Valla aynı belirtileri yaşadım bel ağrısı özellikle coktu hakkında hayırlısı olsun burdan yazarsan sevinirim merak ederim
canım ben bugün hasta oldumValla aynı belirtileri yaşadım bel ağrısı özellikle coktu hakkında hayırlısı olsun burdan yazarsan sevinirim merak ederim
inşallah ben soğan Kuru nü ibrahim Saraçoğlu nun dediği gibi iç içmiştim sen kabuğunu diyosun o nasıl oluyoOlsun kısmet diğer aya buarada ben adet döneminde soğan suyu içtim faydasını çok gördüm tavsiye ederim soğan kabuğunu kaynatıp iç kokusu olmuyo bu şekilde inş faydasını görürsün canım hakkında hayırlısı
[UOTE="asya_eda, post: 38245359, member: 633273"]kızlar benimde adetim 5 gün geçmişken değerim 0.100 dü ama adet olmadım 5 gün daha geçti değerim 8.3 oldu 7 gün sonra yaptırdım 675.2 olmustu 1 haftayı geçti şimdi yarın doktora gidicem bakalım kese görüncekmi demem o ki laç kullanmayın geç döllenme oluyor Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
kızlar benimde adetim 5 gün geçmişken değerim 0.100 dü ama adet olmadım 5 gün daha geçti değerim 8.3 oldu 7 gün sonra yaptırdım 675.2 olmustu 1 haftayı geçti şimdi yarın doktora gidicem bakalım kese görüncekmi demem o ki laç kullanmayın geç döllenme oluyor Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
sağol canım inşallah sende hamilesmdr buraya yaz gelişmeleri..Hayirli olsun canim insallah benimkide oyledir cok istiyoruz yarin bakalim ne diyecekler Allah bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin
Tamam canim sende yarin yazsağol canım inşallah sende hamilesmdr buraya yaz gelişmeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?