üç secenek var bazen bayanlar cok gec yumurtlayabiliyor mesela normalde 14.gün ovulasyonu olan bi bayan bazen 21.gün filan yumurtlayabiliyor ya da bazi bayanlarin ovulasyonu cok düzensiz cok gec yumurtlama olabilir eger sende de böyle bisey olduysa hamile kalmis olabilirsin ama geç döllenme ise henüz cikmayabilir ya da hamile kalamadin ama ovulasyon geciktigi icin adet de gecikti... ya da son secenek bu ay yumurtlama olmadi bu yüzden adet gecikti...Bayanlar bugün kan testi yaptırdım ma sonuç negatif çıktı adet tarihimi geçtim .bu şekilde olup da hamile kalan varmi
Merhabalar, yakın zamanda yazmışsınız belki bana da umut olursunuz diye sormak istiyorum 8. günde kan testiniz mi negatif çıktı?Kesin diye bir şey yoktur.8 gün geçtiğinde yaptirdim ve negatif çıktı. Sonrasında pozitif çıktı. Olabiliyor.
Bnde umut olayim ozaman adetim 2 gun gecti negatifti 5 gun pozitif ciktiMerhabalar, yakın zamanda yazmışsınız belki bana da umut olursunuz diye sormak istiyorum 8. günde kan testiniz mi negatif çıktı?
bir de hamileliğinizi nasıl öğrendiğiniz peki? kaçıncı gününüzde? ultrasonla mı?
Ne kadar güzel maşAllah.Bnde umut olayim ozaman adetim 2 gun gecti negatifti 5 gun pozitif cikti
Üzme kendini insallah adet gormezsin ve pozitif cikar testin rabbim gonlune gorr versin ne diyim sıkma caniniNe kadar güzel maşAllah.
benim bugün gecikmemin 8. günü
3. ve 7. günler kan testi 0.1 ile negatif
ama ben adet olurken göğüslerim acırdı, karnımda sancılar olurdu. hem de bir hafta öncesinden hissederdim bunları. Ama bu ay hiçbirşey hissetmiyorum. koskoca bir hiçlik...
Geçen ay aşılama olmuştum normal döngümde adet gördüm. acaba ondan mı gecikti?
Bu ay hiç hamilelik üstünde düşünmedim. boşverdiğim bir ay diye hiç ilişkileri de not etmediimPko olduğu için geç döllenme de olabilir diye düşündüm ama bu kdr belli etmemezlik olmaz sanırım.
bilinmezliklerin içinde dolanıyorum işte ;(
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım benim. Amiin inşAllah, inşAllahÜzme kendini insallah adet gormezsin ve pozitif cikar testin rabbim gonlune gorr versin ne diyim sıkma canini
inşAllah vardır. Uzun süre bekleyip böyle şeyler yaşayınca umutsuz oluyorsunuzBenim de hamilelik belirtileri gördüğüm bir zaman da gittim kan testi yaptırdım negatif dendi .
Bende ev taşıdım ağır kaldırdım vs.
Meğerse hamile kalmışım o ay baktım çok geçti gidip bu test alıp evde yaptım pozitif çıktı olabiliyor yani inşaallah dizinde bebişiniz vardır .
hijabiqueen
Benim öyle bı sorunum olmuştu doktorda şöyle açıklamıştı bazı kadınların adet tarihi ile yumurtaların olgunlaşma tarihinde farklılık oluyormuş adetinden sonra döllenme dönemi farklılığından kaynaklanabiliyormus ilk çocuğumda başıma geldi adet olmazsan tekrar 10 gün daha bekle tekrar test yaptır 23 Nisan'da negatif çıkmıştı 29 Nisan'da pozitifBayanlar bugün kan testi yaptırdım ma sonuç negatif çıktı adet tarihimi geçtim .bu şekilde olup da hamile kalan varmi
Ben soğan kürü yaptım .inşAllah vardır. Uzun süre bekleyip böyle şeyler yaşayınca umutsuz oluyorsunuzİnsan kendisine umut olucak şeyler arıyor. Çok teşekkür ederim yazdığınız için
Ben soğan kürü yaptım .
Regl olur gibi akıntım oldu .
İdrar yolu enfeksiyonu vardı genel olarak akıntı vardı , düzensiz adet görüyor dum.
Sizde deneyin isterseniz .
Siz kaçıncı gününüzde öğrenmiştiniz gebeliğinizi? çünkü benim 7. günde kan testi negatif çıktıBenim öyle bı sorunum olmuştu doktorda şöyle açıklamıştı bazı kadınların adet tarihi ile yumurtaların olgunlaşma tarihinde farklılık oluyormuş adetinden sonra döllenme dönemi farklılığından kaynaklanabiliyormus ilk çocuğumda başıma geldi adet olmazsan tekrar 10 gün daha bekle tekrar test yaptır 23 Nisan'da negatif çıkmıştı 29 Nisan'da pozitif
Peki adetinizin kaçıncı günü negatif çıktı? kaçıncı günü hamile olduğunuzu öğrendiniz hatırlıyor musunuz?benim ilk gebeliğimde adetimi geçince kanda ve idrarda negatif çıktı ve söktürücü tarlusal verdi dr
içip yine adet olmayınca hamile oldugumu öğrendim
geç döllenmeydi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?