Kan testini galiba erken yaptırdım bir bakarmısınız?

peki ilk negatif çıkan kan testini yaptırdığında ilişkinden kaç gün geçmişti 1 hafta flnmı ay lütfen hatırlaa

canım 27 nisanda ilk adetimi gördüm 10 gün sonra yumurtlama tarihimdi 6sı 7si gibi yumurtlama tarihim başlıyor. 6sında hamile kalmış olsam 17si 18i gibi test yapmışım demekki. ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra yapmışım :))) çok sabırsızlanmışız arkadaşım ya. içini ferah tut. millet hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor yine olcak oldumu oluyor. saçını boyatmanın da inşallah bi problemi olmaz sen içini ferah tut. o nasip olduysa nasıl nasıl tutunur oraya ama sen tedbirini bırakma geç döllenme de olabilir ilişkinden 1 hafta geçene kadar görünmeyebilir bazılarının daha da uzun sürüyor gebelik oluşması. İnsallah hamilesindir bak ne güzel yumurtada görmüşsün iyiye yoralım iyi olsun inşallah.

bugün eczacı kadından gebelik testi aldım şok oldum yaptırdım ve çıkmama ihimali olabilirmi dedim ben yaptırdım pozitifti ertesi gün baktılar bebek yoktu dedi Allah yardımcısı olsun gözleri dolud kadının ... ben yarın bulunduğum günü saymazsam adetime 5 gün var yarın aldığım testi yapmak istiyorum yapsammmı 9 10 gün geçti gibi ilişkiden ama idrar

Canim sen bilirsin cok yapmak istiyorsan yap ama gebe kalmissan bile goremeyebilirsin ama belki de gorunur ayy nasil heycanlisindir :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı?? :84:
canm nie bukadar acele ediosun umudu boşa kırıosun adetinibekle .kendini boş yere geriosun

şu kan testindeki refarans aralığı 5 yazıyordu sonuç 0 çıktı yani sonucum 4 bile çıksa 5 ten küçükse referasn yüzünden 0 mı oluyor?

canm nie bukadar acele ediosun umudu boşa kırıosun adetinibekle .kendini boş yere geriosun

şu kan testindeki refarans aralığı 5 yazıyordu sonuç 0 çıktı yani sonucum 4 bile çıksa 5 ten küçükse referasn yüzünden 0 mı oluyor?

Benim yaptirdigim testte 0>2 seklinde yani 2 den buyuk olmasi gerekiyor ve sifir yerindeki deger neyse o yaziyor. Sana yapilan testin bicimi degisik heralde ama 5 ten kucuk olani direk sifir olarak gosterebilirler. Cunku bazen yanlis anliyorlar mesela 0.100>2 yazdiklarinda sonucu pozitif saniyorlar bundan dolayi nefatif sonuclari direk 0 olarak degerlendirebilirler

sağol cnm

Arkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı?? :84:

Ben varim adetime 10gun vardi kulak agrisi icin doktora gittim korummadigimizi soyledim gebelik testi istedi sonuc negatif.genede gebeyken kullanacagin ilac yaziyorum dedi tabii ben sonuclari aldim arabada nasil agliyorum hungur hungur ama yilmadan adet gunume kadar gun asiri iliskiye girdij esimde cunku burda okumustum gene bi arkadas adetinden uc gun once yumurtluyormus....sonuc hamileyimmmmm doktoruma sordum bazen kadinlar gec yumurtlayabilir normal dedi:)

güzleim ya gebelik testim 17.02 çıktı kanmama vardı sonra ertesi gn yapıldı 1.20 neden düştükü hamile değilim dendi aam göğüslerim çok hassas hala

güzleim ya gebelik testim 17.02 çıktı kanmama vardı sonra ertesi gn yapıldı 1.20 neden düştükü hamile değilim dendi aam göğüslerim çok hassas hala

Canım düşük yapmış olabilirisn. bi doktora sordunmu. kadınlar hiç anlamadan düşük yapabilirlermiş.

benim adetime 3 gün kala yaptırdım 7.00 çıktı doktorum bu oran bişey ifade etmez. 2 gün sonra tekrar yaptır ve 3 seçeneğin var dedi.

1- ya bu oran yarın düşecek ve düşük yapacaksın
2- ya aynı kalacak dış gebelik o zaman müdahale edecez
3-yada 2 katı artacak hamile olacaksın.

2 gün sonra yaptırdım 32 olmuş 1 hafta sonra gene yaptırdım bu sefer 900 çıktı. hamileydim. bence sende bir doktorla görüş canım.

kan testını okdar erken yaptırmayın ayrıca drlar genelde ıdrar testını tavsıye edıyorlaradet gecıkmesınden en az 3-4 gün sonra
çünkü kan testınde bazen erken döllenme olup sonra b sona erebılıormus adete kdar yanı oyuzden boşuna umutlanmamak adına drlar tavsıye etmıyorlar ozellıklede erken kan testını ben adetım 3gün gecınce ıdrarda pozıtıfı görüp kan testı yaptırmıştım öncesı sağlıklı olmuyor yani
tazegelın senınde rüyaların psıkolojıktır cok takıyoruz ya bebek fıkrıne bende 2.cocuk ıstıyorum ıkı yıldır korunmuyoruzolmadı ılk cocugumdada 2 sene ugrasmıstık sperm sayısı düşüktü bende buara mesela hep rüyamda bebek görüyorum nerden geldı b bebek fln dıyorum sevıyorum fln cok bebek düşündükçe rüyalardada etkılenebılıyoruz

Kızlar yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz olmaması için bi sebep yokmuş o yüzden her ay beklemek mahvediyo diye son birkaç aydır adetimden önce kan tahlili yapıp öğreniyorum en azından umutla beklemiyorum . Aynı şeyi bu ay yine yaptım adetimden 6 gün önce negatif sonuç aldım 2 gün gecikti adetlerimde düzenlidir sizce hamilimiyim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…