Çocuk Hastalıkları kan uyuşmazlığı bebeğim sarılık:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
bebeğimin sarılık değeri 16 çok korkuyorum gözü hep kapalı çok halsiz Alahım bütün hastalara şifa versin

Allah sifa versin. Bol bol beslenmesi lazim doktorlar biliyordur ama benim de ayni sorun vardi bizim degerlerde yuksekti. Birgun boyunca mavi isik altinda tuttular bilirubin i azaltmak icin sizin bebeginizi koydular mi? ve maalesef bol bol mama icti kaka yapmasi icin o yollada atiyorlar.

Allah acil sifalar versin ama sarilik tedavisi olan birsey.. bu yuzden once siz sakin olun.. kan uyusmazligi bizde de vardi ama sorun olmadi dogumda.. dogumdan sonra bebisin de kan grubuna bakip bana igne yaptilar.. benim suan 3.aya girmis bebegim var ve inan hala sarilik.. cok az ama hala var.. cuma gunu dr gittigimizde bazi bebeklerde uzun surer dedi bizde hala bekliyoruz.. sen sadece cocugunu uyuyor diye ac birakma 2 saatte bir zorla uyandir ve besle.. verebiliyorsan anne sütü etkili diyorlar.. gerci benimki 24 saat meme de ama hala sarilik..
Sakin ol stress yapma çözümü var endiselenme..

bende korktum ama duzeliyorlar zaten tedavi goruyormus benim bebegimde uyuyordu simdi iyi masallah. umarim degerleri duser biran once .

evet ışın tedavisi görüyor serum verdiler

Hallederler

İkinci çocuk değil miydi senin yanlış mı hatırladım

İğnesi vs vardı bu durumun diye biliyorum ama

Zaten gözetim altında imiş bakar doktorlar çaresine

Sıkma canını azıcık da uyumaya çalış ki vücudun toparlasın süt gelsin o sütler bebişe lazım olacak

bizimde 1 aya yakin surdu ama o devam eden sut sariligiymis galiba simdi emin degilim ama zamanla geciyormus anne sutu ile beslenince de sut sarili oluyormus.

evet canım ikinci çocuk birinci sıkıntı yoktu bu bebeğim harap oldu kan uyuşmazlığı serum taktılar sarılık içinde bekletiyorlar

bizimde 1 aya yakin surdu ama o devam eden sut sariligiymis galiba simdi emin degilim ama zamanla geciyormus anne sutu ile beslenince de sut sarili oluyormus.

Valla canim benimki tek memeden emiyor.. bu yuzden dogdugundan beri mama takviyesi yapiyoruz.. yani ne sariligi artik bende bilmiyorum ama gecmedi.. cook azaldi ama hala var.. bazen benimde aklima takiliyor ama bakiyorum halsizlik yok hatta hic uyumuyor cocuk :/ ayda 1 kontrolu var dr bisey yok diyor tamam diyorum :)

benimde oyleydi korkmayin geciyor gercekten. Ama baya zaman aliyor iste dogal olarak insan endiseleniyor :) Sizin minikte biran once iyilesir umarim

Kiz benim bebisiminde kan sekeri dusmustu dogdugunda serum taktilar minnacik bebegime sabaha kadar durdu ama eli serumlu odaya gelisini asla unutamam :) Nusret gibi dirsek havada el ustu asagiya dogru :) pamugum ya ne gunlerdi ne cabuk gecmis 2 ay..
Sen lutfen stress yapma hepsi geciyor benzer seyler yasadim bak..

benimde oyleydi korkmayin geciyor gercekten. Ama baya zaman aliyor iste dogal olarak insan endiseleniyor :) Sizin minikte biran once iyilesir umarim
Sizinde mi sariligi aylar aldi gecmesi? Insallah gececek :) iyi dileklerin icin tesekkur ederim :) sende benim icin hala minik mi bilmiyorum bebisi öp :)

Gecmiş oldun canım.benim bebegimdede oldu kan uyusmazlığından kaynaklanan sarılık.degerlerimiz 17ydi.fototerapi sonrasında 13e düştü.tamamen gecmesi 3ayı buldu.3ay sonunda gözleri dagil heryeri birden bire beyazladı cok sükür.ben hep anne sürü verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…