Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Canım akıntı varmı sende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmadığı kişiler de olabiliyormuş canım ben de hala olmadım 4.gün. 10 gün geçince dr.a gidicem.Bebek değise de neden gelmediğini öğrenmiş olurum

benim bugün pembemsi çok ufak lekelenmem oldu. devamı gelirse adet olacam demektir.inş.gelmez ama gelicek gibi hissediyorum.

çok üzüldüm canım maalesef bizde bu ayda yok.benim kahverengi lekelenmelerim devam ediyor.bende olucam biliyorum. Allah bi gün yüzümüzü güldürcek inş.

:-( hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda güler yüzümüz...

en son 3 martta adet gördüm klomen kullandım sonrası doktor mart 18 de yumurtlama haftam olduğunu söyledi... bekliyorum bekliyorum gelen yok giden yok... 14 nisanda kan testi yaptırdım negatif... 19 nisanda bir daha yaptırdım negatif... ama adetim de yok.. şimdiye kadar çoktan sivilcelerle dolmuş ve sinirden birilerini paylardım o da yok :)) üç ihtimal var : 1-tüm kanım çekildi 2-menepoza girdim 3-geç döllenme gibi bişiy mi oldu ki?

Ben de mart 14 te adet oldum , klomen kullandim. Henüz adet olmadım. Cumartesi gecesi test yaptim negative bakalım ne olacak ve pkoluyum.

benimde kan tahlili sonucum 0.695 sana ne dediler acaba gebelik v<rmı oluyor bende ilk kez böyle bişeye dek geldim cvp yazarsan sevinirim

[Ben de mart 14 te adet oldum , klomen kullandim. Henüz adet olmadım. Cumartesi gecesi test yaptim negative bakalım ne olacak ve pkoluyum

ben de pkoluyum ama 2 senedir bir sıkıntı yaşamadım yani böyle aksamalar yaşamadım hatta klomen kullandığım aylarda hiç sıkıntı yaşamıyordum... bu ay aşılama yaptıracaktık ya uyuzluk yapacak ya benim kırmızılar...bakalım yarın doktora randevum var... ama maalesef ümitli değilim canım yaa kan testinde bişey çıkmadı ki... inşallah senin bebişin vardır... ben önümüzdeki maçlara bakacağım :)))

benimde kan tahlili sonucum 0.695 sana ne dediler acaba gebelik v<rmı oluyor bende ilk kez böyle bişeye dek geldim cvp yazarsan sevinirim

malesef canım gebelik yokmuş adet gecikince tekrar baktırdım 0 çıktı başında 0 olması negatif olması için yeterliymiş

Adetim düzenli olarak 28-30 günde bir gelirdi 30 günden hesapladim bu ayın 1 inde gelmesi gerekti 2 gün geçtiğinde röntgen e girmem gerektiği için kan testi yapıldı 1.2 çıktı.Hala adet olmadım ve sancısı falan yok arada bir kısa süreli kasık da ağrı var ne yapacağım bilemedim&#128549;&#128549;&#128549;

35 gunde bir adet oluyorum normalde en son adet tarihim 9 nisan mayisin 9 da kan testi yaptim negatif mayis 13 adet olmam gerekirken olmadim 15 mayista tekrar kan testi yaptirdim 2 gun addetim gectikten sonra negatif gene 7 gundur adet olmadim hala daha yok bsey sizce gec dollenme olmus olasiligi varmiii

cnmm bekle derim cnlu gec dollenme olmus olabilirr beninde 7 gum gectii olmadim adet neolur neolmaz diye ilac kulanmiorum bnim bir arkadasim cok gec ogrendi hamilelgini 20 gun gecikmesinden sonra

cnmm bekle derim cnlu gec dollenme olmus olabilirr beninde 7 gum gectii olmadim adet neolur neolmaz diye ilac kulanmiorum bnim bir arkadasim cok gec ogrendi hamilelgini 20 gun gecikmesinden sonra

Adetim oldu canım 37. Gününde bakalım bu ay ne olacak &#128533; Bat 6 haziran

8 mayısta eşimle ilişkiye girdik.Ertesi gün norlevo kullandım.Kullandıktan 3-4 gün sonra kahverengimsi bir kanama oldu.Haziran'ın 1'inde hastalanmam gerekiyordu olmadım.Evde idrar testi yaptım negatif çıktı.Dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 negatif çıktı.Doktorum olmazsa 9'unda tekrar gel dedi.Bugün yine idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala hastalanmadım.Sizce hamile olabilir miyim?Lütfen yardım edin.

Kzlar banada yardmci olun nolur.bnm yumrtlama 30 mays.bat 15 haziran.dun baska bir sebepten doktora gttm.gebeligede bakti.negatf cikti.sizce erlen mi yani daha bat e bi hafta var ne diosunuz

Kzlar banada yardmci olun nolur.bnm yumrtlama 30 mays.bat 15 haziran.dun baska bir sebepten doktora gttm.gebeligede bakti.negatf cikti.sizce erlen mi yani daha bat e bi hafta var ne diosunuz

Canim benim 1 hafta kala 0.1 cikti bugun adetime bir gun kala pozitif nasipse olur dua et. Meryem suresinin 5. Ve 15. Ayetinj arapca yaz zemzem suyu da beklet yazi silinjnce suyu ic insallah etkili olur umutsuz olma bak benim 1 gun kala bile silik cikti o da erken gebelik testi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…