Kan tutması ve doğum

glimmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
2
0
86
İstanbul
Merhaba ben hamileliğimin 33. haftasındayım artık doğum için bi yöntem belirlemem gerekiyor. Benim tek korkum normal doğum yaparsan doğum esnasında bayılmam. Çünkü bir şırınga bile görmem bayılmama neden olabiliyor. Geçen yıl bebeğim karnımda ölmüştü kürtaj yapacaktı doktorum operasyon öncesi kan aldılar benden ve yine bayıldım benim kendime gelmemi beklediler bayagı bir süre tansiyonum cok düştügü için bayılıyormusum. Korkum dogumda basıma böyle bişey gelirse bebekte bende zor durumda kalırız. Sizce normal dogum mu yapmalıyım sezeryan mı? Böyle birşey olabilir mi? Bilgisi olan arkadaslar beni aydınlatırsanız cok sevinirm.

sorunuza bi cevap gelmesini ben de merakla bekliyorum, çünkü aynı fobi bende de var ve hamilelikten çok korkuyorum, hastane şırınga iğne benim korkulu rüyam, geçen yaz kan testi için 1 tüp kan aldırdım ve hastane koridorunda tam üç saat yattım zorla ayıldım, bunun bi çaresi yokmu yaaa ( yardım istiyorum . ...

normal doğum sağlıklıymış ama sizlerde böyle bir sorun olduğu için en iyisi sezeryan genel anestezi ile bayıltırlar.dr ile görüşün bu durumunuzu söyleyin o sizlere gerekli olan uygun tekniği seçecektir.

Bence normal dogum saglıklıdır duyuyorum cevremden ama sizi bu tür şeyler tutuyorsa bence sezeryan en makulu normal dogumda bayılmak ALLAH KORUSUN olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…