arkadaslar herkese sağlıklı bebişler diliyorum so adet tarihim 10 kasım 19 aralıkta adet olmayınca kan testi yapıldı 0.01 yani negatif cıktı o ay adet olmadım 4 ocakta test yapıldı 4 haftalık hamileydim gec döllenme yani suan 5 bucuk aylık hamilşeyim sabırlı olun ve testleri yineleyin
arkadaslar herkese sağlıklı bebişler diliyorum so adet tarihim 10 kasım 19 aralıkta adet olmayınca kan testi yapıldı 0.01 yani negatif cıktı o ay adet olmadım 4 ocakta test yapıldı 4 haftalık hamileydim gec döllenme yani suan 5 bucuk aylık hamilşeyim sabırlı olun ve testleri yineleyin
ya inanayayımmı bilmiyorum ama test yapmıştım bu akşam tek çizgi çıkmıştı üzüldüm çöpe attım aradana bi kaç saat geçince bakayıımmmı bi dedim ne olur ne olmaz silik ikinci çizgi varrrr yarın tekrar kan testi yaptırcam bakalım ne çıkcak inanayımmı gözlerime inanamadım hatta o kadar çok baktımmıki artık çizgiyi göremiyoum hayal miydi acaba diye şaşırdım kaldım şoklar içindeyim resmen
BİZE DE HABER VER HEMEN :d
sağlık ocağına gittim aile hekimine durumu anlattım tekrar testleri (iki testte silik çıkmıştı ama çok geç belli olmuştu kutunun üzerinde 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyo )gösterdim doktor çok geç belli olmuş dikkate alamayız dedi hemşiresi hemen kanda bakalım dedi yarın sonucu alcam bakalımmmm hayırlısı belli olmaz mucize olur belki
senin için sabırsızlıkla yarını bekliyorum
bende aynı durumdayım
se-yılmaz sende durum ne yada son durumlar ne gelen giden oldumuuuu
bende regl olamadım hala. 10.günüm bugün ama sanki regli olacakmışım gibi sinyaller alıyorum
test yaptın mı hiçççç
inanmıyorum süper. Allah ım tamamına erdirsin :)
ya inanayayımmı bilmiyorum ama test yapmıştım bu akşam tek çizgi çıkmıştı üzüldüm çöpe attım aradana bi kaç saat geçince bakayıımmmı bi dedim ne olur ne olmaz silik ikinci çizgi varrrr yarın tekrar kan testi yaptırcam bakalım ne çıkcak inanayımmı gözlerime inanamadım hatta o kadar çok baktımmıki artık çizgiyi göremiyoum hayal miydi acaba diye şaşırdım kaldım şoklar içindeyim resmen
geçen hafta pazartesi beta 0.100 çıkmıştı
sonra cumartesi idrar testi yaptım evde o da tek çizgi çıkmıştı.
merhaba arkadaşlar ben 16.05.2011 test yaptırdım değer aralığı
3 hafta 5.8-71.2
benim değerim 20.98 çıktı
18.05.2011 de testi tekrarladım aynı değerler arasında 38.18 çıktı
20.05.2011 tarihinde yaptırdığımda değer aralığı 2 den küçük çıktı bu laboratuarın değer aralığı ise 4-5 hafta arası 1500-23000 çıktı ben anlayamadım ne gibi bir problem oldu lütfen yardımcı olurmusunuz
Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin aminnnnnnn
merhaba arkadaşlar ben 16.05.2011 test yaptırdım değer aralığı
3 hafta 5.8-71.2
benim değerim 20.98 çıktı
18.05.2011 de testi tekrarladım aynı değerler arasında 38.18 çıktı
20.05.2011 tarihinde yaptırdığımda değer aralığı 2 den küçük çıktı bu laboratuarın değer aralığı ise 4-5 hafta arası 1500-23000 çıktı ben anlayamadım ne gibi bir problem oldu lütfen yardımcı olurmusunuz
Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?