• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde B-HCG 2.0 referans degeride 0-5 cikti hamilemiyim ?

Sekerportakali7419

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
6
0
1
29
Bugun kanda gebelik testi yaptirdim beta B-HCG 2.0 referans degeri ise 0-5 cikti hamilemiyim ? Adetim 17 gun gecikti bu arada. Forumlarda okudum ama herkes baska bisey soylemis kimi hamile olundugunu kimide olunmadigini soylemis yardim edermisiniz lutfen. Cok endiseliyim

Bugun kanda gebelik testi yaptirdim beta B-HCG 2.0 referans degeri ise 0-5 cikti hamilemiyim ? Adetim 17 gun gecikti bu arada. Forumlarda okudum ama herkes baska bisey soylemis kimi hamile olundugunu kimide olunmadigini soylemis yardim edermisiniz lutfen. Cok endiseliyim
Canim bak simdi hamilelik gozukmuyor ama 17 gun gecikme normal degil hamilelik varsa gec dollenme olabilir 2 gunde bir kan vermeni oneririm aynısı bnde olmustu adet sokturucu verilirsede hamilelik suphen varsa kullanmamani tavsiye ederim cnm

Canim bak simdi hamilelik gozukmuyor ama 17 gun gecikme normal degil hamilelik varsa gec dollenme olabilir 2 gunde bir kan vermeni oneririm aynısı bnde olmustu adet sokturucu verilirsede hamilelik suphen varsa kullanmamani tavsiye ederim cnm
Bu kadar uzun zamanda gec dollenme olabilir mi aslinda ella hap kullanmistim ertesi gun hapi. Bide agri kesici flan aldim 3 gun boyunca disim agriyordu. Hava degisikligi flan oldu trabzona gezmeye gitmistim. Hamile olabilir miyim gercekten

Bu kadar uzun zamanda gec dollenme olabilir mi aslinda ella hap kullanmistim ertesi gun hapi. Bide agri kesici flan aldim 3 gun boyunca disim agriyordu. Hava degisikligi flan oldu trabzona gezmeye gitmistim. Hamile olabilir miyim gercekten
Hm bunlari bilmiyordum bak kendimden ornek vereyim suan hamileyim her ay duzenli olurum ayin 3 de nisan ayinda 8 gun gecikmeyle 12 de birgun suren adetm olmustu 26 nisanda gittim kanda negatif cikti mayis ayinda olmadim 10 mayista tekrar gittim 4 haftalik hamileydim o yuzden demistim gec dollenme diye cnm bnm

Benimde oyle ama ben iliskiden sonra ertesi gun hapi kullandim 12 saat icinde benimde 7 mayista olmam gerekiyordu ama olmadim 24 mayista iliskim oldu. Ne oldugunu bilmiyorum ama hamile kalmak istemiyorum

Back
X