Merhaba, bugün tam 28+0 haftam. Eşimle kan uyuşmazlığımız var, doktorum özel muayenehanede. Bana 1 hafta içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmam gerektiğini ve bunu eğitim araştırma hastanesinde yaptırmamı söyledi. Acilden gitsem yaparlar mı nasıl oluyor devlette? Devlette yaptıran arkadaşlar nasıl yaptırdığını yazabilir mi?
Ben de basligi takip etmeye basladim. 13. haftadayim ve kan uyusmazligimiz var. Umarim buradan bilgi girenler olur. Internette tek bulabildigim bilgi, doktorun recete yazmasi. Bu receteyle sanirim saglik ocaklarina dahi basvurabiliyoruz cunku ana sagligi ile ilgili bir konu. Igneyi devlet karsiliyor bu durumda ve saglik ocaginda yapiyorlar. Diger devlet hastanelerinde nasil oluyor bilmiyorum ancak acilden giris yapabilecegimizi sanmiyorum. Cunku igne temin edilmesi gereken bir igneymis. Size tavsiyem recetenizi biran once aile hekiminize gostermeniz ve acilen nasil igne olabileceginizi sormaniz.
Umarim buradan birileri detayli bilgi paylasir. Saglikli gunler dilerim.
Merhaba, bugün tam 28+0 haftam. Eşimle kan uyuşmazlığımız var, doktorum özel muayenehanede. Bana 1 hafta içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmam gerektiğini ve bunu eğitim araştırma hastanesinde yaptırmamı söyledi. Acilden gitsem yaparlar mı nasıl oluyor devlette? Devlette yaptıran arkadaşlar nasıl yaptırdığını yazabilir mi?
Ben de 31. Haftadayım 4 devlet hastanesine gittim yapmıyorlar. Doğumdan sonra bebek pozitifse iğne yapılır diyorlar. Oysa muayenehanesine gittiğim dr 28. Hafta indirect coombs testi yaptıedı negatif çıkarsa bu iğneyi herhangi bir hastanede yaptır dedi. Fiyatı çok fazla devlette yaptırmaya çalışıyorum ama kabul etmiyolar bana yol gösterir misiniz sizinkini nasıl kabul ettiler?
Ben de 31. Haftadayım 4 devlet hastanesine gittim yapmıyorlar. Doğumdan sonra bebek pozitifse iğne yapılır diyorlar. Oysa muayenehanesine gittiğim dr 28. Hafta indirect coombs testi yaptıedı negatif çıkarsa bu iğneyi herhangi bir hastanede yaptır dedi. Fiyatı çok fazla devlette yaptırmaya çalışıyorum ama kabul etmiyolar bana yol gösterir misiniz sizinkini nasıl kabul ettiler?
Bugün çapa tıp fakültesine gittim sağ olsunlar önce testi tekrarladılar ardından iğneyi yaptılar bu iğneyi yaptırması gerekenlere çapa tıp fal. Gitmeleriniöneriyorum ben uğraştım siz uğraşmayın:)
Istanbulda oturuyorum ramazan bayramında 7 hastalıktım kanamam oldu yakacık kadin doğuma gittim kan aldılar ondan kartal eğitim ve araştırmaya sevk ettiler ignemi orda oldum özele gidiyorum doktorum bu iğnenin etkinlik süresi 3 ay 3 ay sonra tekrarlaman gerek dedi bende pendik devletten çarşamba gününe randevu aldım inşallah orda yaparlar yapmazlarsa yine yakacık hastanesine gidecegim
Bugün çapa tıp fakültesine gittim sağ olsunlar önce testi tekrarladılar ardından iğneyi yaptılar bu iğneyi yaptırması gerekenlere çapa tıp fal. Gitmeleriniöneriyorum ben uğraştım siz uğraşmayın:)