L Laradi Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 74 8 38 30 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laradi #21 Asyaseyit .!.: Bu mesaji yazdığınızda igneyi olmaliydiniz o pembe akinti geldigi an Genişletmek için tıkla... Ahh gittim soyledm yapmdlr iste bende yaplcgnı blmydm gene 28haftlkkn yaplrm sanydm
Asyaseyit .!.: Bu mesaji yazdığınızda igneyi olmaliydiniz o pembe akinti geldigi an Genişletmek için tıkla... Ahh gittim soyledm yapmdlr iste bende yaplcgnı blmydm gene 28haftlkkn yaplrm sanydm
A Asyaseyit Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.303 4.521 83 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laradi #22 Laradi .!.: Ahh gittim soyledm yapmdlr iste bende yaplcgnı blmydm gene 28haftlkkn yaplrm sanydm Genişletmek için tıkla... Normalde öyle ama kanama olursa 24 saat içinde olmaniz lazim
Laradi .!.: Ahh gittim soyledm yapmdlr iste bende yaplcgnı blmydm gene 28haftlkkn yaplrm sanydm Genişletmek için tıkla... Normalde öyle ama kanama olursa 24 saat içinde olmaniz lazim
L Laradi Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 74 8 38 30 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Laradi #23 Asyaseyit .!.: Normalde öyle ama kanama olursa 24 saat içinde olmaniz lazim Genişletmek için tıkla... Cok uzgunum yonlendrmlr yapmdlr ne dyym onlarn yuzunden kaybedysm bu bebegi allahm webalini onlra odetsn ben ne dyym canm allaha havale edyrm
Asyaseyit .!.: Normalde öyle ama kanama olursa 24 saat içinde olmaniz lazim Genişletmek için tıkla... Cok uzgunum yonlendrmlr yapmdlr ne dyym onlarn yuzunden kaybedysm bu bebegi allahm webalini onlra odetsn ben ne dyym canm allaha havale edyrm