Gebeliğe Hazırlık Kan uyuşmazlığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eminegul57

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
82
43
31
Hanımlar merhaba 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kurtaj ile alindi. Sonucunda kan uyuşmazlığı ya da kan pihtilasmasi varmiydi diye baktirmak istedim ama bilen varmı nasil yapılıyor maliyeti nedir fikir verebilirmisiniz teşekkürler

Hanımlar merhaba 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kurtaj ile alindi. Sonucunda kan uyuşmazlığı ya da kan pihtilasmasi varmiydi diye baktirmak istedim ama bilen varmı nasil yapılıyor maliyeti nedir fikir verebilirmisiniz teşekkürler
Bebek patolojiye gitti mi

Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif kan grubu olunca oluyor diye biliyorum ben, sen yine de nete bak. Kan pıhtılaşmasi icin araştırma hastanesine gidip kan veriyorsun pıhtılaşma testleri var onları yapiyolar

Merhaba cnm geçmiş olsun bende bir ay önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu malesef😢esimlede kan uyuşmazligimiz var. Ikıncı gebeligimdi o yüzden iğne kullandim birinci hamileligimde. ikinci bebeği çok etkiliyor kan uyuşmazlığı. Sen hamilelik döneminde kan verdiginde doktor demedimi kanuyuşmazliginiz varmi yokmu diye. Kan uyuşmazligi düşüge neden olmuyor diye biliyorum. ama kanda pihtilaşma zarar veriyor. Devlet hastahanelerinde yapa biliyorsun bu testleri

Evet bisey cikmadi dediler, patoloji mi bakiyor kan uyuşmazlığına
Neden düşükle sonuçlandığı cıkar ortaya. Bişey cıkmadığında ablama stres cok etkileyebiliyor demişti doktor. Siz negatif baba pozitif kan grubuysa uyuşmazlık oluyo diye biliyorum bende. Pıhtılaşmadan şüpheleniyorsanız muayeneden geçiniz.

Merhaba cnm geçmiş olsun bende bir ay önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu malesef😢esimlede kan uyuşmazligimiz var. Ikıncı gebeligimdi o yüzden iğne kullandim birinci hamileligimde. ikinci bebeği çok etkiliyor kan uyuşmazlığı. Sen hamilelik döneminde kan verdiginde doktor demedimi kanuyuşmazliginiz varmi yokmu diye. Kan uyuşmazligi düşüge neden olmuyor diye biliyorum. ama kanda pihtilaşma zarar veriyor. Devlet hastahanelerinde yapa biliyorsun bu testleri
Ahh çok üzüldüm size de başınız sağolsun aynisini yasamisz tam bi ay oluyor bugün.. sizde uyusmazligi nasil tespit ettiler ben pozitifm esim negatif bizde yokmu demek oluyor

Cok sagolun. Ben negatif eşim pazitif kan uyuşmazligimiz var. sizde kan uyuşmazlığı yok gibi. Normal bir kan testiyle belli oluyor zaten kan uyuşmazliginiz olsaydı muhakak doktor size söylerdi iğne falan olmaniz için. Allah bundan sonra hiç birimize bu durumu yasatmasin 🙏

X