi
Bana doktor iğneyi ilk haftalarda kanama sebebe ile vurduk şimdi gerek yok dedi iki kere gerek yokmuş anlamadim bu işi valaa

Bana doktor iğneyi ilk haftalarda kanama sebebe ile vurduk şimdi gerek yok dedi iki kere gerek yokmuş anlamadim bu işi valaa
Bende bilmiyorum ki devlete kontrole gidiyorum birde yarın özele kontrole gidicem cinsiyeti öğrenmek için bir de ona sorayım

Bende bilmiyorum ki devlete kontrole gidiyorum birde yarın özele kontrole gidicem cinsiyeti öğrenmek için bir de ona sorayım
Evt sor bakalim senle durumumuz ayni 2.kez vurulmaya gerek var miymiş?bana da yazarsin cinsiyeti de icimden kiz gecti :)

Kan uyuşmazlığı yokken niye test yaptırıyor? Bir üye de iğne demiş.. Hiçbir şeye gerek yok. İki negatif kişiden + bebek olması imkansız. Test de iğne de gereksiz.
Ya bende öyle düşünüyorum aslında ama nette bı doktorada sordum o şimdi test yaptirmami söyledi. Birde özelde mı hastanelerde mı vuruluyor o iğne ? :/

Ya bende öyle düşünüyorum aslında ama nette bı doktorada sordum o şimdi test yaptirmami söyledi. Birde özelde mı hastanelerde mı vuruluyor o iğne ? :/

Kan uyuşmazlığı varsa yani biri negatif biri pozitifse mecbur iğne vuruluyor ikiside negatif veya pozitifse bebek anneye uyum sağlıyosa iğneye gerek olmuyor ayrıca devlette iğne vuruyo özelde

Kan uyuşmazlığı varsa yani biri negatif biri pozitifse mecbur iğne vuruluyor ikiside negatif veya pozitifse bebek anneye uyum sağlıyosa iğneye gerek olmuyor ayrıca devlette iğne vuruyo özelde
Sağol canım en kısa zamanda gidicem doktora :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…