• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

kızlar bende en son 29 agustosta adet oldum.adetlerim hep düzenliydi 28 günde olurdum bu ayın 27sinde kanda baktırdım negatif bugünde idrar testi yaptım negatiff.karnım gaz dolu ara ara kasıklarım agrıyoo gögsüm karıncalanıyo bazen acıyo adet olucak gibi oluyorum ama hala olmadım son 2 gündürde acık sarı akıntım var.acaba kan testi cıkmayabilirmi ama bugünki idrar testimde negatif kafam cok karısık 3 ay önce düsükyaptım bebis ccok ama cook istiyorum stresdenmi böyle oldu kii lütfen fikirlerinizi yazınnn

cnm mantar yda başka bır enfeksıyon olabılır gnelde sarı akıntı o yuzden oluyormuş bn öle duymuştum :26:

Arkadaşlar merhaba,

7 aydır bebek istiyoruz fakat bir türlü olmadı tüm tetkikler olumlu çıktı yani görünürde hiç bir problem yok.Ben de bu ay yumurtlama gününü tespit eden testlerden aldım ve o günü tespit edip ona göre çalışmalarda bulunduk :) o tarih de 24-25 Temmuza denk geliyor. Adetim de oldukça düzenli bir şekilde 28 günde bir oluyor.Yani 7,8 ya da 9 Ağustos gibi adet olmam muhtemel eğer bebiş yoksa.Ben dayanamayıp dün yani 4 Ağustosta adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım değer 1.95 çıktı. Daha önceki aylarda da bir kaç kez kan testi yaptırmışlığım var onlar hep standart 0.5 çıkmıştı. Biraz umutlandım şuan negatif tabi ama acaba yükselir mi? Benim gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Teşekkürler

Merhaba ben normalde her ay 1 hafta ya da 4-5 gün önceden adetimi görürüm.Ve 2 hafta öncesinden göğüs ağrılarım başlar.Geçen ay 16.sında adet olmuştum ve 1 hafta sürer hep.Bu ay çok ilginç bişe oldu.Adet günüme 1 hafta kala 2-3 gün çok az lekelenme oldu.Pembe kahve gibi.Ve göğüs ağrım hiç olmadı.Fakat 3 gündür baş ağrısı çekiyorum.Velhasıl şimdi adetim 2 gün geçti hala adet olmaadım ve kasıklarım çok ağrıyo.Sürekli beyaz balgamsı akıntım oluyor.Dün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Değer 2,0 çıktı.Gebelik yok dediler.Ben yinede emin olamıyorum.Hamile olabilirmiyim?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

27.11.12 tarihli yani 3ay önceki ilişkim için beta hcg sonradan yükseliyor olabilirmi? 2 kez kanda beta hcg baktırdm ilki 3martta <1.00 ikincisi 8 martta <3.00. yükselme var.bu beni korkuttu.başka ilişkim olmadı.kasıklarımda şişkinlik,agrı var.gebelik olabilirmi? gecen 3 aydan beri 5 kez idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı en sonunda kan testi yaptırayım dedim değer 0'dan yüksek oldugundan korktum. ama sadece 3 ay öncesinde bi ilişkim oldugu için bu değerlerde gebelik olmaz gibi geliyor.yardımcı olabilir misiniz? uzun süredir takip ediyorum bu siteyi ve burda insanlar doktorlardan daha istekl,i birbirlerine yardım ediyorlar.umarım yanıt alabilirim

Aynı şeyi geçen ay yaşadım, ilk defa bebek çalışmasına geçen ay başlamıştık ve adetim hiç gecikmezdi. Yaptığım idrar testleri hep negatif çıktı, adetim geçince heralde test yanılıyor dedim gittim kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Stresten o ay yumurtlamamışım, tarlusol verdi doktor onu kullandım regl oldum. Bence ümitlenme derim, bhcg değerin çok düşük çünkü.

27.11.12 tarihli yani 3ay önceki ilişkim için beta hcg sonradan yükseliyor olabilirmi? 2 kez kanda beta hcg baktırdm ilki 3martta <1.00 ikincisi 8 martta <3.00. yükselme var.bu beni korkuttu.başka ilişkim olmadı.kasıklarımda şişkinlik,agrı var.gebelik olabilirmi? gecen 3 aydan beri 5 kez idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı en sonunda kan testi yaptırayım dedim değer 0'dan yüksek oldugundan korktum. ama sadece 3 ay öncesinde bi ilişkim oldugu için bu değerlerde gebelik olmaz gibi geliyor.yardımcı olabilir misiniz? uzun süredir takip ediyorum bu siteyi ve burda insanlar doktorlardan daha istekl,i birbirlerine yardım ediyorlar.umarım yanıt alabilirim

Canım 3 ay önce yaşadığın ilişki sonucu 3 aylık hamile olman gerekiyor, kullandığın ilaçlardan dolayı falan yükselme olmuş olabilir bhcg de, korkmana gerek yok bence. 3 aylık hamile bir kadında bhcg çok yüksek olması gerekiyor :)

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.zaten bekarım ve isteğim yok buyuzden Allah isteyene versin :) benim korkum çevremde ve okuduklarımda hep 0' lı degerler çıkarken bende yuksek cıkması. kasıklarımda bariz şişkinlik var ve 1den 3e yukselmeside acaba katlanıyormu değer diye dusunmeme neden oldu :/ bu durum beni gerçekten korkuttu nerdeyse tüm belirtiler oldugu için herşeyi araştırır oldum. ama dediğinizde de haklısınız 3 ay önceki bi durum için bu yeterince düşük dimi

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.zaten bekarım ve isteğim yok buyuzden Allah isteyene versin :) benim korkum çevremde ve okuduklarımda hep 0' lı degerler çıkarken bende yuksek cıkması. kasıklarımda bariz şişkinlik var ve 1den 3e yukselmeside acaba katlanıyormu değer diye dusunmeme neden oldu :/ bu durum beni gerçekten korkuttu nerdeyse tüm belirtiler oldugu için herşeyi araştırır oldum. ama dediğinizde de haklısınız 3 ay önceki bi durum için bu yeterince düşük dimi

Evet çok düşük, aslına bakarsan 3 ay değil 3 hafta öncesi için bile düşük bir değer. yeni yaşanan ilişkilerde bile hamilelik belirtisi için 5den yüksek olması gerek bhcg değerinin.

içim rahatladı gerçekten. şu kasıklarımdaki şişkinlikk içinde bi doktora gidicem artık umarım ordada kesin gebelik olmadıgı dogrulanır.şu şüphelerimden tamamiyle kurtulurum içimi kemirdi resmen kuşku cok fena.teşekkurler tekrardan :)

Selam Arkadaslar,
Adetim bugun 9.gun gecikmis bulunuyor,dun kan testim negatif cikti,idrar da negatifti yani hamile degilim ama yine de neden adet olamiyorum bilemiyorum:(
Cuma jinekologa gidicem insallah bana yardim edebilir,hyatim da ilk kez boyle bir gecikme yasiyorum,adetlerim cok duzenlidir normalde.
Bu topigi gorunce umutlandim ama biliyorum yanlis bu,yoksa daha cok uzulecegim...

25 martta çatlatma iğnesi oldum bugün ise adetim gelmediği için hcg yaptırdım ama 0,69 çıktı:(((( kız sırıta sırıta negatif dedi :( ama adet belirtisi hala yok acaba hamiş olma ihtimalim var mı? böyle durumla karşılaşanlar bana yardımda bulunurlarsa sevinirim... inanın canım o kadar sıkıldı ki hiç sevmediğim bir çerezi yemeye başladım :(((

25 martta çatlatma iğnesi oldum bugün ise adetim gelmediği için hcg yaptırdım ama 0,69 çıktı:(((( kız sırıta sırıta negatif dedi :( ama adet belirtisi hala yok acaba hamiş olma ihtimalim var mı? böyle durumla karşılaşanlar bana yardımda bulunurlarsa sevinirim... inanın canım o kadar sıkıldı ki hiç sevmediğim bir çerezi yemeye başladım :(((

Canim ben catlatma ignesi olmadim ama ilk kez hayatimda bu kadar geciktim,bugun 11.gunum,8.gun kan testi negatif cikti ve ben hala hastalanmadim,ayni duygulari yasiyoruz,takma cok canim,ben artik zamana biraktim,bebekler gelecegi zamani biliyormus,selamlar.

Canim ben catlatma ignesi olmadim ama ilk kez hayatimda bu kadar geciktim,bugun 11.gunum,8.gun kan testi negatif cikti ve ben hala hastalanmadim,ayni duygulari yasiyoruz,takma cok canim,ben artik zamana biraktim,bebekler gelecegi zamani biliyormus,selamlar.

artık bekliyorum kırmızılar gelmezse bir daha test sonra doktor...

artık bekliyorum kırmızılar gelmezse bir daha test sonra doktor...

Aynen gelmediler hala bende de:(,Cuma gunu doktora gidicem,bence sen de gelmezse git hemen,en azindan rahatlarsin,hamile degilsek de sorun ne onu ogrenmis oluruz,merak ederim bana da haber ver lutfen:) ben de sana istersen haber veriririm

Aynen gelmediler hala bende de:(,Cuma gunu doktora gidicem,bence sen de gelmezse git hemen,en azindan rahatlarsin,hamile degilsek de sorun ne onu ogrenmis oluruz,merak ederim bana da haber ver lutfen:) ben de sana istersen haber veriririm

biraz daha bekleyeyim ben de doktor yolcusuyum ... sebep neymiş öğrenelim bakalım...

Selam Arkadaslar,
Adetim bugun 9.gun gecikmis bulunuyor,dun kan testim negatif cikti,idrar da negatifti yani hamile degilim ama yine de neden adet olamiyorum bilemiyorum:(
Cuma jinekologa gidicem insallah bana yardim edebilir,hyatim da ilk kez boyle bir gecikme yasiyorum,adetlerim cok duzenlidir normalde.
Bu topigi gorunce umutlandim ama biliyorum yanlis bu,yoksa daha cok uzulecegim...

canım merhaba bende 2 gün gecikti negatif çıktı merak ettimde 9 gün gecikmeden sonra hasta oldunmu yada geciktikten sonra hamile olduğunumu öğrendin şuan hamile görünüyosunda cevap verirsen beni çok mutlu edersin ...

canım merhaba bende 2 gün gecikti negatif çıktı merak ettimde 9 gün gecikmeden sonra hasta oldunmu yada geciktikten sonra hamile olduğunumu öğrendin şuan hamile görünüyosunda cevap verirsen beni çok mutlu edersin ...

arkadaşlar bende aranıza yenı katılıyorum oncelıkle rabbım herkezın gönlünden gecen hayırlı muradlarını nasıp eder ıns benmde sorunum 20gundur adet olamadım 4gun once doktora gıttım kanda hamılelk çıkmayınca dırek tarlosal verdı ıctıgm halde hıc bır belırtı bıle yok sadece 2gun once lekelenmem oldu halada bekliyorum hala ıcımden bır ses ya bebekj varda gorunmuyorsa dıye bır suphe dustu ama kasık agrılarm cogalınca ılacı ıcmek zorunda kaldım ıns bırsey olmaz eger vasa perşembe gunu doktora gıdıcem alllah nasıp ederse ama sunu duymuştum arkadaslarmdan bırınde tarlosal ıcınce yumurtalar çatlıyor o sırada ılıskıde bulunan cogu arkadaslarm hamıle kalmıştı tedbır bızden taktır allahu tealadan yanı demek ıstedıgım benm durumumda olan arkadaslar varm yokmu beklemek kadar zor bırsey yokk yaa cvp beklıyorumn bu arada ozel msj atmak ıcın ne yapmam gerekk
:kkk::nazar

adet gecikmesinden 3 gün sonra yaptırdığım test negatifti.bende kan testi asla yanlış sonuç vermez diyerek gebe olmadığıma inanmıştım.10. gün artık adet olmadığım için doktora gitmeye karar verdim ve gitmeden eczaneden bir test alıp yapayım nolur nolmaz dedim.ve sonuç pozitif çıktı:) hamileymişim gerçekten:)

arkadaşlar 16 gündür adet olmadım kahverengi akıntım var 3 gün önce kan testi negatifti ama belki geç döllenmedir diye umutlanmıştım,bebek yerleşme zamanındakahverengi akıntı oluyormuş. bugün yine kan testi negatif çıktı çok moralim bozuldu ama kendimi hala hamile hissediyorum midem de bulanıyo. . böyle olan varmı yani kan testi negatifken geç döllenme olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum...

Back