- 30 Nisan 2018
- 45
- 5
- 36
- 32
- Konu Sahibi Nickkalmadiki
-
Bu ayın 19 unu bekleyeceksiniz o zaman. değeriniz düşük hamile olduğunuzu sanmıyorum ama emin olmak için tekrar test yaptırabilirsiniz. Eğer hala şüphe duyarsanız bir doktordan randevu alın bir baktırın. Bana düşmez tabi ama çocuk düşünmüyorsanız geri çekilme korunma yöntemi değil.
Anladım. TeşekkürlerOlamaz, kanda çıkmaması mümkün değil. Bhcg ilişkiden 72 saat sonra yükselmeye başlar gebelik olunca
O zaman kesinlikle hamile değilim
O zaman bu ayı bekliyoruzöncelikle nick çok orjinal olmuş
ikincisi adet olmadıgınız sürece umut vardır
Beta değeri hamilelikte mutlaka 5in üstünde olur canm sen kadın doğuma git kist falan varsa bi çaresime bakarlar çok bekleme ama böyle şeyler ertelemeye gelmez.
Doktorların da bisey bildiği yok bende daha önce kesin hamile çıkmıştım saatler sonra değilsin denildiKist çıkmadı. İlk önce ultrasondan bakıldı. 4 haftalık hamilesin dedi sonra kandan vakti negatif çıkınca tekrar ultrasona girdim. Doktor ben sana hamilesin demedim dedi üstelik
Kist çıkmadı. İlk önce ultrasondan bakıldı. 4 haftalık hamilesin dedi sonra kandan vakti negatif çıkınca tekrar ultrasona girdim. Doktor ben sana hamilesin demedim dedi üstelik
Doktorların da bisey bildiği yok bende daha önce kesin hamile çıkmıştım saatler sonra değilsin denildi
Saçma bişeler var orda. Canım sen yeniden test yaptır başka hastanede ve başka dr a görün. Herkesin mesleğine saygım sonsuz ama insan sağlığı her şeyden önemli. O yuzden doktorların extra hassas olmaları gerekir. Maalesef bazıları doktorluğun gereğini yapamıyor. Ben düşük yaptığımda test vermiştim acilde ve doktor test sonucumu yüzüme atıp artık hamile değilsin demişti. Onun bu hareketini ne bu dünyada ne öteki dünyada sadece Allah’a havale ediyorum. Ben zaten artık hamile olmadığımı ondan önce anlamıştım ve buna hazırdım. Hazır olmayan birine yapsaydı yıkılırdı.. o yuzden doktor seçimi önemli herkes bu işin hakkını veremiyorKist çıkmadı. İlk önce ultrasondan bakıldı. 4 haftalık hamilesin dedi sonra kandan vakti negatif çıkınca tekrar ultrasona girdim. Doktor ben sana hamilesin demedim dedi üstelik
Çoğu pratisyen zaten canımYok artik onlar nasl dr be
Aynen canım o kadar haklısın kiSaçma bişeler var orda. Canım sen yeniden test yaptır başka hastanede ve başka dr a görün. Herkesin mesleğine saygım sonsuz ama insan sağlığı her şeyden önemli. O yuzden doktorların extra hassas olmaları gerekir. Maalesef bazıları doktorluğun gereğini yapamıyor. Ben düşük yaptığımda test vermiştim acilde ve doktor test sonucumu yüzüme atıp artık hamile değilsin demişti. Onun bu hareketini ne bu dünyada ne öteki dünyada sadece Allah’a havale ediyorum. Ben zaten artık hamile olmadığımı ondan önce anlamıştım ve buna hazırdım. Hazır olmayan birine yapsaydı yıkılırdı.. o yuzden doktor seçimi önemli herkes bu işin hakkını veremiyor
Saçma bişeler var orda. Canım sen yeniden test yaptır başka hastanede ve başka dr a görün. Herkesin mesleğine saygım sonsuz ama insan sağlığı her şeyden önemli. O yuzden doktorların extra hassas olmaları gerekir. Maalesef bazıları doktorluğun gereğini yapamıyor. Ben düşük yaptığımda test vermiştim acilde ve doktor test sonucumu yüzüme atıp artık hamile değilsin demişti. Onun bu hareketini ne bu dünyada ne öteki dünyada sadece Allah’a havale ediyorum. Ben zaten artık hamile olmadığımı ondan önce anlamıştım ve buna hazırdım. Hazır olmayan birine yapsaydı yıkılırdı.. o yuzden doktor seçimi önemli herkes bu işin hakkını veremiyor
Saçma bişeler var orda. Canım sen yeniden test yaptır başka hastanede ve başka dr a görün. Herkesin mesleğine saygım sonsuz ama insan sağlığı her şeyden önemli. O yuzden doktorların extra hassas olmaları gerekir. Maalesef bazıları doktorluğun gereğini yapamıyor. Ben düşük yaptığımda test vermiştim acilde ve doktor test sonucumu yüzüme atıp artık hamile değilsin demişti. Onun bu hareketini ne bu dünyada ne öteki dünyada sadece Allah’a havale ediyorum. Ben zaten artık hamile olmadığımı ondan önce anlamıştım ve buna hazırdım. Hazır olmayan birine yapsaydı yıkılırdı.. o yuzden doktor seçimi önemli herkes bu işin hakkını veremiyor
Doktorların da bisey bildiği yok bende daha önce kesin hamile çıkmıştım saatler sonra değilsin denildi
Bence uzun süredir beklemişsin. Evde yaptığın test bile sonuç verir. Sabah wc girmeden hemen bi test al ilk idrarla testi yap bize de sonucu bildir. Çünkü senin bu bahsettiğin küçük kanamalar hamilelikte de oluyor benim bildiğim kadarı ile. Hamile değilsen de düzenli reglin bozulduysa minik kist de olabilir görünmeyen.Aslında kan testini sağlık ocağında yaptırdım. Üstelik doktor neden burda yapmadın dedi. Bende hepsi aynı sonucu vermiyo mu dedim. İçine kurt düşürdünüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?