- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
- 118
- Konu Sahibi tazegelin5
Arkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı?? :84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 gün çok erken canım ya bekle bir hafta daha, hatta kesin çözüm olsun adetin geçince yaptır.
evet canım cok erken yaptırmıssın benımde 13 gun var daha cıkacgnı bılsem bende yaptıracam ama erken o yuzden cıkmaz daha adetımızı bekleyelım en guzelı:)
evet dayanamdım :) varmıdır negatif sonuç alıp hamile olduğnu öğrenenki
varsa bıle adet gunlerını beklemıslerdır :)rabbım her ısteyene nasıp etsın bana ve herkese bu ay nasıp etsın :)
aminnn cnm ya benim bir çok belirtim var şimdi hepsini yazamam ama en önemlileri ve dikkatimi çekenleri daha adetime çook olmasına rağmen göğüslerim şişti sızlıyor 34 bedenim hiç yemezdim iştahım açıldı ama 10 gün geçti ilişkiden adetimede 11 gün var sence bunlar nee psikolojikmi ama hadi iştah psikolojik diyelim göğüslerim kafam akdar oldu daha dolu gün var
kafam kadar olduya cook guldum:)kuzu bılmıyorum bebegı ılk dusundugum sıralar banada olmustu meger psikolojikmiş ama klomen kullandım bu ay sımdıde bel agrısı kasık agrısı benı öldürecek vucut ısımda 34 35 ama terlıyorum krem renktede bı akıntım geldı kelın ılacı olsa derler ya:)keske bırseyler söyleyebılsem ben sadece adet gunumu beklıyorum aslında pekte umıtlenmek ıstemıyorum bı tarafımı hep olumsuzluga alıştırdım bu seferde yıkılmayayım dıye:)(ayrıca pkoluyum)
kafam kadar olduya cook guldum:)kuzu bılmıyorum bebegı ılk dusundugum sıralar banada olmustu meger psikolojikmiş ama klomen kullandım bu ay sımdıde bel agrısı kasık agrısı benı öldürecek vucut ısımda 34 35 ama terlıyorum krem renktede bı akıntım geldı kelın ılacı olsa derler ya:)keske bırseyler söyleyebılsem ben sadece adet gunumu beklıyorum aslında pekte umıtlenmek ıstemıyorum bı tarafımı hep olumsuzluga alıştırdım bu seferde yıkılmayayım dıye:)(ayrıca pkoluyum)
Arkadaşlar adetime 11 gün var ilişkidende fazla geçmemişti dün yaptırdım negatif çıktı 0 acaba erkenmi yaptırdım diyorum negatif sonuç alıpta hamile olduğnu öğrenenvarmı?? :84:
bende adetime 8 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı şu an adetim 8 gün gecikti ve evde test yaptı pozitif çıktı bugunde kan verdim.büyük ihtimal hamileyim :)))
Belirtilerin nelerdi
benim karnım ara ara ağrıdı aynı adet olucakmışım gibi oldum her ay öyle oluyor çünkü o yüzden ihtimal vermedim.şimdide baş dönmem çok oluyor.tabi herkesin değişir bu belirtiler.
Ben bu ay klomen kullandim daha onceki Hamileligim dogal yolla olmustu ( tabi kalbi durdu bebegin) hic bir belirti yasamamistim adet gecikmesi hariç. Ama bu ay çok umitliydim adet belirtileri var ama
Adet gününe ne kadar var ben de klomen kullandim benimde kasik agrim cok vardi cumartesi günü ama 3 gundur yok fakat goguslerim adet zamani oldugu gibi acio en son 27 aralikta adet oldum
saydıgınız belırtıler yumurtlama gununuzdeysenız ondanda olabılır yumurtlama gununde kasık bel agrısı hatta akıntı olurmus akıntı uzayan cınsten olabılıyormus hatta tabı ıns bunlar degıldır ve hamılesınızdır
galıba cunku hap bıttı ve ılışkı surecındeyız ve tabıkı beklemedeyız ıns olur rabbım verır ıns bır tek bana degıl ısteyen herkese:)lutfen dua edelım bırbırımıze