Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne ara yaptırdın gene kan testı az bekle bencee iki hafta falan
ay canım SABIR VERSIN ALLAHIM bizeee
evet canım yaaaaa hamile değilim artık gelean yorumlarda ndda anladığım kadarıyla ama belki bi mucize olabilirr belki
kızlar kan testi yaptırdım negatif çıktı 8 . gün hala adet olmadım aqcababu durum da oılupta hamile olduğu sonradan çıkan var mı
bende aynı durumdayım :d
bende aynı durumdayım
senın belirtin faLAN var mı canım hamıleliğe dair
canım benim bugün aile hekimine gittim ilaç yazdırma k için bi soruyum dedimm doktor dediki böle olan bi sürü hastam vardı sonradan çıktı sen bi test daha yap negatif çıkarsa gel kan testini tekrarlayalım dedi ümit işte yaaaa
kızlar öncelikle merhaba diyor ve hepimizin sağlıklı ömürlü ve güzel bebişlerinin olmasını allahtan diliyorum.ne zor şey sabretmek...oysa ki allah bize ilk anne karnında öğretiyor sabırlı olmayı vakti gelmeyen çıkamıyor mesela ben 7 aylık evlıyım 4 aydır eşimle birlikte bir evlat için rabbime dua ediyoruz her ay kan testi ve idrar testlerine verilen paranın hatti hesabı yok üstelik cekılen stres ve uzuntude cabası ... nıyeyse ben her ay hamileymişim gibi hissediyorum rabbımden hayırlısı tabı ama bu ay basıma ılgınc bır olay geldı her ay duzenlı bır adet donemım var adetım 2 gun gecıkınce gıdıp bı kan testı yaptırdım sonuc 0.1 negatıf dedıler eyvallah dedık sıneye cektık ama bugun ıcımden bı ses ( su an gecıkmemın 6. gunundeyım ) ıdrar testı yapmamı soyledı.testı yaptım ve 2 dk ıcınde ıkıncı cızgıyı gordum tam kırmızı degıl pembe ama sonucta gozle goruluyor kı bu basıma ılk defa gelıyor...sımdı napayım ben ne guzel adet beklıyordum heycanlandım yıne akşam bı test daha yapıcam bakalım eger yıne aynı sey olursa hemen acıle gıdıp kan testı ıstıycem yarına kadar bekleyemem ... bu yazıyı okuyan arkadaslar lutfen benım ıcın dua edın ...
arkadaslar herkese sağlıklı bebişler diliyorum so adet tarihim 10 kasım 19 aralıkta adet olmayınca kan testi yapıldı 0.01 yani negatif cıktı o ay adet olmadım 4 ocakta test yapıldı 4 haftalık hamileydim gec döllenme yani suan 5 bucuk aylık hamilşeyim sabırlı olun ve testleri yineleyin