Kan uyuşmazlığı

Papatya3503

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
63
42
8
Merhaba eşimle kan uyuşmazlığı var ve daha önce bir küretaj oldum iğne yaptırdım daha sonra bir düşük yaptım ama iğne yaptırmadım şimdi bebek istiyoruz ve ne yapmam gerekiyor Çok endişeliyim

Valla bendede suan o dusunce var canım kan uyuşmazlığı hakkinda pazarteei doktora sorucam

Bişey olmaz inşaAllah canm tekrar gebe kaldığında 28.ci haftada ve doğumdan sonra yine yaparlar

Valla bendede suan o dusunce var canım kan uyuşmazlığı hakkinda pazarteei doktora sorucam
Biz bu ay seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz bizde de kan uyuşmazlığı var doktora dedim İndirect coombs Testi yaptılar negatif çıktı kanamam var diye iğneyi hemen yaptılar

Merhaba eşimle kan uyuşmazlığı var ve daha önce bir küretaj oldum iğne yaptırdım daha sonra bir düşük yaptım ama iğne yaptırmadım şimdi bebek istiyoruz ve ne yapmam gerekiyor Çok endişeliyim
Düşük yaptığın kimyasal gebelik miydi

Biz bu ay seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz bizde de kan uyuşmazlığı var doktora dedim İndirect coombs Testi yaptılar negatif çıktı kanamam var diye iğneyi hemen yaptılar
Pazartesi sorcam kuzum doktora o ne dicek haber veririm yine buraya

Düşük yaptığın kimyasal gebelik miydi
evet hamile kalmışım ama bilmiyordum adetimin geciktiğini fark ettim normalde hep 2-3 gün önce gelir sonra lekelenme ve kanama oldu kan testi yaptırdım yüksekti ve sonrasında yükselme düştü dış gebelik degil dedi doktor

Kimyasala kan uyuşmazlığı iğnesi yapmıyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…