Kan testinde çıkmayan gebelik

Nickkalmadiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
45
5
36
32
Arkadaşlar ben her ayın 19unda düzenli olarak regl olurum. Nisan ayında 19unda regl oldum zannediyordum ancak damla damla şeklinde kanamam oldu. Bu 2 gün bile sürmedi. Ve o günden beri kasık ağrısı çekiyorum. Kan testi yaptırdım hcg değerim 0.100 çıktı ancak hala regli olmadım. Acaba böyle birşey mümkün mü? Başına gelen oldu mu? Bu arada en son 31 mart günü ilişkim oldu ancak geri çekilme yöntemi kullandık bebek istemediğimiz için. Şuan bile çok şiďetli kasık ağrısı yaşıyorum?

Olamaz, kanda çıkmaması mümkün değil. Bhcg ilişkiden 72 saat sonra yükselmeye başlar gebelik olunca

Bu ayın 19 unu bekleyeceksiniz o zaman. değeriniz düşük hamile olduğunuzu sanmıyorum ama emin olmak için tekrar test yaptırabilirsiniz. Eğer hala şüphe duyarsanız bir doktordan randevu alın bir baktırın. Bana düşmez tabi ama çocuk düşünmüyorsanız geri çekilme korunma yöntemi değil.

Aslında çocuk düşünmüyoruz ama bilmiyorum .nedense hamile olduğunu duymak istiyorum

Beta değeri hamilelikte mutlaka 5in üstünde olur canm sen kadın doğuma git kist falan varsa bi çaresime bakarlar çok bekleme ama böyle şeyler ertelemeye gelmez.

Beta değeri hamilelikte mutlaka 5in üstünde olur canm sen kadın doğuma git kist falan varsa bi çaresime bakarlar çok bekleme ama böyle şeyler ertelemeye gelmez.

Kist çıkmadı. İlk önce ultrasondan bakıldı. 4 haftalık hamilesin dedi sonra kandan vakti negatif çıkınca tekrar ultrasona girdim. Doktor ben sana hamilesin demedim dedi üstelik

Kist çıkmadı. İlk önce ultrasondan bakıldı. 4 haftalık hamilesin dedi sonra kandan vakti negatif çıkınca tekrar ultrasona girdim. Doktor ben sana hamilesin demedim dedi üstelik
Doktorların da bisey bildiği yok bende daha önce kesin hamile çıkmıştım saatler sonra değilsin denildi

Saçma bişeler var orda. Canım sen yeniden test yaptır başka hastanede ve başka dr a görün. Herkesin mesleğine saygım sonsuz ama insan sağlığı her şeyden önemli. O yuzden doktorların extra hassas olmaları gerekir. Maalesef bazıları doktorluğun gereğini yapamıyor. Ben düşük yaptığımda test vermiştim acilde ve doktor test sonucumu yüzüme atıp artık hamile değilsin demişti. Onun bu hareketini ne bu dünyada ne öteki dünyada sadece Allah’a havale ediyorum. Ben zaten artık hamile olmadığımı ondan önce anlamıştım ve buna hazırdım. Hazır olmayan birine yapsaydı yıkılırdı.. o yuzden doktor seçimi önemli herkes bu işin hakkını veremiyor

Aynen canım o kadar haklısın ki

Çok üzüldüm. Allah inşallah yeniden nasıl eder bebek..

Aslında kan testini sağlık ocağında yaptırdım. Üstelik doktor neden burda yapmadın dedi. Bende hepsi aynı sonucu vermiyo mu dedim. İçine kurt düşürdünüz kızlar

Aslında kan testini sağlık ocağında yaptırdım. Üstelik doktor neden burda yapmadın dedi. Bende hepsi aynı sonucu vermiyo mu dedim. İçine kurt düşürdünüz kızlar
Bence uzun süredir beklemişsin. Evde yaptığın test bile sonuç verir. Sabah wc girmeden hemen bi test al ilk idrarla testi yap bize de sonucu bildir. Çünkü senin bu bahsettiğin küçük kanamalar hamilelikte de oluyor benim bildiğim kadarı ile. Hamile değilsen de düzenli reglin bozulduysa minik kist de olabilir görünmeyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…