- Konu Sahibi tazegelin5
-
peki ilk negatif çıkan kan testini yaptırdığında ilişkinden kaç gün geçmişti 1 hafta flnmı ay lütfen hatırlaa
canım 27 nisanda ilk adetimi gördüm 10 gün sonra yumurtlama tarihimdi 6sı 7si gibi yumurtlama tarihim başlıyor. 6sında hamile kalmış olsam 17si 18i gibi test yapmışım demekki. ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra yapmışım :))) çok sabırsızlanmışız arkadaşım ya. içini ferah tut. millet hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor yine olcak oldumu oluyor. saçını boyatmanın da inşallah bi problemi olmaz sen içini ferah tut. o nasip olduysa nasıl nasıl tutunur oraya ama sen tedbirini bırakma geç döllenme de olabilir ilişkinden 1 hafta geçene kadar görünmeyebilir bazılarının daha da uzun sürüyor gebelik oluşması. İnsallah hamilesindir bak ne güzel yumurtada görmüşsün iyiye yoralım iyi olsun inşallah.
bugün eczacı kadından gebelik testi aldım şok oldum yaptırdım ve çıkmama ihimali olabilirmi dedim ben yaptırdım pozitifti ertesi gün baktılar bebek yoktu dedi Allah yardımcısı olsun gözleri dolud kadının ... ben yarın bulunduğum günü saymazsam adetime 5 gün var yarın aldığım testi yapmak istiyorum yapsammmı9 10 gün geçti gibi ilişkiden ama idrar
canm nie bukadar acele ediosun umudu boşa kırıosun adetinibekle .kendini boş yere geriosunArkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı??:84:
canım 27 nisanda ilk adetimi gördüm 10 gün sonra yumurtlama tarihimdi 6sı 7si gibi yumurtlama tarihim başlıyor. 6sında hamile kalmış olsam 17si 18i gibi test yapmışım demekki. ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra yapmışım :))) çok sabırsızlanmışız arkadaşım ya. içini ferah tut. millet hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor yine olcak oldumu oluyor. saçını boyatmanın da inşallah bi problemi olmaz sen içini ferah tut. o nasip olduysa nasıl nasıl tutunur oraya ama sen tedbirini bırakma geç döllenme de olabilir ilişkinden 1 hafta geçene kadar görünmeyebilir bazılarının daha da uzun sürüyor gebelik oluşması. İnsallah hamilesindir bak ne güzel yumurtada görmüşsün iyiye yoralım iyi olsun inşallah.
canm nie bukadar acele ediosun umudu boşa kırıosun adetinibekle .kendini boş yere geriosun
şu kan testindeki refarans aralığı 5 yazıyordu sonuç 0 çıktı yani sonucum 4 bile çıksa 5 ten küçükse referasn yüzünden 0 mı oluyor?
Benim yaptirdigim testte 0>2 seklinde yani 2 den buyuk olmasi gerekiyor ve sifir yerindeki deger neyse o yaziyor. Sana yapilan testin bicimi degisik heralde ama 5 ten kucuk olani direk sifir olarak gosterebilirler. Cunku bazen yanlis anliyorlar mesela 0.100>2 yazdiklarinda sonucu pozitif saniyorlar bundan dolayi nefatif sonuclari direk 0 olarak degerlendirebilirler
Arkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı??:84:
canım adetime ne kadar var bana yüksek gibi geldi
güzleim ya gebelik testim 17.02 çıktı kanmama vardı sonra ertesi gn yapıldı 1.20 neden düştükü hamile değilim dendi aam göğüslerim çok hassas hala
güzleim ya gebelik testim 17.02 çıktı kanmama vardı sonra ertesi gn yapıldı 1.20 neden düştükü hamile değilim dendi aam göğüslerim çok hassas hala
evet dayanamdım :) varmıdır negatif sonuç alıp hamile olduğnu öğrenenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?