• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testini galiba erken yaptırdım bir bakarmısınız?

13 gun var canm bgn özellıkle belım agrıyo galıba erkenden adet olucam öyle hıssedıyorum kasık agrımda vardı sag tarafta bılmıyorum hayrlısı cook ıstıyorum bu ay hamıle kalmak:)

Suan goguslerim sis degil ama cok sizlio inşallah hamileyizdir arkadasim 27 si en son adetim ama klomen erken yapio diolar

Arkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı?? :ssz::84:

var ben :) adetten 10 gün önce yaptırmıştım negatif çıkmıştı.adet günümde evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı.

var ben :) adetten 10 gün önce yaptırmıştım negatif çıkmıştı.adet günümde evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı.

inaşllah canım ama ben dün saçımı boyadım ümidi kesip bugün ise gece rüyamda yumurta sarısı gördüm çocuk demekmiş üzülüyorum şimdi vicdana zabı acaba birşey olurmu? yumurta sarısı elime bulaştı yedim elimden :(

Belirtilerin nelerdi

ay canım inaşallah birde yahu bende adetime 11 gün kala kan testi yaptırdım negatifti dün ümidi kestim aşımı boyadım gece rüyamda yumurta sarısı gördüm parmağıma bulaştı yedim evlat demekmiş korkuyorum şimdi varsa bir zarar verdim diye bide banyoda düştüm ama karnıma bir zarar gelmedi

saydıgınız belırtıler yumurtlama gununuzdeysenız ondanda olabılır yumurtlama gununde kasık bel agrısı hatta akıntı olurmus akıntı uzayan cınsten olabılıyormus hatta tabı ıns bunlar degıldır ve hamılesınızdır

canım kızkende benim hiç belim kasıklarım ağrımaz ama bendün ümidi kesip saçımı boyadım ve dün gece rüyamda yumurta sarısı gördüm evlat demekmiş yahu korkuyorum göğüslerimde çok uzun zamandır şiş bu ne böle bebiş varsa umarım bişi yapmadım :(

çok erken bakmışsın ama şöyle bırşeyde var.benım 10 aralık son adet tarıhımdı 11 aralıkta mıde bulantısıyla hastaneye kaldırıldım gebelık çıkmadı.bende nane soğan adacayı ne bulduysam ıçtım adet olayım dıye.19 lt damacana bıle kaldırdım hamıle değildim dıye.25 ocakta ıse hamıle oldugum ortaya cıktı ALLAH korumuş kızımı
oyuzden hamılleık bekleyen arkadaslar bu dönemde nolur nolmaz ılaç vs almayın gec döllenme olabılıyor.senın ıçınse hayırlısını versın ALLAH cnm
ben ruyamda kızım oldugunu gördukten 1 ay sonra hamıle kaldım ve kızım oldu:emir_bebek:darısı hepınızın basına ınş

Adet gününe ne kadar var ben de klomen kullandim benimde kasik agrim cok vardi cumartesi günü ama 3 gundur yok fakat goguslerim adet zamani oldugu gibi acio en son 27 aralikta adet oldum

7 8 gün var göğüslerim 13 gün önce şişti normalde 3 gün önce şişerlerdi ben hiç bir ilaç kullanmadım ama dün ümidi kesip saçımı boaydım ve banyoda düştüm karın üstü ama karnıma darbe gelmedi kalça kemiğime canımda acımadı ama rüyamda yumurta sarısı gördüm evlat demekmiş yahu bebek vardır inşallah ve ben ona birşey yapmadım
inaşşllah bir zarar vermdim

bende adetime 8 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı şu an adetim 8 gün gecikti ve evde test yaptı pozitif çıktı bugunde kan verdim.büyük ihtimal hamileyim :)))

aynen cnm ya belirtilerin neydi benim baya dan beri göğülerim şiş normlade az kala şişer adete idrarım çok koyu hatta karbonat dendim annemle benim idarıma annemin idrarını su sandım dedim uğraşmamk için sumu koydun

çok erken bakmışsın ama şöyle bırşeyde var.benım 10 aralık son adet tarıhımdı 11 aralıkta mıde bulantısıyla hastaneye kaldırıldım gebelık çıkmadı.bende nane soğan adacayı ne bulduysam ıçtım adet olayım dıye.19 lt damacana bıle kaldırdım hamıle değildim dıye.25 ocakta ıse hamıle oldugum ortaya cıktı ALLAH korumuş kızımı
oyuzden hamılleık bekleyen arkadaslar bu dönemde nolur nolmaz ılaç vs almayın gec döllenme olabılıyor.senın ıçınse hayırlısını versın ALLAH cnm
ben ruyamda kızım oldugunu gördukten 1 ay sonra hamıle kaldım ve kızım oldu:emir_bebek:darısı hepınızın basına ınş

aY canım :)) ya dün banyoda düştüm ama akrnım hiç acımadı belimede düşmedim Allahtan karın üstü ve şaçımı boyadım ümidi kesip umarım bebişşe bişi oladı varsa rüyam etkiledi beni

oyle düşünme belkıde gercekten yoktu bebışın.ama dıkkatlı ol derım bundan sonra.özellıklede benım gıbı duzensız adet göruyosan

canım kızkende benim hiç belim kasıklarım ağrımaz ama bendün ümidi kesip saçımı boyadım ve dün gece rüyamda yumurta sarısı gördüm evlat demekmiş yahu korkuyorum göğüslerimde çok uzun zamandır şiş bu ne böle bebiş varsa umarım bişi yapmadım :(

ruyan cıkar ıns canım ve hamılesındır Allah ın ıznı ılede bebıs varsa saglıklıdır canım meraketme ;)

Adet gününe ne kadar var ben de klomen kullandim benimde kasik agrim cok vardi cumartesi günü ama 3 gundur yok fakat goguslerim adet zamani oldugu gibi acio en son 27 aralikta adet oldum

arkadasım benım suan sol kasıgım agrıyo bıde belım sence nedendır bılıyor musun??

Arkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı?? :ssz::84:

Canim ya :) kendimi gordum sende. 11 gun vardi adetime gastanede kan testi yaptirdm tabiki cikmadi cok uzuldum sonra benimle birlikte hamile kalmak isteyen bir arkadasm vardi o bi gece aradi ve evde idrar testi yapmis pozitif cikmis tabiben onu duydum dururmuym ertesi gun bi idrar tahlili aldim adetime 2 yada 3 gun vardi yine sabredemedim sabah erkenden kalktim ve testi yaptim baktim tek cizgi cok uzuldum hemen copleri temizlemeye basladim testide cooe atmak icin elime aldim aman Allahim ne goreyim cokkk silik pembe bi cizgi daha cikmis. Acaba benmi yanlis goruyorm cok belli belirsizdi hemen gun isigi alan bi yere gittim ve baktim evet kesinlikle orda bi cizgi daha var ben ciglik kiyamet evde esimi kaldirdim. O gayet sakin hemen ise hazirlandm ben hastanede calisiyorum o zaman labrtrdaki arkadaslar tekrar kan aldi ve 192 cikti hormonum dusuk ama cikmisti iste ve simdi sukurler olsun 39. Haftam bitiyor Rabbim bu mutlulugu sanada versin insallaaaaahhh

Canim ya :) kendimi gordum sende. 11 gun vardi adetime gastanede kan testi yaptirdm tabiki cikmadi cok uzuldum sonra benimle birlikte hamile kalmak isteyen bir arkadasm vardi o bi gece aradi ve evde idrar testi yapmis pozitif cikmis tabiben onu duydum dururmuym ertesi gun bi idrar tahlili aldim adetime 2 yada 3 gun vardi yine sabredemedim sabah erkenden kalktim ve testi yaptim baktim tek cizgi cok uzuldum hemen copleri temizlemeye basladim testide cooe atmak icin elime aldim aman Allahim ne goreyim cokkk silik pembe bi cizgi daha cikmis. Acaba benmi yanlis goruyorm cok belli belirsizdi hemen gun isigi alan bi yere gittim ve baktim evet kesinlikle orda bi cizgi daha var ben ciglik kiyamet evde esimi kaldirdim. O gayet sakin hemen ise hazirlandm ben hastanede calisiyorum o zaman labrtrdaki arkadaslar tekrar kan aldi ve 192 cikti hormonum dusuk ama cikmisti iste ve simdi sukurler olsun 39. Haftam bitiyor Rabbim bu mutlulugu sanada versin insallaaaaahhh

aminn ama dün ümidimi yitirip saçımı boyadım ya :(( rüyamdada yumurta sarısı gördüm çocuk demkmiş ya bebk var bence göğülerim 10 gündür şimşişler 3 gün kala şişerdi normlade ya bişi olduysa bebeğe

oyle düşünme belkıde gercekten yoktu bebışın.ama dıkkatlı ol derım bundan sonra.özellıklede benım gıbı duzensız adet göruyosan

yok çok düzenli adet görürüm 10 gündür göğüslerim şimşiş 4 gün normnalde yeni şiişmesi gerek uuf vardır inşallah vardır ama bişey olmamıştır

ruyan cıkar ıns canım ve hamılesındır Allah ın ıznı ılede bebıs varsa saglıklıdır canım meraketme ;)

inaşşlah güzelim adet olucam 4 gün var göğüslerimin yeni şişmesi gerek ama 10 gündür hiç olmadığım bedendeyim bakalaım hayırlısı

peki ilk negatif çıkan kan testini yaptırdığında ilişkinden kaç gün geçmişti 1 hafta flnmı ay lütfen hatırlaa :ssz:

Back