kan testinde yanılma payı var mıdır :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
son adetim 25 ağustos cuma günü çok umutluydum kan testinde negatif çıktı 28 eylülden itibaren yumurtlamaya başlamışım ovulasyon testime göre ....... eylülün başından beri iki üç gün arayla ilişkşye giriyoruz son yumurtlama testimi 4 ekimde yapmıştım pozitifti yarın doktora gideceğim bir mucize olsa kan tahliline göre negatif ama doktor hamilesin dese havalara uçsam........

Son düzenleme:
son adetim 25 ağustos cuma günü çok umutluydum kan testinde negatif çıktı 28 eylülden itibaren yumurtlamaya başlamışım ovulasyon testime göre ....... eylülün başından beri iki üç gün arayla ilişkşye giriyoruz son yumurtlama testimi 4 ekimde yapmıştım pozitifti yarın doktora gideceğim bir mucize olsa kan tahliline göre negatif ama doktor hamilesin dese havalara uçsam........

valla canım ben adet günümde ve 2 gün geçtikten sorna testlerimin ikiside duruyor kan testi yaptırdım negatif çıktı üstüne regli oldum deli gibi sonradanda hamile olduğumu öğrendim

geç döllenme olmadığı sürece kan testi herzaman kesın sonuc verır 1 haftalıkta olsa cıkıyor

valla canım ben adet günümde ve 2 gün geçtikten sorna testlerimin ikiside duruyor kan testi yaptırdım negatif çıktı üstüne regli oldum deli gibi sonradanda hamile olduğumu öğrendim

ne kadar ilginç.. hayırlısıyla kucağına al inşallah

dediğine görecumut var yani hala:) artık hayılısı var yada yok doktorum izindeymiş gidemedim hala adet de olmadım yumurtalıklarım arada sızlıyor beklemedeyim

merhabalar;

Benim sat 12 eylüldü, 11 ekimde emin olaraktan gittim ve acilde kan tahlili yaptım sonuç negatifti değerim 2küsürdü. 1hafta boyunca adetim gelmeyince perşembe günü idrar testi yaptım ve sonuç pozitifti. cuma günü doktora gittim, ultrasonda göremedi ama idrarda çıktıysa vardır zaten dedi. 8 kasıma gün verdi. Şuan hala adet olmamış durumdayım, yani Allahın izniyle kanda negatifi görmüş biri olarak hamileyim. O yüzden sabret, kanda negatif çıkmış olsada adet olup kırmızıları görene kadar umudu kesmek yok. Hatta yukarıdaki arkadaş gibi adet olsan bile demekki şüpheli yaklaşmak lazım. inşallah hamilesindir :16:

merhabalar;

Benim sat 12 eylüldü, 11 ekimde emin olaraktan gittim ve acilde kan tahlili yaptım sonuç negatifti değerim 2küsürdü. 1hafta boyunca adetim gelmeyince perşembe günü idrar testi yaptım ve sonuç pozitifti. cuma günü doktora gittim, ultrasonda göremedi ama idrarda çıktıysa vardır zaten dedi. 8 kasıma gün verdi. Şuan hala adet olmamış durumdayım, yani Allahın izniyle kanda negatifi görmüş biri olarak hamileyim. O yüzden sabret, kanda negatif çıkmış olsada adet olup kırmızıları görene kadar umudu kesmek yok. Hatta yukarıdaki arkadaş gibi adet olsan bile demekki şüpheli yaklaşmak lazım. inşallah hamilesindir :16:

çok teşeekkür ederim mesajını okuyunca yüzümde beliren gülümseme için.......
bu arada hcg 1.20 çıkmış kan tahlilimde ......

Son düzenleme:
arkadaşlar 3 aylık evliyim.geri çekme yönetmiyle korunuyoruz.Ya da korunduğumuzu sanıyoruz.2 ay önce inanılmaz göğüs ağrısı çektim ama o zamanlarne gebelik bekliyordum ne de bu ağrının gebelik belirtisi olduğunu biliyordum.sonra korunmayı bıraktık ve 3 defa ejakülasyon oldu.1 ay önceye kadar da huzurumu kaçıracak kasık ağrılarıyla cedelleştim..sonra geçen ay günü gününe tutan adetim 1 hafta gecikti.kan testi yaptım ama negatif çıktı.ve nihayetinde regl oldum.bu ay ise bıkacak kadar çok tuvalete çıkmaya başladım.ve olur olmaz gözlerim kararıyor.uzun lafın kısası gebelik kan testi yanlış sonuç verebilir mi.gerçi şöyle bi durumda var hastanede görevli kadın test sonucunu almaya gittiğimde testiniz çıkmamış demişti ben kendim baktım ve çıkmış olduğunu gördüm göz muayenesi bandrolünü de yanlış vermişti.Yani görevli kadın biraz saftı onun da hatası olabilir belki ama Benim için önemli olan kan testi yanılabilir mi???

kızlar bnde kan testi yaptrdm negatf ama regl olmadm 8 gün oldu gecikeli okuyunca umutladm dr hemen adet söktürücü verdi kullanmadm napmalıyım

arkadaşlar 3 aylık evliyim.geri çekme yönetmiyle korunuyoruz.Ya da korunduğumuzu sanıyoruz.2 ay önce inanılmaz göğüs ağrısı çektim ama o zamanlarne gebelik bekliyordum ne de bu ağrının gebelik belirtisi olduğunu biliyordum.sonra korunmayı bıraktık ve 3 defa ejakülasyon oldu.1 ay önceye kadar da huzurumu kaçıracak kasık ağrılarıyla cedelleştim..sonra geçen ay günü gününe tutan adetim 1 hafta gecikti.kan testi yaptım ama negatif çıktı.ve nihayetinde regl oldum.bu ay ise bıkacak kadar çok tuvalete çıkmaya başladım.ve olur olmaz gözlerim kararıyor.uzun lafın kısası gebelik kan testi yanlış sonuç verebilir mi.gerçi şöyle bi durumda var hastanede görevli kadın test sonucunu almaya gittiğimde testiniz çıkmamış demişti ben kendim baktım ve çıkmış olduğunu gördüm göz muayenesi bandrolünü de yanlış vermişti.Yani görevli kadın biraz saftı onun da hatası olabilir belki ama Benim için önemli olan kan testi yanılabilir mi???

ya bende öyle oldu adetim 6 gün geçti dün doktora gidip kanda test yaptrdım 0.1 çıktı bana göre çok düşük bir deger ama kasıklarımda agrı var ve sol kasığım 3 4 gündür seğiriyor kan testi cidden yanıltırmı

doktorum "ne tahlili olursa olsun, sürekli tahlil yapılan laboratuvar yada hastanelerde tahlil yaptırt kullanılan malzemeler sürekli yenileniyor ve yanıltıcı olmaktan çıkıyor" dedi..eğer sürekli tahlil yapılan biryerde yaptırmadıysanız ya aile hekimliğinizde yada devlet hastanesinde yeniden yaptırmanızda fayda var...

Mrb arkadaslar ya moralim cok bozuk gecen ay 28'inde oldum herseferinde benim adetim diger adetime gore 4-5 gun erken gelir yani benim dun yada bugün adet olmam lazımdı olmadım gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ama adet olmadim neyapacam bilmiyorum :KK43::KK43:

Merhaba. Arkadaşlar ben eşimle korunmayı 1 aydır bıraktım. 25 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık evliyiz. Adetim 4 gün gecikti 1 hafta önce kan testi yaptırdım doktor başundan savarcasına hareketlerle gebe değilsin dedi değeri söylemedi. Bugün 3 tl lik bi idrar kitinde 2. Çizgi çoksilik çıktı. Fortel erken gebelik testi yaptım sonrasında tek çizgi. Yalnız ekstra olarak göğüs uçlarımda sızlama, bacaklarımı karnıma çektikçe kasıkta acı, yüzüstü yatarken kasık rahatsızlığı göğüs hassasiyeti nadiren koku hassasiyeti ve çok nadiren hafif mide bulantısı var. Kafam çok karışık bençm gibi olanlar var ise yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Bnde addtim gcikince bigun sonrasi kan testi yaprim negatif 27 temkuzda randevum var neden olmadim die keske bi mucize olsada pozitif biseyler ciksa

Back