• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testii

Meruy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
76
27
18
Selamün Aleyküm arkadaşlar :) Ben gebelik düşündüğüm için bugün doktora gittim ve kan verdim dedim tiroit hastasıyım gebelik düşünüyoruz gebelik öncesi yapılması gereken tetkik ve kontrolleri yaptırmak istiyorum dedim enfeksiyon varmı yokmu onada baktırmak istiyorum dedim.Kan verdim. Şimdi baktım sistemden hormon açıklanmış.. Beta hcg 0.053 ne dmeek oluyor bu? önceki verdiğimde 0.05ti. Adetliyim de acaba üstüne mi görüyorum varmıdır gebelik sizce bana 53 görnce yükselme var gibi geldi ama sizler dha bilgilisiniz fikir almak istedim. Yarında doktordan alacagım cevabımı şimdiden teşekkürler :)

Başında 0 olmasa sadece 53 olsa hamile olurdun ama 0.53 hamile olmadigini gosteriyor

ama suanda regliyim oncesinde 0.5 ti simdi 0.053 olmasni anlamadim nasil 53 cikabilmis
Iste bende diyorumki 53 diye yorumlama onu. Ha 0.05 ha 0.06 hicbisey farketmiyo canim. Basinda 0 olmicak hamileysen 5 ustu deger olmali ki o bile cok az yani. Benim 16 iken dr az demisti basinda 0 yoktu yani

Selamün Aleyküm arkadaşlar :) Ben gebelik düşündüğüm için bugün doktora gittim ve kan verdim dedim tiroit hastasıyım gebelik düşünüyoruz gebelik öncesi yapılması gereken tetkik ve kontrolleri yaptırmak istiyorum dedim enfeksiyon varmı yokmu onada baktırmak istiyorum dedim.Kan verdim. Şimdi baktım sistemden hormon açıklanmış.. Beta hcg 0.053 ne dmeek oluyor bu? önceki verdiğimde 0.05ti. Adetliyim de acaba üstüne mi görüyorum varmıdır gebelik sizce bana 53 görnce yükselme var gibi geldi ama sizler dha bilgilisiniz fikir almak istedim. Yarında doktordan alacagım cevabımı şimdiden teşekkürler :)
Evet gebe degslsınız ınsallah hayrlısıyla olur :)

Back