merhaba arkadaşlar ben 3 gün sonra doğuma giricem aklıma takılan bişey var kan uyuşmazlığı aşısı nasıl oluyo ilk doğumdada o aşı vuruluyomu hemen doğumdan sonramı vuruyolar yoksa bi kaç gün sonramı bide fiyatı ne kadar bileniniz varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim arkadaşlar şimdiden çook teşekkür ederima.s.a.s.
canım ben gecen hafta larda vuruldum kan uyusmazlıgı iğnesini 13 haftalığım suan ikizlere hamıleyım ve ilk hamılelıgım .bu ası sonrasında da yanı doğumdan sonrada vuruluyomuş bize öyle dediler özel bi hastanede vuruldum sağlık güvencem emeklı sandıgı o yüzden 40 tl civarında tuttu normalde bu iğne daha pahalıymış devlet bi mıktarını karsıladıgı için böyleymış
sizmi alıyosunuz hastanemi veriyo iğneyi bende çok pahalı diye duydum eşimin ssk sı var ben ondan yararlanıyorum ssk yada indirim oluyomu bu iğnede benimde bi aksilik çıkmazsa haftaya perşembe doğumum olucak bilgi edinmek istiyorum çok saolun valla kızlar
ben özel hastahanede doğum yaptım bu aşıyı doğum dan 72 sonraki 72 saat içerisisnde yapıyorlar ssk karşılıyo sanırım karşılasada yaptırmak zorundasın tabi bebek babanın kan grubunu aldıysa.
m.joyy benide soymasınlar o yüzden bi araştırayım dedim bendede sigorta var özel hastane geçer inşallah geçmezse benide soyucaklar herhaldekaydirigubbakcemile3
arkadaşlar. ssk iğneyi karşılıyor diye biliyorum. birde dr unuz sizi devlet hastanesine de yönlendirebilir doğumdan sonra. bende özelde yapacağım. ama iğneyi daha önce 9 eylülde yapmamı sağladı. orada çalışıtor aslında.
bende bu konuyu merak ediyorum. Benimde eşimle kan uyuşmazlığım var benim artı onun eksi ayrıca farklı gruplarda. Ama ilk çocukta gerekmiyor diye duymuştum. Anne ile bebeğin kanı aynı olmayınca mı vuruluyor bu iğne yani. Seneye çocuk düşünüyorum ama kontroller için gittiğimde bir ara sorayım ben bunu.