- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 39
hahhaha sana diyomda yarın benimde var kontrolTamam canim sende yarin yaz
Insallah iyi dusunelim ve iyi olsun umarim hersey yolunda olur hakkinizda ne hayirlisiysa o olsunhahhaha sana diyomda yarın benimde var kontrolinşallah hayırlı haberler alırız
canım ugün gittim ben doktora kese göründü son adet tarihine göre 8 haftalık olmam lazım ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık falan dedi sen naptınInsallah iyi dusunelim ve iyi olsun umarim hersey yolunda olur hakkinizda ne hayirlisiysa o olsun
Banada seninkide gec dollenme olabilir dedi hic birsey yapmadi pazartesi tekrar kan tahlili yaptiracam bakalim cok istiyoruz insallah bebisim benimledir senin adina cok sevindim canim tekrar hayirli olsuncanım ugün gittim ben doktora kese göründü son adet tarihine göre 8 haftalık olmam lazım ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık falan dedi sen naptın
canım ugün gittim ben doktora kese göründü son adet tarihine göre 8 haftalık olmam lazım ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık falan dedi sen naptın
İkinizinde hayirli olsun canlarim bebisleriniz saglikli bi sekilde dogar insallah darisi basimaBanada seninkide gec dollenme olabilir dedi hic birsey yapmadi pazartesi tekrar kan tahlili yaptiracam bakalim cok istiyoruz insallah bebisim benimledir senin adina cok sevindim canim tekrar hayirli olsun
Benimki daha belli degil canim ama umutluyum insallah canim Allah hepimize o guzel ani yasatsinİkinizinde hayirli olsun canlarim bebisleriniz saglikli bi sekilde dogar insallah darisi basima
var sende bişey bak inşallah hadi bekliyorum hayırlı haberlerini sağol canımBanada seninkide gec dollenme olabilir dedi hic birsey yapmadi pazartesi tekrar kan tahlili yaptiracam bakalim cok istiyoruz insallah bebisim benimledir senin adina cok sevindim canim tekrar hayirli olsun
inşallah canım sende hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına tez zamanda sağolasınİkinizinde hayirli olsun canlarim bebisleriniz saglikli bi sekilde dogar insallah darisi basima
senle durumumuz aynı desene kahverengı akıntın oldumu pekı adet donemındeBende 3.gunu yaptim negatif(
Insallah vardir canin hala gunum gelmedi bakalim 4 gun sonra belli olacak yazarim burayavar sende bişey bak inşallah hadi bekliyorum hayırlı haberlerini sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?