- 19 Eylül 2023
- 6
- 3
- 6
- 23
- Konu Sahibi deryacatal
-
Kan uyuşmazligi varsa 1ci gebelikde cokda sorun etmiyor ama 2ve 3cu gebelikte mutlaka ignesi yapilmaliEşimle benim aramda kan uyuşmazlığı var ilk gebeligimde 28.haftada iğne yapıldı doğumdan sonrada yapıldı sanırım pek hatırlamıyorum ama 2. Çocukta bı zararı olurmu acaba çok korkuyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi günler
Çok teşekkürler eğer ikinciye gebe kalınca yinemi iğne yapılıyorKan uyuşmazligi varsa 1ci gebelikde cokda sorun etmiyor ama 2ve 3cu gebelikte mutlaka ignesi yapilmali
Evet doktorlar zaten hamileligi duyunca ilk kan grubunu soruyor ilk gebelikte gerek varsa vurucak ama 2 ve 3de artik mutlaka yapilmali çunki kan uyuşmazliginda yabanci algiliyor ve mahv etmeye çalişiyor kani filan duşukle yada bebegin gelişimini kotu etkiliyor bebek dogunca sorunlari oluyor detayli zaten youtube'den filan doktorlari dinleye bilirsinÇok teşekkürler eğer ikinciye gebe kalınca yinemi iğne yapılıyor
Evet doktorlar zaten hamileligi duyunca ilk kan grubunu soruyor ilk gebelikte gerek varsa vurucak ama 2 ve 3de artik mutlaka yapilmali çunki kan uyuşmazliginda yabanci algiliyor ve mahv etmeye çalişiyor kani filan duşukle yada bebegin gelişimini kotu etkiliyor bebek dogunca sorunlari oluyor detayli zaten youtube'den filan doktorlari dinleye bilirscok
Çok teşekkürler
Çok çok teşekkürlerBu arada seni korkutmak istemem igneni yapinca hic bir sorun filan olmuyor ama yapmak lazim mutlaka olasi sorunlari engellemek için benim eltimdede kan uyuşmazligi var 3gebelik gecirdi hep ignesini oldu çocuklari saglikli
Korkma umarim hersey gonlunce olurÇok teşekkürler
Çok çok teşekkürleryüreğime kocaman bir su septiniz çok korkuyordum ikinciyi istiyordum
Saçmalamış iğnesi var 28. Haftada benim kızım gayet sağlıklı iğneleri yaptırdık sorun yok şimdi yine bebek bekliyorum önlemini aldım. Cahil insanlarla görüşme lütfenBende 5 haftalık hamileyim. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Bugün komşum kan uyuşmazlığı olanlar engelli doğuyor dedi çok korkmaya başladım artık herkes birşey söylüyor
Hiç korkmayın iğnesi var doktorlar tedbirini alıyor zaten hiç kimseye aldırış etmeyinBende 5 haftalık hamileyim. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Bugün komşum kan uyuşmazlığı olanlar engelli doğuyor dedi çok korkmaya başladım artık herkes birşey söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?