evet ışın tedavisi görüyor serum verdilerGeçmiş olsun
Hastanede misiniz
evet ışın tedavisi görüyor serum verdiler
annemle benim aramda da kan uyuşmazlığı var. küvezde kalıp ışın tedavisi görmüşüm. tedavisi olan bir durum. korkmayın…evet ışın tedavisi görüyor serum verdiler
bizimde 1 aya yakin surdu ama o devam eden sut sariligiymis galiba simdi emin degilim ama zamanla geciyormus anne sutu ile beslenince de sut sarili oluyormus.Allah acil sifalar versin ama sarilik tedavisi olan birsey.. bu yuzden once siz sakin olun.. kan uyusmazligi bizde de vardi ama sorun olmadi dogumda.. dogumdan sonra bebisin de kan grubuna bakip bana igne yaptilar.. benim suan 3.aya girmis bebegim var ve inan hala sarilik.. cok az ama hala var.. cuma gunu dr gittigimizde bazi bebeklerde uzun surer dedi bizde hala bekliyoruz.. sen sadece cocugunu uyuyor diye ac birakma 2 saatte bir zorla uyandir ve besle.. verebiliyorsan anne sütü etkili diyorlar.. gerci benimki 24 saat meme de ama hala sarilik..
Sakin ol stress yapma çözümü var endiselenme..
evet canım ikinci çocuk birinci sıkıntı yoktu bu bebeğim harap oldu kan uyuşmazlığı serum taktılar sarılık içinde bekletiyorlarHallederler
İkinci çocuk değil miydi senin yanlış mı hatırladım
İğnesi vs vardı bu durumun diye biliyorum ama
Zaten gözetim altında imiş bakar doktorlar çaresine
Sıkma canını azıcık da uyumaya çalış ki vücudun toparlasın süt gelsin o sütler bebişe lazım olacak
bizimde 1 aya yakin surdu ama o devam eden sut sariligiymis galiba simdi emin degilim ama zamanla geciyormus anne sutu ile beslenince de sut sarili oluyormus.
benimde oyleydi korkmayin geciyor gercekten. Ama baya zaman aliyor iste dogal olarak insan endiseleniyor :) Sizin minikte biran once iyilesir umarimValla canim benimki tek memeden emiyor.. bu yuzden dogdugundan beri mama takviyesi yapiyoruz.. yani ne sariligi artik bende bilmiyorum ama gecmedi.. cook azaldi ama hala var.. bazen benimde aklima takiliyor ama bakiyorum halsizlik yok hatta hic uyumuyor cocuk :/ ayda 1 kontrolu var dr bisey yok diyor tamam diyorum :)
Sizinde mi sariligi aylar aldi gecmesi? Insallah gececek :) iyi dileklerin icin tesekkur ederim :) sende benim icin hala minik mi bilmiyorum bebisi öp :)benimde oyleydi korkmayin geciyor gercekten. Ama baya zaman aliyor iste dogal olarak insan endiseleniyor :) Sizin minikte biran once iyilesir umarim
evet canim iki aya yakin surdu hala minik sayilir 6,5 aylik :)Sizinde mi sariligi aylar aldi gecmesi? Insallah gececek :) iyi dileklerin icin tesekkur ederim :) sende benim icin hala minik mi bilmiyorum bebisi öp :)
Bizim bugun 2 bitti ama hala var insallah gecerevet canim iki aya yakin surdu hala minik sayilir 6,5 aylik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?