pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢 Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 22.603 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 70.137 Puanlar 598 20 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi HanmK #21 Merve .!.: Anladım ekstra bir durumun varmış. Geçmiş olsun. Bu işlerde de ne hikmetse ne kadar az bilgin varsa bebe daha erken geliyo Genişletmek için tıkla... Cok haklisin. Bu kafayla umarim ben de uzun yillar beklemem.
Merve .!.: Anladım ekstra bir durumun varmış. Geçmiş olsun. Bu işlerde de ne hikmetse ne kadar az bilgin varsa bebe daha erken geliyo Genişletmek için tıkla... Cok haklisin. Bu kafayla umarim ben de uzun yillar beklemem.
B Busracorak Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 345 Emoji Skoru 144 Puanlar 53 Yaş 25 20 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi HanmK #22 Merhaba ben geçen pazartesi kan verdim hcg değerim 305 çıkmıştı dört gün sonra yani cuma günü verdim 1614.9 cıktı eşim ikiz olabilir diyor dört günde bu kadar yükselmez dedi sizce nedir ikiz olabilme olasılığı var mi
Merhaba ben geçen pazartesi kan verdim hcg değerim 305 çıkmıştı dört gün sonra yani cuma günü verdim 1614.9 cıktı eşim ikiz olabilir diyor dört günde bu kadar yükselmez dedi sizce nedir ikiz olabilme olasılığı var mi