- 30 Nisan 2018
- 45
- 5
- 36
- 32
- Konu Sahibi Nickkalmadiki
-
Bence uzun süredir beklemişsin. Evde yaptığın test bile sonuç verir. Sabah wc girmeden hemen bi test al ilk idrarla testi yap bize de sonucu bildir. Çünkü senin bu bahsettiğin küçük kanamalar hamilelikte de oluyor benim bildiğim kadarı ile. Hamile değilsen de düzenli reglin bozulduysa minik kist de olabilir görünmeyen.
Değildim canımPeki hamile miydin değil miydin
Ben 6 gun gecikmeme ragmen cikmamisti kanda. 11. Gun yine cikmadi. 17. Gun cikti o da cokk dusuktu. Gec dollenme olabilir
Hamile olma ihitmaliniz var bence testi yenileyin, erken gebelik testi ile de yapabilirsinizŞuan kafamı acaip karıştırdın. Benim 17 gün olmadı da
Hamile olma ihitmaliniz var bence testi yenileyin, erken gebelik testi ile de yapabilirsiniz
Bu sürede dikkat edin kendinize o zaman ilaç falan almayın bebeği olumsuz etkileyebilir eğer hamileiseniz ve yediklerinize de dikkat edin, aslında yerinizde olsam bunu öğrenmeyi tercih edip eğer varsada kimseye söylemezdim dediğiniz tarihe kadarSabredeceğim ve 19unu bekleyeceğim. Böylece aldırmamı söyleyen de olamaz
Beklenen adetten 18 gün geçmiş.enson 30 martta ilişki olmuş hem de içe boşalmamış yanlış anlamadıysam.
Olsa çıkmazmıydı tabi kan tahlili yakın zamanda bidaha tekrarlanan duysa.
Doktor bişey demesini peki alttan ultrasonla bakılmadımıBen 2 mayıs günü yaptırdım kan testini. 17 gün geçmemişken henüz.. ya neyse ne yapacağımı şaşırdım. Bekleyeceğim 19unu
Doktor bişey demesini peki alttan ultrasonla bakılmadımı
Ben 4 sefer muayene oldun öyle bide öyle nazik yumuşak felan muayenede etmiyorlar baya baya içerde döndere döndere bakılıyodu.spiralim bile hamile olduğumu ögrenince çıkarıldı.tabi düşük yaptım ama ben yapılan muayene baglamıyorum.Hamilelik ihtimaline karşı alttan baktırmadım
Yani alttan muayenede daha net oluyomuş jersey duyulmayan kalp atışı kese görülmesi felan.ama kanda kesin sonuç diye biliyorum hamilelik için
Gec dollenme ihtimalini asla atlamayin diye yazdim. Bu surecte daha dikkatli olmalisiniz ben bunu dusunememistim ve kocaman yatagi bir oraya bir buraya cekmistim Allah tan bir sey olmadi ama olabilirdi de.Şuan kafamı acaip karıştırdın. Benim 17 gün olmadı da
Gec dollenme ihtimalini asla atlamayin diye yazdim. Bu surecte daha dikkatli olmalisiniz ben bunu dusunememistim ve kocaman yatagi bir oraya bir buraya cekmistim Allah tan bir sey olmadi ama olabilirdi de.
Bir tane çubuk şeklinde bişey var onunla içinize bakılıyo ultrasona görüntü veriyo.ağrı acı olmuyoArkadaşlar bu alttan muayene nasıl oluyor hiç alttan muayene olmadım da bilgim yok
Gec dollenme ihtimalini asla atlamayin diye yazdim. Bu surecte daha dikkatli olmalisiniz ben bunu dusunememistim ve kocaman yatagi bir oraya bir buraya cekmistim Allah tan bir sey olmadi ama olabilirdi de.
evet katılıyorum
geç döllenme diye birşey var
ben kızımda beş gün geciktim
kan negatifti ve fütursuz dr bana söktürücü verdi
neyseki kızım sağlıkla doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?